celtorek 06.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Przyjrzalam sie dokladniej klatce i schody fajnie wygladaja , bo nie masz listew drewnianch na scianie. Ja mam taka listwe tylko na spoczniku, ale mnie drazni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 06.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Marto śliczną choineczkę macie, u nas ścianka prawie identyczna, tam gdzie Wy macie stół chce jeszcze taki króciutki barek, a stół tam gdzie u Was choinka stoi-mam nadzieje że się zmieści popieram przedmówczynie-bardzo ładne schody, fajny ten pomysł z bejcą i tą strukturą, ja planowałam na klatce farbę zmywalną pozdrawiam w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Właśnie o to chodziło, żeby nie mieć TEJ listwy Dlatego ściany na pewną wysokość i podstopnice pomalowałam bejcą - co by sie to dało jakoś myć Taką normalną bejca do drewna? czy jakąś specjalną? i czy w realu nie widać tej różnicy pomiędzy ścianą pomalowaną, a pomalowaną i pobejcowaną? Dziekuję za podanie orientacyjnej ceny schodów i jeszcze raz nieśmiało proszę o dokładną fotkę drzwi od spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej Marta,Ale piękna psina, ... a mały jak wyrósł (śliczny jest).Ale ten czas leci. Schody cudne, w ogóle fajnie tam u Was. Cieplutko i przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wielkie dzięki za wklejenie zdjęcia drzwi do spiżarki! Jestem tym pomysłem/nimi zachwycona!!!! czy zdradzisz jak je zrobiliście? gdzieś czytałam, że to drzwi od jakiejś szafy z Ikea,ale teraz nie mogę tego znaleźć na forum Dzięki! Wielki szacun za pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.01.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dopiero dzisiaj "znalazłam" bernenczyka pod choinka. Super fotka. Ale klatka schodowa ..... nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 W Twoim poscie z 11 stycznia w dzienniku myslalam, ze powinna byc fotka. Jak zrobisz aktualne fotki "szczeniaczka" to wstaw. Mój bernenczyk, chociaz jest dorosly, mysli ze wszedzie sie zmiesci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ależ przesłodki ten twój "prezent" będzie kawał przytulanki Jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Marta co tam u was? jakieś zmiany? jak mijają miesiące w Codziennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Marta zaglądam i przypominam o fotkach i paru słowach! i takie pytanko: co w Codziennym jest OK, a co byś zmieniła? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benett 20.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam!Oboje z mężem też jesteśmy w trakcie budowy c117 obecnie mamy stan surowy otwarty i z resztą budowy chcemy poczekać do marca przed nami najtrudniejszy moment, gdyż od wiosny elektryk, tynki i WYKANCZANIE WNĘTRZ, w związku z tym mam prośbę do wszystkich ktorzy sia już wprowadzili i umeblowani o ZDJECIA WASZYCH WNETRZ jeżeli dacie radę do na priv. Chodzi mi o kuchnie salony i czy ktoś robił z Was garderobę na górze w pokoju z wneką i jakie tam wstawił dzrzwi. Byłambym wdzieczna za wszystkie zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich budujacych i mieszkajacych w c117! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.11.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzięki za odp Czyli nasze pomysły na zmianę w miarę trafne Kuchnia na wpół zamknięta, łazienka na dole powiększona no i mamy kozę Pzd! Ps: Pies nieźle urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.11.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Cześć Marto, Ja też jestem już nieczęstym gościem na forum, ale w zimowe wieczory będę odwiedzać zaprzyjaźnione dzienniki:) Piesa urosła Ci prześliczna, może umieścisz jakąś sesję fotograficzną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Nadrabiam zaległości:yes: ale lepiej późno niż wcale;) Radości, zdrowia i powodzenia w świąteczny czas i na Nowy Rok 2011:wave: \ http://lh4.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TRaAiqSzEHI/AAAAAAAAB1c/yWoI-E08MJk/s640/DSCN4352.JPG życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts