Wciornastek 15.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Marto te drzwi do spizarki cudo. Powiedz czy sa szklane czy z tworzywa i zdradź producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 15.01.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Marto te drzwi do spizarki cudo. Powiedz czy sa szklane czy z tworzywa i zdradź producenta. Witaj, Zadna tajemnice te drzwi, tylko pomysl troche nietypowy Drzwi sa szklane, z ikeii. I to sa drzwi dedykowane do szaf. Jednak mnie jakos bardzo spodobaly sie do mojej spizarki W rzeczywistosci wygladaja ladniej niz na zdjecu. Futryny zrobilismy z gotowych desek z castoramy, a na zewnatrz, przybilismy listwe maskujaco dekorujaca. I mamy drzwi, ktore sa dodatkowa ozdoba naszej kuchni Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 dzięki. Ja myslałam o takich drzwiach prysznicowych bo te w firmach robione na wymiar sa kosmicznie drogie. Dlatego szukam alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 15.01.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 dzięki. Ja myslałam o takich drzwiach prysznicowych bo te w firmach robione na wymiar sa kosmicznie drogie. Dlatego szukam alternatywy A rozgladalas sie w marketach - wiem ze to brzmi banalnie, ale czasami naprawde mozna duzo taniej niektore rzeczy kupic... Ja widzialam gotowe w castoramie i leroy i sa rozne rodzaje, takie typowe drzwi i takie tylko szklane "coś", moze warto sie rozejrzec... Bo te z ikeii, hmm, nie wiem jakby wygladaly po dluzszych kontaktach z woda... Pozdro, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 dzięki. Ja myslałam o takich drzwiach prysznicowych bo te w firmach robione na wymiar sa kosmicznie drogie. Dlatego szukam alternatywy A rozgladalas sie w marketach - wiem ze to brzmi banalnie, ale czasami naprawde mozna duzo taniej niektore rzeczy kupic... Ja widzialam gotowe w castoramie i leroy i sa rozne rodzaje, takie typowe drzwi i takie tylko szklane "coś", moze warto sie rozejrzec... Bo te z ikeii, hmm, nie wiem jakby wygladaly po dluzszych kontaktach z woda... Pozdro, Marta Problem polega na tym ze typowe nie pasują. Brak mi do 70 ok 3 cm. Dlatego myśle o czymś co by było tańsze i mozna by podjąc ryzyko dociecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 15.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Piękne drzwi od spiżarki!!!!! Świetny pomysł! Pierwszy raz widzę takie rozwiązanie. Dzięki nim, spiżarka nie wygląda tak "przemysłowo", jeśli wiecie o co mi chodzi Aha i macie bardzo fajny kształt zabudowy kominka. Zapisałam sobie to zdjęcie i odkopię je, jak będziemy już na etapie projektowania zabudowy naszego Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 16.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ładnie i baaardzo dużo rzeczy macie zrobione.K-g - plansza na tv ile cm odstaje od ściany i jaką ma wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 16.01.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 dzięki. Ja myslałam o takich drzwiach prysznicowych bo te w firmach robione na wymiar sa kosmicznie drogie. Dlatego szukam alternatywy A rozgladalas sie w marketach - wiem ze to brzmi banalnie, ale czasami naprawde mozna duzo taniej niektore rzeczy kupic... Ja widzialam gotowe w castoramie i leroy i sa rozne rodzaje, takie typowe drzwi i takie tylko szklane "coś", moze warto sie rozejrzec... Bo te z ikeii, hmm, nie wiem jakby wygladaly po dluzszych kontaktach z woda... Pozdro, Marta Problem polega na tym ze typowe nie pasują. Brak mi do 70 ok 3 cm. Dlatego myśle o czymś co by było tańsze i mozna by podjąc ryzyko dociecia Jeszcze sobie tak mysle... A pytalas u zwyklego szklarza?? Moze akurat nie zedrze z Ciebie jak firma ktora robi prawie to samo, ale TYLKO jako drzwi prysznicowe?? Pzdr, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 16.01.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Piękne drzwi od spiżarki!!!!! Świetny pomysł! Pierwszy raz widzę takie rozwiązanie. Dzięki nim, spiżarka nie wygląda tak "przemysłowo", jeśli wiecie o co mi chodzi Aha i macie bardzo fajny kształt zabudowy kominka. Zapisałam sobie to zdjęcie i odkopię je, jak będziemy już na etapie projektowania zabudowy naszego Pozdrawiamy. Ciesze sie bardzo ze Ci sie podobaja Zgadzam sie z tym przemyslowym wygladem Jest OK. A co do kominka, to tez "odgapialam" z forum Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 16.01.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ładnie i baaardzo dużo rzeczy macie zrobione. K-g - plansza na tv ile cm odstaje od ściany i jaką ma wielkość? Szerokosc tej scianki na TV 157 x 122 wys. i od bordowej sciany jest odsunieta o okolo 39 cm (glebokosc). A TV ma 37". Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 16.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam! Gratuluję zamieszkania w nowym domu! Naprawdę super!PzdrMart@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pieknie macie w domeczku! Kolory i wykonczenia - bardzo w moim guscie Zazdroszcze odwiedzajacym Jaki to kolor paneli na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 17.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Gratuluję domku! Bardzo mi się podoba , bo nasz będzie bardzo podpbny.Szczególnie ;ganek; mamy mieć taki sam więc prosiłabym o aktualne zdięcie i ciekawa jestem jak dużo eko-groszku spala ten piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Zdjecia ganku (niedokonczonego) beda obiecuje jak tylko sie pozbieram z komputerem A piecyk jest gazowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 18.01.2008 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam! Gratuluję zamieszkania w nowym domu! Naprawdę super! Pzdr Mart@ Dziekujemy bardzo Oj SUPER SUPER sie mieszka U SIEBIE Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 18.01.2008 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Pieknie macie w domeczku! Kolory i wykonczenia - bardzo w moim guscie Zazdroszcze odwiedzajacym Jaki to kolor paneli na schodach? Dzieki, dzieki Jesli masz ochote na zwiedzanie, to zapraszamy Schody mamy z jesiona, a kolor dobrany pod kolor drzwi wewnetrznych (lakierobejca na drzwi nazywala sie palisander, a na schody co nam stolarz dobral to nie wiem, w kazdym badz razie kolor prawie indentyczny) Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 18.01.2008 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Gratuluję domku! Bardzo mi się podoba , bo nasz będzie bardzo podpbny.Szczególnie ;ganek; mamy mieć taki sam więc prosiłabym o aktualne zdięcie i ciekawa jestem jak dużo eko-groszku spala ten piec? Bardzo sie ciesze Hmmm, ale klina mi wbilas z tym eko-groszkiem... Nie wiem jaki mamy duzy podajnik, ale mniej wiecej (+ -) 100kg/tydzien. Duzo zalezy od wilgotnosci wegla, bo ostatnio mamy mokry i gorzej sie pali, i od pogody - temperatury. A zdjecia wrzuce, obiecuje... Tylko o ktory ganek chodzi klatke schodowa czy wiatrolap, bo w sumie w moich rejonach to i jedno i drugie moge "podpiac" pod ta nazwe... Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 18.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Głównie chodzi mi o to zadaszenie przed domem.Bo nasz ma mieć 2m gł i 4 m dł .A nigdzie w realu nie widziałam nic podobnego, a bardzo jestem ciekawa zobaczyć chociaż zdięcia.Nad tym piecem też rozmyślam, bo koszt spory a wiadomo opał drogi! Ale 100 kg tygodniowo nie wydaje mi się dużo.No i jaka wygoda Jeszcze odnośnie pieca to czy pali się na okrągło? Kominek ogromniaście mi się podoba(haha trzeba będzie odgapić) Ico jeszcze drzwi wewnętrzne sa suuuuper . Pozdrawiam gorąco z GORCÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 18.01.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Głównie chodzi mi o to zadaszenie przed domem.Bo nasz ma mieć 2m gł i 4 m dł .A nigdzie w realu nie widziałam nic podobnego, a bardzo jestem ciekawa zobaczyć chociaż zdięcia.Nad tym piecem też rozmyślam, bo koszt spory a wiadomo opał drogi! Ale 100 kg tygodniowo nie wydaje mi się dużo.No i jaka wygoda Jeszcze odnośnie pieca to czy pali się na okrągło? Kominek ogromniaście mi się podoba(haha trzeba będzie odgapić) Ico jeszcze drzwi wewnętrzne sa suuuuper . Pozdrawiam gorąco z GORCÓW!!! Czesc, Nasz daszek ma 2 m gł i w ponad 6,5m dł. http://images27.fotosik.pl/142/ece86b253f89b2e9med.jpg A ten odcinek - dwa slupki - maja wlasnie okolo 4m, z ta czescia wystajaca, czyli caly daszek. Odleglosc miedzy slupami to okolo 2,4m. http://images34.fotosik.pl/111/b136e49455a7a9c0med.jpg PIEC: u nas pali sie non stop, mamy podlogowke z calym domu i wode tez grzejemy z pieca. To jest niesamowicie wygodne. Kominek "odpalamy", tak jak juz kiedys pisalam, tylko rekreacyjnie Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 18.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 kurde muszę w takim razie powiększyć ten ganek, mam nadzieję że się uda w trakcie,Dzięki serdeczne pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts