marta_zaz 29.11.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 cześć Baaardzo chętnie byśmy sie z wami zamienili na kuchnię i łazienkę Czesc Iwona, Hmmmm, ale za to domek macie juz ocieplony, kostka brukowa juz "czeka" i piekne ogrodzenie z cegly klinkierowej tez juz gotowe U nas te "zewnetrzne" prace potrwaja dluuugo (czyt. deficyt budzetowy) Pozdrowionka, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i już się nie wq... na halogenki Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek. Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo. Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 11.12.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i już się nie wq... na halogenki Kolorowo u Was. Domek nie robi się ciasny tylko przytulny. Fajnie, że znalazłaś czas na wklejenie fotek. Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo. Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek. Czesc, Za posadzki placilismy (robocizne) po 10 zl za mkw, zrobili je w 1,5 dnia. Ale ekipa - szkoda gadac... 15 zl/mkw to faktycznie sporo Domek faktycznie jest przytulny. Kolrowo, bo ja wiem - no moze troche Ale na zdjeciach nie wyglada tak jak w realu Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 11.12.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i już się nie wq... na halogenki ... Halogenki, no coz, trzeba pokombinowac zeby ponaprawiac po "paprokach" - zla jestem nadal, ale co pomoze... Trzeba odkuc kawalek i sie pomeczyc, tzn. Dawid musi, bo ja to co, jedynie pozniej posprzatam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 11.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No teraz to tylko choinki brakuje.Nam się bardzo podoba.Ile zł kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 11.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i już się nie wq... na halogenki Nie da się . Też mam takich rzeczy w domu kilka. "Najpiękniejsze" w tych poprawkach jest to, że pierw trzeba komuś zapłacić za robotę, a potem samemu dłubać wieczorami. Jeżeli pamiętasz to napisz ile płaciłaś za posadzki z mixokreta? Za m kw lub za całość. My mamy ofertę 15 PLN/m kw bez materiału. Wydaje mi się to trochę dużo. My płaciliśmy 10 zł, mamy wylewki w połowie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 12.12.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam elegancki salonik wam wyszedł ale najlepszy chyba jest ten kolor bordowy na scianach !!! ciekaw jestem jak sprawuje wam sie kocioł na ekogroszek tez mamy zamiar taki zastosowa a firm oferującaych coś takiego jest chyba "milion" pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 17.12.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam elegancki salonik wam wyszedł ale najlepszy chyba jest ten kolor bordowy na scianach !!! ciekaw jestem jak sprawuje wam sie kocioł na ekogroszek tez mamy zamiar taki zastosowa a firm oferującaych coś takiego jest chyba "milion" pozdrawiam Jacek Czesc Jacek, Ciesze sie ze podoba Ci sie nasz salon - ten bordowy w realu jest naprawde super ladny, balam sie ze salon bedzie za ciemny przy tym kolorze, ale zupelnie niepotrzebnie Kociol na ekogrosze sprawuje sie super, tzn. trzeba go wpierw "opanowac" - poustawiac, itd. Ale jest to bardzo wygodny sposob ogrzewania domu, zasypujesz zasypnik weglem i masz spokoj, woda ciepla, w domu nagrzane WYGODA Acha kociol mamy z ekocentra. Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 17.12.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No teraz to tylko choinki brakuje. Nam się bardzo podoba. Ile zł kanapa? Czesc Iwona, Choinka juz "CZEKA" tylko wpierw trzeba posprzatac Kanapa - 2700 - IKEA Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.12.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Najwspanialszych Świąt Iwona i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Spokoju i radości, dużo zabaw i śmiechu ale także chwilki dla siebie Wszystkiego dobrego http://images31.fotosik.pl/87/e6596616c371a2fa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 28.12.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam "prawie" sąsiadów Bardzo ładny macie domek, kolorystycznie podobny do naszego. Chciałam zapytać, czy nie zostały Wam prawe boczne dachówki - nam zabrakło dwóch i nie możemy ich nigdzie dostać. Pozdrowienia z Żywca. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 01.01.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witajcie Wszyscy!! Dziekuje bardzo za zyczenia i pamiec Przeprowadzilismy sie 22 grudnia 2007 SUPER ale... nie mam zasiegu = nie mam neta i nie moge zagladac na forum.... Pozdrowienia i rowniez wszystkiego dobrego Martaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 01.01.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam "prawie" sąsiadów Bardzo ładny macie domek, kolorystycznie podobny do naszego. Chciałam zapytać, czy nie zostały Wam prawe boczne dachówki - nam zabrakło dwóch i nie możemy ich nigdzie dostać. Pozdrowienia z Żywca. Kasia Witaj, Chyba juz macie dachowki?? Jesli nie, to zbieg okolicznosci, bo ktos od nas kupil 2 sztuki Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.01.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witajcie Wszyscy!! Przeprowadzilismy sie 22 grudnia 2007 SUPER Nasze wyrazy uznania. Co to znaczy determinacja . Oby Wam się działo jak najlepiej. Pozdrawiamy J & K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 05.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Chyba rzeczywiście zbieg okoliczności. To musiał być mój mąż. Ciekawe skąd miał namiary. Muszę go wypytać gdy przyjdzie. Życzę Wam wspaniałych chwil spędzonych w nowym domu. Pozdrowienia. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 08.01.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Chyba rzeczywiście zbieg okoliczności. To musiał być mój mąż. Ciekawe skąd miał namiary. Muszę go wypytać gdy przyjdzie. Życzę Wam wspaniałych chwil spędzonych w nowym domu. Pozdrowienia. Kasia No i poraz kolejny proboje wyslac tego posta - taki mam net, a raczej go nie mam.... Wyglada mi na to ze nasze domy budowala ta sama ekipa Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 13.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 No i już schody też są...no no no...piękne wnętrza...i ja mialam to szczęście wszystko zobaczyć na żywo. Forumowicze macie czego zazdrościć . Uwierzcie mi, na żywo wygląda jeszcze dużo lepiej. Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 14.01.2008 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No i już schody też są...no no no...piękne wnętrza...i ja mialam to szczęście wszystko zobaczyć na żywo. Forumowicze macie czego zazdrościć . Uwierzcie mi, na żywo wygląda jeszcze dużo lepiej. Pozdrawiam, Dominika Oczywiscie zapraszamy Was ponownie, jesli tylko bedziecie mieli ochote Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts