kasia w 21.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 24.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Przypadkowo trafiłam na Twój dziennik ,czytam i naraz patrze , a tu akurat ktoś mi bliski z okolic .Przeczytałam cały Twój dziennik i komentarze - jestem pełna uznania i zachwytu dla Ciebie i męża.Żałuję ,że wcześniej nie trafiłam tutaj .Ja już wybrałam projekt ,może nawet podobny do Twojego- jest to projekt CIPEPŁY z Łodygowic.Ja dopiero jestem na początku, szukam dalej wykonawców i chciałam zapytać o ekipę budowlaną, która wykonywała u Was prace. Czy mogłabyś podać namiary i napisać, czy jesteś zadowolona z ich roboty?. Będe korzystała z Twich wskazówek i doświadczenia .Jestem z B-B Pozdrawiam. Życzę szczęścia i wszystkiego dobrego w nowym domu.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 09.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Dzieki Kasiu za zyczenia - Wam rowniez wszystkiego dobrego - i sorry za "refleks"... Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 12.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej Marta, Sliczna lazienka, bardzo podobaja mi sie wasze plytki ... wypasik. Mam pytanie o lozeczko w waszej sypialni - czy to moze Ikea z taka duzaaa rozsuwana polka za glowami, czy mi sie tylko wydaje? Czekam na wiecej fotek Jak sie Wam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 13.04.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hej Marta, Sliczna lazienka, bardzo podobaja mi sie wasze plytki ... wypasik. Mam pytanie o lozeczko w waszej sypialni - czy to moze Ikea z taka duzaaa rozsuwana polka za glowami, czy mi sie tylko wydaje? Czekam na wiecej fotek Jak sie Wam mieszka? Czesc, Dzieki bardzo A lozko - 100% trafilas Ikea, z polka za glowa Mieszka sie suuuuuuuuper, ale zaczelismy sezon "zewnetrzny" i teraz w srodku prace ida powoli .... ale za to ksztaltujemy teren wokol domu W najblizszym czasie zabierzemy sie tez za ogrodzenie.. Wrzuce jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ależ ogromniasty taras udeptaliście przed salonem.Witajcie.Rozumiem, że taras przygotowany został pod kątem wyczynów piłkarskich Arturka i taty.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 19.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zaczatki tarasu powiem ci wygladaja bardzo zachecajaco - i donice tez fajne, pilas juz tam kafke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 20.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Hej...Ale taras...ideał...kawka tez na pewno idealnie na nim smakuje...Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 20.05.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 hehehe, taras udeptany - hihihi, no niech bedzie mam wizje na ten nasz taras, tylko czasu i sil brakuje, ale pomalutku to ogarniemy... a kawka na swoim tarasie, w swoim "ogrodku" smakuje wysmienicie Dominika, jak bedziecie w PL, to ZAPRASZAMY Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 cześć Baaardzo dużo zrobiliście ogródka. Z ukształtowaniem terenu jest najwięcej roboty i to jeszcze ze skarpą, no jestem pod wrażeniem. Fajnie to wygląda. Synuś tez DUŻY . Ja nadal robię kominek. Może w piątek dam fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 25.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cześć Marta,Ale ładnie już Wasz ogródek wygląda. Fajny pomysł z tymi schodkami. A z czego one są zrobione- wygląda to jak podkłady kolejowe...super... Pozdrawiamy,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 09.07.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tez musze przyznać że wygląda to profesionalnie jeszcze jak się zazieleni trawą to nie będzie sie chciało do domu wracac na noc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 19.07.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witajcie, kurcze, az mi wstyd tak dawno tu nie zagladalam Dziekuje za wszystkie mile slowa Oczywiscie nasze ogrodowe schody sa z podkladow kolejowych, nabylismy je w zeszlym roku, a teraz sie akurat przydaja Powrzucam jakies fotki w najblizszym czasie. Pozdrowienia dla Wszystkich, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Cześć Marta Coś rzadko ostatnio piszesz Pewnie jak się już mieszka, to trochę ten zapał budowlany mija. Taras i wszystko wokół domku masz prześliczne i urocze - te schodki nadają niesamowity klimat tej części ogródka. Podziwiam za pomysłowość, a jak te wszystkie roślinki urosną to dopiero będzie pięknie Arturek rośnie i widzę, że chętnie pomaga - podlewanie szlaufem to ulubione zajęcie chyba każdego chłopaka w tym wieku Powiedz mi Marta jakie płytki masz w górnej łazience? Czyżby to była Imola Antares - może się mylę Jakbyś w ogóle mogła pokazać w całości łazienkę na poddaszu byłabym wdzięczna. Pozdrawiam cieplutko i częściej tu zaglądaj kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 30.07.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Cześć Marta Coś rzadko ostatnio piszesz Pewnie jak się już mieszka, to trochę ten zapał budowlany mija. Taras i wszystko wokół domku masz prześliczne i urocze - te schodki nadają niesamowity klimat tej części ogródka. Podziwiam za pomysłowość, a jak te wszystkie roślinki urosną to dopiero będzie pięknie Arturek rośnie i widzę, że chętnie pomaga - podlewanie szlaufem to ulubione zajęcie chyba każdego chłopaka w tym wieku Powiedz mi Marta jakie płytki masz w górnej łazience? Czyżby to była Imola Antares - może się mylę Jakbyś w ogóle mogła pokazać w całości łazienkę na poddaszu byłabym wdzięczna. Pozdrawiam cieplutko i częściej tu zaglądaj kasia Czesc Kasiu, U Was tez duze zmiany - super ) I dzieciaczki rosna jak na drozdzach Plytki w gornej lazience - te na podlodze - to jakies tanie z marketu - MEKSYK sie nazywaly a te na scianach to szkockie czy hiszpanskie. Zdjecie zrobie i postaram sie niedlugo wrzucic Pozdrowionka, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Marta Super to długie lustro - optycznie bardzo powiększyło łazienkę - fajny patent A młody przedszkolak jak sobie daje radę???? pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Niop, taki byl w sumie zamiar i udalo sie A maly przedszkolak rano placze, a popoludniu nie chce wracac do domu Mial mala przerwe bo po 2 dniach chodzenia do przedszkola sie rozchorowal i dopiero w tym tyg. wrocil, ale mam nadzieje, ze sie "oswoi" i bedzie dobrze... A Piotrus jak w przedszkolu?? Jak sobie radzi?? Pozdrowienia, m. No to mamy podobnie Piotrek czasem trochę marudzi, że będzie tęsknić, kilka razy zrobił straszną aferę z krzykiem i tupaniem, że nie chce do przedszkola, ale przeważnie idzie uśmiechnięty i kila razy zdarzyło się, że nie zdążył się nawet pożegnać Śpi fajnie, je super - także jestem strasznie z niego dumna, bo szczerze mówiąc myślałam, że będzie bardzo ciężko, a jak na razie jest rewelka Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witaj Marto - musze sie przyznac ,że po cichu zawsze tu zagladałam i podziwiałam. Przyznam sie , mam bardzo mało czasu i duzo nie piszę na forum.Porównując Twoj domek - rok temu to byłaś dalej z robotami niż ja jestem obecnie. Ale ciesze sie ,że mam prawie stan SSZ. Domek mój też jest na dużym spadku. Będę musiała pomyślec i zrobić podobnie jak Wy to urządziliście.A związku z tym ziemi potrzebuje bardzo dużo ... Marto kto Wam robił schody i kominek . Jeśli możesz podać namiary , to bym była wdzięczna. Pozdrawiam z B-B maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 19.09.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witaj Marto - musze sie przyznac ,że po cichu zawsze tu zagladałam i podziwiałam. Przyznam sie , mam bardzo mało czasu i duzo nie piszę na forum.Porównując Twoj domek - rok temu to byłaś dalej z robotami niż ja jestem obecnie. Ale ciesze sie ,że mam prawie stan SSZ. Domek mój też jest na dużym spadku. Będę musiała pomyślec i zrobić podobnie jak Wy to urządziliście.A związku z tym ziemi potrzebuje bardzo dużo ... Marto kto Wam robił schody i kominek . Jeśli możesz podać namiary , to bym była wdzięczna. Pozdrawiam z B-B maria Czesc Marysiu!! Bardzo mi milo, ze do nas zagladasz Ja tez malo pisze na forum, odkad sie wprowadzilismy i wrocilam do pracy... Ziemi na taki "usyp" faktycznie poszlo "sporo" - nam zostala ziemia - chumus, wiec ja wykorzystalismy Schody robil nam znajomy/kumpel stolarz - jesli bedziesz chciala podam namiary na priva, ale wiem ze narazie ma "terminy" na przyszly rok.., a kominek - przyjaciel rodziny (to byl jego PIERWSZY kominek ), ale zapytam czy by sie podjal i jesli sie zgodzi to rownierz dam namiary Wasz domek wyglada swietnie, ale najgorsze przed Wami - Nie no w sumie i najlepsze, bo wykanczanie i wprowadzenia Tez bede zagladac do Ciebie Pozdrowienia, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 20.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 cześć Półki w salonie kupowaliście gotowe, czy sami docinaliście w jakimś pkt z płytami ? Dakładnie chodzi mi o sposób montażu, w którym nie widać podpórek tylko samą półkę. Właśnie Paweł oglądał Wasz ogródek za domem, a potem spojrzał się przez nasze okno w salonie . Mamy same badyle. "troszkę" się załamał ile jeszcze roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts