JoShi 08.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Możesz zdradzić co to za lampa:http://www.imagic.pl/files/14436/lampa.jpgStrasznie mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 09.09.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 czesc Tak myślałam, ze zrobisz ocieplenie domku bez wzorów , tzn gładko i prosto. Mam tak samo . Jak daleko za domem masz zagospodarowane podórko ? Na fotkach wydaje się ok ~ 50 mb ? U nas za domem goła ziemia tzn z chwastami. Miałam identyczne krzesełka kupić na taras. Ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 09.09.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 czesc Tak myślałam, ze zrobisz ocieplenie domku bez wzorów , tzn gładko i prosto. Mam tak samo . Jak daleko za domem masz zagospodarowane podórko ? Na fotkach wydaje się ok ~ 50 mb ? U nas za domem goła ziemia tzn z chwastami. Miałam identyczne krzesełka kupić na taras. Ile kosztowały ? Czesc Iwona OCZYWISCIE ze na gladko Wasz domek baaaardzo mi sie podoba - elegancko - tak jak lubie U nas przyszlym roku tynk+marmurit. " Ogrodka" nie mamy tak duzo, bedzie z 20-30m (po slupkach od ogrodzenia licze- hehe) dzialka spora, bo niby 20 arow, ale w tym 5 arow skarpowatego lasku-nieuzytek-ale swoj Krzesla kupowalismy w zeszlym roku albo jeszcze wczesniej-nie pamietam dokladnie ceny, wiem ze jakos w miare tanio, bo na promo w makro ~70zl/szt. Ja naszych chwastow nie "pokazywalam" Chate mamy "zaklejona" jeszcze pare szpalet Krzysiek musi dokonczyc i bedzie ready na ten sezon Sztachety na brame zamowilam - tez calkiem proste, ale szerokie Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Marta śliczny domeczek! ale szkoda, że większości zdjęć nie widać my też mamy zamiar budować domek wg tego projektu Jak znajdziesz chwilkę wkleisz nowe zdjęcia domku z zewnątrz i w środku? a i mam pytanie odnośnie okien w pokojach na górze (nie chodzi mi o połaciowe tylko te w szczycie ścian) czy nie lepiej by było jakby były odsunięte od ścianki działowej? czy tają zmianę wprojekciemusi zroić architekt czy można samemu w trakcie budowy? pozdrawiamy i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 27.10.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Marta śliczny domeczek! ale szkoda, że większości zdjęć nie widać my też mamy zamiar budować domek wg tego projektu Jak znajdziesz chwilkę wkleisz nowe zdjęcia domku z zewnątrz i w środku? a i mam pytanie odnośnie okien w pokojach na górze (nie chodzi mi o połaciowe tylko te w szczycie ścian) czy nie lepiej by było jakby były odsunięte od ścianki działowej? czy tają zmianę wprojekciemusi zroić architekt czy można samemu w trakcie budowy? pozdrawiamy i powodzenia! Witaj w gronie "Codzienniakow" Tak zdjecia sa niewidoczne, bo fotosik wprowadzil limity, postaram sie wrzucic kilka zdjec.. Odnosnie okien, to z tego co pamietam takich zmian nie musi wprowadzac architekt. W takim ulozeniu jak sa teraz wychodza rowno nad oknem w salonie, jesli je przesuniesz, nie bedzie tego efektu na scianie Ale to akurat, moim zdaniem, nie jest wielki problem. Mnie w sumie pasuje tak jak sa, ale Wy powinniscie dostosowac je do wlasnych potrzeb i wygody Faktycznie jesli sie je przesunie, w pokoju bedzie miejsce np na szafe do konca sciany Pozdrowienia i powodzenia w budowie, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Marta BRAWO!!!!! śliczny domek wam "wyszedł". Piękny wymarzony mały, biały domek! bardzo zazdraszczam Powodzenia przy dalszych pracach! AAaa jak znajdziesz chwilkę to wkleisz jakieś zdjęcia ze środka? i te magiczne drzwi od spiżarki, których tu już nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 12.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Marta BRAWO!!!!! śliczny domek wam "wyszedł". Piękny wymarzony mały, biały domek! bardzo zazdraszczam Powodzenia przy dalszych pracach! AAaa jak znajdziesz chwilkę to wkleisz jakieś zdjęcia ze środka? i te magiczne drzwi od spiżarki, których tu już nie widać Dzieki bardzo Postaram sie wrzucic jakies fotki, choc ostatnio urwanie glowy i ciagly brak czasu.... Drzwi do spizarki wrzuce Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Co za miły come back Dołączam z gratulacjami dla waścicielki małego białego domku, chociaż jaki on tam mały Marta, a co planujesz zrobić z gankiem przed domem, taras będzie drewniany czy jakiś inny? Ja też nam teraz gołą ziemię i wchodzę po paletach do domu... marzę o tym, aby to zmienić... Chyba jednak zrezygnuję z drewna z przodu i tutaj będzie kamień, a drewniany będzie tylko taras od ogrodu. A jak będzie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Właśnie u sąsiadów, którzy mają dom z bala podziwiałam tarasy z takiego kamienia. Jednak pod nieobecność męża, sąsiadka nie umiała mi powiedzieć co to za kamień Trochę się zdziwiłam, bo na forum poznałam kobiety świetnie zorientowane w tematach budowlanych, ale jak widac różnie bywa Gnejs powiadasz... muszę się zainteresować, bo do wiosny daleko, ale minie migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 15.