Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Marty i Dawida (CODZIENNY)

Recommended Posts

celtorek napisał:
cześć

Baaardzo chętnie byśmy sie z wami zamienili na kuchnię i łazienkę :lol: :wink:

Czesc Iwona,

Hmmmm, ale za to domek macie juz ocieplony, kostka brukowa juz "czeka" i piekne ogrodzenie z cegly klinkierowej tez juz gotowe 8)

U nas te "zewnetrzne" prace potrwaja dluuugo (czyt. deficyt budzetowy) :roll:

Pozdrowionka,

M.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i już się nie wq... na halogenki :lol: Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek.

Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo.

Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek.

jola_krzysiek napisał:
No i już się nie wq... na halogenki :lol: Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek.

Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo.

Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek.

Czesc,

Za posadzki placilismy (robocizne) po 10 zl za mkw, zrobili je w 1,5 dnia.

Ale ekipa - szkoda gadac...

15 zl/mkw to faktycznie sporo :roll:

Domek faktycznie jest przytulny.

Kolrowo, bo ja wiem - no moze troche :wink: Ale na zdjeciach nie wyglada tak jak w realu :roll:

Pozdrowienia,

Marta

jola_krzysiek napisał:
No i już się nie wq... na halogenki :lol:

Nie da się .

Też mam takich rzeczy w domu kilka. "Najpiękniejsze" w tych poprawkach jest to, że pierw trzeba komuś zapłacić za robotę, a potem samemu dłubać wieczorami.

jola_krzysiek napisał:

My płaciliśmy 10 zł, mamy wylewki w połowie domu.

jackpal napisał:
Witam elegancki salonik wam wyszedł ale najlepszy chyba jest ten kolor bordowy na scianach !!!

ciekaw jestem jak sprawuje wam sie kocioł na ekogroszek tez mamy zamiar taki zastosowa a firm oferującaych coś takiego jest chyba "milion"

pozdrawiam

Jacek

Czesc Jacek,

Ciesze sie ze podoba Ci sie nasz salon - ten bordowy w realu jest naprawde super ladny, balam sie ze salon bedzie za ciemny przy tym kolorze, ale zupelnie niepotrzebnie :wink:

Kociol na ekogrosze sprawuje sie super, tzn. trzeba go wpierw "opanowac" - poustawiac, itd.

Ale jest to bardzo wygodny sposob ogrzewania domu, zasypujesz zasypnik weglem i masz spokoj, woda ciepla, w domu nagrzane 8) WYGODA :wink:

Acha kociol mamy z ekocentra.

Pozdrawiam,

Marta

jarex napisał:
Witam "prawie" sąsiadów :D Bardzo ładny macie domek, kolorystycznie podobny do naszego. Chciałam zapytać, czy nie zostały Wam prawe boczne dachówki - nam zabrakło dwóch i nie możemy ich nigdzie dostać.

Pozdrowienia z Żywca. Kasia

Witaj,

Chyba juz macie dachowki?? :wink: Jesli nie, to zbieg okolicznosci, bo ktos od nas kupil 2 sztuki 8)

Pozdrawiam,

Marta

jarex napisał:
Chyba rzeczywiście zbieg okoliczności. :o To musiał być mój mąż. :lol: Ciekawe skąd miał namiary. Muszę go wypytać gdy przyjdzie.

Życzę Wam wspaniałych chwil spędzonych w nowym domu.

Pozdrowienia. Kasia

No i poraz kolejny proboje wyslac tego posta - taki mam net, a raczej go nie mam....

Wyglada mi na to ze nasze domy budowala ta sama ekipa :wink:

Pozdrawiam,

Marta

roni napisał:
No i już schody też są...no no no...piękne wnętrza...i ja mialam to szczęście wszystko zobaczyć na żywo. Forumowicze macie czego zazdrościć :wink: .

Uwierzcie mi, na żywo wygląda jeszcze dużo lepiej.

Pozdrawiam,

Dominika

:D :) 8)

Oczywiscie zapraszamy Was ponownie, jesli tylko bedziecie mieli ochote :wink:

Pozdrowionka,

Marta