Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Marty i Dawida (CODZIENNY)

Recommended Posts

cześć

Baaardzo chętnie byśmy sie z wami zamienili na kuchnię i łazienkę :lol: :wink:

Czesc Iwona,

Hmmmm, ale za to domek macie juz ocieplony, kostka brukowa juz "czeka" i piekne ogrodzenie z cegly klinkierowej tez juz gotowe 8)

U nas te "zewnetrzne" prace potrwaja dluuugo (czyt. deficyt budzetowy) :roll:

Pozdrowionka,

M.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i już się nie wq... na halogenki :lol: Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek.

Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo.

Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek.

No i już się nie wq... na halogenki :lol: Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek.

Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo.

Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek.

Czesc,

Za posadzki placilismy (robocizne) po 10 zl za mkw, zrobili je w 1,5 dnia.

Ale ekipa - szkoda gadac...

15 zl/mkw to faktycznie sporo :roll:

Domek faktycznie jest przytulny.

Kolrowo, bo ja wiem - no moze troche :wink: Ale na zdjeciach nie wyglada tak jak w realu :roll:

Pozdrowienia,

Marta

No i już się nie wq... na halogenki :lol:

Nie da się .

Też mam takich rzeczy w domu kilka. "Najpiękniejsze" w tych poprawkach jest to, że pierw trzeba komuś zapłacić za robotę, a potem samemu dłubać wieczorami.

My płaciliśmy 10 zł, mamy wylewki w połowie domu.

Witam elegancki salonik wam wyszedł ale najlepszy chyba jest ten kolor bordowy na scianach !!!

ciekaw jestem jak sprawuje wam sie kocioł na ekogroszek tez mamy zamiar taki zastosowa a firm oferującaych coś takiego jest chyba "milion"

pozdrawiam

Jacek

Czesc Jacek,

Ciesze sie ze podoba Ci sie nasz salon - ten bordowy w realu jest naprawde super ladny, balam sie ze salon bedzie za ciemny przy tym kolorze, ale zupelnie niepotrzebnie :wink:

Kociol na ekogrosze sprawuje sie super, tzn. trzeba go wpierw "opanowac" - poustawiac, itd.

Ale jest to bardzo wygodny sposob ogrzewania domu, zasypujesz zasypnik weglem i masz spokoj, woda ciepla, w domu nagrzane 8) WYGODA :wink:

Acha kociol mamy z ekocentra.

Pozdrawiam,

Marta

Witam "prawie" sąsiadów :D Bardzo ładny macie domek, kolorystycznie podobny do naszego. Chciałam zapytać, czy nie zostały Wam prawe boczne dachówki - nam zabrakło dwóch i nie możemy ich nigdzie dostać.

Pozdrowienia z Żywca. Kasia

Witaj,

Chyba juz macie dachowki?? :wink: Jesli nie, to zbieg okolicznosci, bo ktos od nas kupil 2 sztuki 8)

Pozdrawiam,

Marta

Chyba rzeczywiście zbieg okoliczności. :o To musiał być mój mąż. :lol: Ciekawe skąd miał namiary. Muszę go wypytać gdy przyjdzie.

Życzę Wam wspaniałych chwil spędzonych w nowym domu.

Pozdrowienia. Kasia

No i poraz kolejny proboje wyslac tego posta - taki mam net, a raczej go nie mam....

Wyglada mi na to ze nasze domy budowala ta sama ekipa :wink:

Pozdrawiam,

Marta

No i już schody też są...no no no...piękne wnętrza...i ja mialam to szczęście wszystko zobaczyć na żywo. Forumowicze macie czego zazdrościć :wink: .

Uwierzcie mi, na żywo wygląda jeszcze dużo lepiej.

Pozdrawiam,

Dominika

:D :) 8)

Oczywiscie zapraszamy Was ponownie, jesli tylko bedziecie mieli ochote :wink:

Pozdrowionka,

Marta