marta_zaz 13.10.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witam, dziękuję za info. Pytałam się jaki zotawiliście otwór, ponieważ mam taki dylemat. Otóż mamy w wykuszu zostawiony otwór na okno, a ja chciałabym drzwi balkonowe. Zobaczę jeszcze jak to będzie wyglądało. Marta Czesc, Moze da sie troche podkuc zeby "zmiescily" sie drzwi?? Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 13.10.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 O rany Marta! Ale super lazieneczke bedziecie mieli - te kafle sa piekne! A kolor?! Taki zywy! Az mi sie "cos" robi jak sobie pomysle o moich "kolorkach" Nie moge doczekac sie wiecej fotek !!! Nie chce wyjsc na jakiegos podlizywacza, ale kominek,.... Moi Panstwo - bardzo sie podobajacy - taki chcialabym w naszym salonie jednak jest pare lat za pozno - macie plaszcz wodny? gdzie bedziecie trzymac drewno - myslalas juz o tym? Pozdrowienia Lipowa Panienka Dzieki, dzieki Co do lazienki, przewaza jasny kolor - bo lazieneczka jest malutka, tylko podloga bedzie ciemna, i te czerwone wstawki.. A kominek, bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba Nie mamy plaszcza wodnego,wode bedziemy grzac kotlem na paliwo stale, kominek bedzie u nas pelnil funkcje przede wszystkim dekoracyjna. Drewna w zwiazku z tym nie planujemy przechowywac w duzych ilosciach. Czesc upchniemy do blaszaka - blaszany garaz, a w przyszlosci, mamy ambitny plan wybudowac jakas mala altanke na drewienka i gadzety ogrodowe... Co z tego wyniknie, okaze sie z czasem, chyba ze wpadniemy na jakis "lepszy" pomysl Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 16.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Cześć Marto!dzięki za pomoc w tych otworach. Natomiast mam nowe pytanko, jaki masz wymiar okien z przodu. Czy to może nie są 1,50mx1,5m? My mamy właśnie takie, tylko, że chcemy mieć dzielone na pół. Tak poza oknami masz bardzo ładne drzwi wejściowe, ciekawe, mało spotykane. Super będą pasowały do domu.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 16.10.2007 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Cześć Marto! dzięki za pomoc w tych otworach. Natomiast mam nowe pytanko, jaki masz wymiar okien z przodu. Czy to może nie są 1,50mx1,5m? My mamy właśnie takie, tylko, że chcemy mieć dzielone na pół. Tak poza oknami masz bardzo ładne drzwi wejściowe, ciekawe, mało spotykane. Super będą pasowały do domu. Pozdrawiam Marta Czesc, Okno w kuchni mamy mniejsze - 1,48 x 1,15. Drzwi faktycznie sa dosc oryginalne, inne niz wiekszosc. Nie pamietam jak sie nazywa producent, moge poslac Ci linka do strony Firmy, w ktorej kupowalismy.. Maja tam pokazane kilka innych modeli - ogolnie maja bardzo ladne drzwi. A jak wykusz?? Co wyniklo?? Bedzie okno czy drzwi balkonowe?? Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 16.10.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witaj! Co do wykuszuna razie został taki jaki jest, czyli są okna. Pewnie dopiero w przyszłym roku zdecydujemy się kuć, aby były drzwi. Jeszcze się zobaczy, tak czy inaczej dzięki za pamięć Na razie kryjemy dach, mój mąż sam wykonuje część robocizny, tzn. sam deskował a teraz przybija papę. W przyszłym tygodniu może przyjdzie dekarz. Poproszę o ten link, popatrzę sobie. Budujemy dom w stylu dworkowym, więc raczej takie drzwi nie będą nam pasowały, ale może znajdę coś dla siebie Pozdrawiam P.S. Wesolutkie masz To swoje dziecię na tych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 22.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Hej, Co tam u Was? Jakoś tak cichutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 cześć Jestem bardzo ciekawa jak wygląda cała łazienka.Chyba nie sprawia wrażenia maleńkiej? Wstaw jeszcze kilka fotek. co macie jeszcze zrobione?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 24.10.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj! Co do wykuszuna razie został taki jaki jest, czyli są okna. Pewnie dopiero w przyszłym roku zdecydujemy się kuć, aby były drzwi. Jeszcze się zobaczy, tak czy inaczej dzięki za pamięć Na razie kryjemy dach, mój mąż sam wykonuje część robocizny, tzn. sam deskował a teraz przybija papę. W przyszłym tygodniu może przyjdzie dekarz. Poproszę o ten link, popatrzę sobie. Budujemy dom w stylu dworkowym, więc raczej takie drzwi nie będą nam pasowały, ale może znajdę coś dla siebie Pozdrawiam P.S. Wesolutkie masz To swoje dziecię na tych zdjęciach. Czesc, Dzielnego masz Męża, ze podjal sie takich trudnych prac Drzwi faktycznie do stylu dworkowego nie beda pasowac, ale moze znalazlas cos innego?? A wykusz, hmmm, moze dobrze odlozyc to na przyszly rok - masz racje Artur - nasz syn, faktycznie jest pogodnym dzieciakiem -łobuziakiem Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 24.10.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 cześć Jestem bardzo ciekawa jak wygląda cała łazienka.Chyba nie sprawia wrażenia maleńkiej? Wstaw jeszcze kilka fotek. co macie jeszcze zrobione? pozdrawiam Czesc Iwonka, Lazienka wyglada niezle, tzn. bedzie jak juz wsio skoncza - do konca tygodnia ma byc zrobiona na gotowo. Dzisiaj moze zamontuja brodzik - to wrzuce new fotki. Nie jest malenka, na prawej scianie - tej kolo geberitu, bedziemy miec dlugie lustro - na cala dlugosc sciany - na zdjeciach "dziura" nad plytkami z malymi kwadratami - mysle ze to troche optycznie poszerzy lazienke... Ale ogolnie wyglada niezle, zobacze jak bedzie po zamontowaniu kabiny i miski wc.. Poza tym mamy pomalowana sypialnie na poddaszu - ale wyszly niedorobki chlopakow od gladzenia i... znowu beda poprawiac... Plytki w kuchni na scianie sa juz tez ulozone - jeszcze musza je zafugowac - te w lazience tez. I wczoraj zaczelismy szlifowac i malowac drzwi wew. i futryny, tez wrzuce fotki.. Ogolnie to mam juz dosc tych "gladzacych", mialo byc szybko, a ciagnie sie jak z tymi co nam tynkowali W takich sytuacjach wspominamy "naszego" P. Władka.. A jak u Was?? Napisz co sie dzieje... Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Marta Jak to tobie się dłuży to co ja mam powiedzieć.... Naprawdę tempo prac jest super nie masz na co narzekać - wszystko idzie sprawnie i fachowo... Pewnie czasem jesteś zmęczona budową, ale pomyśl kiedy zaczęliście i co już osiągnęliście. Praktycznie za niedługo będziecie mogli się wprowadzać..... Kuchnia już też będzie więc obiadek ugotować też będziesz mogła..... Naprawdę JEST BOMBA Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego łazienki i kuchni. Kominek podoba mi się - też cosik takiego chodzi mi po głowie Pozdrawiam ciebie i resztę rodzinki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 26.10.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Marta Jak to tobie się dłuży to co ja mam powiedzieć.... Naprawdę tempo prac jest super nie masz na co narzekać - wszystko idzie sprawnie i fachowo... Pewnie czasem jesteś zmęczona budową, ale pomyśl kiedy zaczęliście i co już osiągnęliście. Praktycznie za niedługo będziecie mogli się wprowadzać..... Kuchnia już też będzie więc obiadek ugotować też będziesz mogła..... Naprawdę JEST BOMBA Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego łazienki i kuchni. Kominek podoba mi się - też cosik takiego chodzi mi po głowie Pozdrawiam ciebie i resztę rodzinki kasia Czesc Kasiu, Oj... No dluzy mi sie... Chcemy te swieta spedzic juz w new domku, a tu sie ciaaaaaaaaaagnie i ciagnie, to wykanczanie... TO JEST NAJGORSZY ETAP - nie strasze, powaznie, TAK JEST!!! Kominek tez mi sie bardzo podoba, nie myslalam, ze wyjdzie az tak fajowo - calkiem prosty ale urokliwy co nie I problem wyczystki w salonie - rozwiazany. Kuchnia jest, ale jeszcze jej nie widzialam Lazienka dalej nie skonczona... - a dobra juz nie marudze... U Was tez widze duuuuuuuze postepy, domek juz prawie przykryty - extra! Pokoj dla dzieciakow jest superowy Tez przeciez budujecie bardzo szybko - wiec nie narzekaj Wiem, wiem, wiem Ja juz marze o zakonczeniu tego naszego budowania... A jak beda "efekty" - to z pewnoscia wrzuce fotki Pozdrowionka dla Waszej CZWORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 cześć właśnie mnie "oswieciło", że parapet w kuchni nie powinien wystawać. Musi być zlicowany ze ścianą. Dobrze, że jeszcze nie kupiłam parapetu do kuchni. http://images32.fotosik.pl/23/4945299dbe3ba88cmed.jpg Parapet macie z płytek, czy docinaliście u kamieniarza? Jaki masz rozmiar płytek w kuchni? Powiedz Panu PŁYTKARZOWI, ze ludzie są ciekawi jak wygląda CAŁA łazienka . Jakiej wysokości masz ściankę kolankową? Teraz po wylewkach i k-g tzn na gotowo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 28.10.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 cześć właśnie mnie "oswieciło", że parapet w kuchni nie powinien wystawać. Musi być zlicowany ze ścianą. Dobrze, że jeszcze nie kupiłam parapetu do kuchni. Parapet macie z płytek, czy docinaliście u kamieniarza? Jaki masz rozmiar płytek w kuchni? Powiedz Panu PŁYTKARZOWI, ze ludzie są ciekawi jak wygląda CAŁA łazienka . Jakiej wysokości masz ściankę kolankową? Teraz po wylewkach i k-g tzn na gotowo. pozdrawiam Czesc, W kuchni parapet mamy z plytek - tych samych co na scianie miedzy meblami (gres polerowany 50cm x 50cm). Pan od plytek = Rafal - sam docina O lazience mu powiem, sama tez juz bym chciala zobaczyc ja gotowa Scianka kolankowa ma okolo 102-103 cm - tak mi sie zdaje bo kiedys mierzylam, sprawdze jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 02.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tak sobie patrze na wasz brodzik prysznicowy i tak mnie tknelo - jakie macie do niego drzwi? Pytam z ciekawosci bo mam strasznieee duzo czasu zeszlo zeby wybrac Wybralas juz baterie prysznicowa? Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 03.11.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak sobie patrze na wasz brodzik prysznicowy i tak mnie tknelo - jakie macie do niego drzwi? Pytam z ciekawosci bo mam strasznieee duzo czasu zeszlo zeby wybrac Wybralas juz baterie prysznicowa? Pozdrawiam LP Czesc, My dosc szybko podejmujemy wszystkie decyzje, bo zawsze mamy za malo czasu... Kabine wybralismy z takimi zawijasami jak decor na plytkach w lazience - mam nadzieje, ze bedzie dobrze wygladac Niedlugo sie przekonamy... Mamy kabine z CERSANITa - 90x90x185 PAULA + polokragly brodzik. Najpierw kupilismy 80x80, bo myslelismy ze 90x90 nie wejdzie, ale Pan od plytek nas usiwadomil, ze sie zmiesci - i wymienilismy na wieksza http://images27.fotosik.pl/106/de108d7bc82c5118.jpg http://images31.fotosik.pl/31/a3b26f695a417c9f.jpg Baterie tez juz kupilismy, bo myslama, ze szybciej to wszystko pojdzie Baterie prysznicowa mamy z termostatem - zrobie fotki pozniej... A do wanny mamy nawannowa - czyli 3 czesci osobno Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No, no, no...nie próżnujecie Prace posunęły sie do przodu. Bardzo podoba mi sie ten obniżony sufit w kuchni. Tez chcielibyśmy cos takiego wykombinować. Na pewno będzie bardzo efektowny. Marta, przylatujemy do Polski w Wigilię i wylatujemy do Anglii w Sylwestra. Mamy kilka dni. Może będzie okazja, zeby się spotkać. Niestety nie mam w Polsce internetu. Musielibyśmy sie numerami telefonów wymienić, czy cuś Pozdrowionka, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 08.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Hej Marta, Bardzo fajny pomysl z tym decorem na drzwiach - faktycznie jest bardzo podobny do tego, ktory macie na scianie, mysle, ze bedzie pasowal idealnie! Czekam na zdjecia baterii, kto wie, moze calego juz prysznica zamontowanego Dominika i Marta - może tak male spotkanie międzyświąteczne? Ja też będę w Polsce między Wigilią, a Nowym Rokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 08.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 cześć Właśnie "obliczyłam", że takie zaawansowanie prac w domu jak Wy macie osiągniemy w marcu 2008 (oczywiście przy dobrym układzie ) Może już mieszkacie ??? a my nic o tym nie wiemy? Macie już kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 10.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Marta,Jak tak kolejne postępy? Wkleisz jakieś nowe fotki? Kiedy się wprowadzacie?Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 14.11.2007 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 kuchnia super Z meblami wygląda na dużą. Możesz jeszcze dać fotkę -widok kuchni z salonu?? Już jesteście po fachowcach?? wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts