Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Marty i Dawida (CODZIENNY)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :lol:

Marto śliczną choineczkę macie, u nas ścianka prawie identyczna, tam gdzie Wy macie stół chce jeszcze taki króciutki barek, a stół tam gdzie u Was choinka stoi-mam nadzieje że się zmieści :roll:

popieram przedmówczynie-bardzo ładne schody, fajny ten pomysł z bejcą i tą strukturą, ja planowałam na klatce farbę zmywalną

pozdrawiam w Nowym Roku :lol:

Właśnie o to chodziło, żeby nie mieć TEJ listwy 8) Dlatego ściany na pewną wysokość i podstopnice pomalowałam bejcą - co by sie to dało jakoś myć :wink:

Taką normalną bejca do drewna? czy jakąś specjalną? i czy w realu nie widać tej różnicy pomiędzy ścianą pomalowaną, a pomalowaną i pobejcowaną?

Dziekuję za podanie orientacyjnej ceny schodów :) i jeszcze raz nieśmiało proszę o dokładną fotkę drzwi od spiżarki

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 5 months później...
  • 2 weeks później...

Witam!

Oboje z mężem też jesteśmy w trakcie budowy c117 obecnie mamy stan surowy otwarty i z resztą budowy chcemy poczekać do marca przed nami najtrudniejszy moment, gdyż od wiosny elektryk, tynki i WYKANCZANIE WNĘTRZ, w związku z tym mam prośbę do wszystkich ktorzy sia już wprowadzili i umeblowani o ZDJECIA WASZYCH WNETRZ jeżeli dacie radę do na priv. Chodzi mi o kuchnie salony i czy ktoś robił z Was garderobę na górze w pokoju z wneką i jakie tam wstawił dzrzwi. Byłambym wdzieczna za wszystkie zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich budujacych i mieszkajacych w c117!

• 1 month później...
  • 1 month później...