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć.Biała elewacja wygląda bardzo... dostojnie i elegancko. Wnętrza też niczego sobie. Widać, że ze świątecznymi porządkami uporałaś się przed terminem [zakładam, że zdjęcia są aktualne]. A wracając do elewacji: dopiero po tynkach widać, że "czegoś brakuje" na ścianie frontowej pomiędzy drzwiami a oknem kuchennym. Duża, pusta płaszczyzna powoduje, że okna i drzwi wydają się małe. Ale ten projekt tak ma i trzeba się z tym pogodzić. Może gdybyśmy zrobili deski elewacyjne jak w projekcie, to efekt wizualny byłby lepszy?Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 15.12.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 U nas na zew. "brakuje" desek na barierki w gankach... które czekają do wiosny Porządki "względna" rzecz raz są - częściej ich nie ma Ogólnie - mieszkamy wewnątrz , więc jest DOBRZE, a na zew. w miarę czasu i możliwości nabierze pożądanego stanu Życzymy Wam szybkiej przeprowadzki i wspaniałych Świąt w Swoim DOMKU Pozdrowienia, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 witaj Marto i dzięki za nowe zdjęcia, przyjemnie tam u Was , bardzo ładna kuchnia, tak patrzę że ten salon to wcale taki duży nie jest, może to i dobrze -mniej sprzątania , ciekawa jestem jak ta kuchnia wygląda z drugirj strony, czy stoi tam jakaś ścianka zakrywająca np. lodówkę? u nas ma tak być i zastanawiam się czy to dobre rozwiązanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 22.12.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 witaj Marto i dzięki za nowe zdjęcia, przyjemnie tam u Was , bardzo ładna kuchnia, tak patrzę że ten salon to wcale taki duży nie jest, może to i dobrze -mniej sprzątania , ciekawa jestem jak ta kuchnia wygląda z drugirj strony, czy stoi tam jakaś ścianka zakrywająca np. lodówkę? u nas ma tak być i zastanawiam się czy to dobre rozwiązanie pozdrawiam Czesc, Faktycznie salon - olbrzymi nie jest Mnie troche brakuje wydzielonego miejsca na jadalnie, ale jakos upchnelismy stol. Miedzy kucnia a salonem mamy scianke zaslaniajaca lodowke Postaram sie jutro wrzuci fotke - mnie taki uklad pasuje Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/SzTzuwjyd7I/AAAAAAAAA9g/lm9UnbI-jcs/s912/DSCN0540.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Marta dziękuję za fotki! bardzo mi się wasz codzienny i zewnątrz i wewnątrz podoba mam tylko jeszcze jedną prośbę o fotkę drzwi do spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.01.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Korzystam z wolnego poświątecznego czasu i obejrzałam ostatnie zdjęcia. Bardzo zdecydowane, nowoczesne wnętrza, ale takie do mieszkania, a nie laboratorium. Wielkie brawa Marto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekmis1974 02.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam w nowym roku i gorąco pozdrawiam. Miło się spogląda na ten wasz ukończony domek , my zaczelismy w tamtym roku tylko , że mamy cały podpiwniczony . wszystko przez spadek terenu ale myśle , że nie będziemy żalować dodatkowych pomieszczeń ! Acha zapomnialem dodać iż jesteśmy z rodziny "codzienniaków " c 117 Czy jest gdzieś forum samych "codzienniaków" Pozdrawiamy Jacek i Kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam w nowym roku i gorąco pozdrawiam. Miło się spogląda na ten wasz ukończony domek , my zaczelismy w tamtym roku tylko , że mamy cały podpiwniczony . wszystko przez spadek terenu ale myśle , że nie będziemy żalować dodatkowych pomieszczeń ! Acha zapomnialem dodać iż jesteśmy z rodziny "codzienniaków " c 117 Czy jest gdzieś forum samych "codzienniaków" Pozdrawiamy Jacek i Kata oczywiście że jest, zresztą założone przez Martę , wklejam linka http://forum.muratordom.pl/codzienny-c117-z-muratora-opinie,t81298.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Marta schody bomba!!!!! czy można wiedzieć ile wynosi koszt tych drewnianych nakładek na stopnie? Viki słodka-mam nadzieję, że będzie dzielnie bronić swojego domku i was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Klatka fajnie wyszla.Bernuś jest boski. Uwielbiam te psy. Super towarzysz do zabaw dla dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts