roni 01.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Cześć, Gratulujemy blaszaka....i drogi oczywiście tez gratulujemy.... A u nas wiercą już studnię i niedługo będzie woda ( przynajmniej mam taką nadzieję ) Pozdrawiamy serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 01.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 cześć Bardzo ładne te kamienie na drogęCo to za kamienie?? jaka kopalnia jest w pobliżu?Pasowałyby do ogródka Blaszak też ma kamienną podmurówkę. Kto się tak napracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hej Marta... Się dzieje u Was... Próbowałam Ciebie gdzies wypatrzeć na zdjęciu, a tu nic... Dawid się ujawnił, a ty co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No...to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No dobra...zamieszczamy wspólną fotkę w dzienniku....chociaż powiem szczerze, że ja już tam jestem, a i nasze wspólne zdjęcie już widać ( chyba w dzienniku Kasi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif cześć Marta Pogodnych i pełnych uśmiechu Świąt Wielkanocnych Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Witajcie Miłych Świąt Wielkanocnych i fajnego świątecznego Edytowane 8 Lipca 2018 przez celtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.04.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja również życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 07.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 No nareszcie...ale piękni jesteście... Aż miło popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Się ujawniłam Super Fajniutka rodzinka Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Martuś dla Ciebie i Twojej rodzinki: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Easterbunny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć Marta Możesz napisać ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku? Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć Marta Możesz napisać ile płaciliście geodecie za wytyczenie budynku? Pozdrówka kasia Czesc Kasia, Po znajomosci - 250 zl Pozdro, Marta Suuuper cena U mnie geodeta chce 400 za paliki, a 500 za ławice (zależy co będą woleli budowlańcy) Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.04.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z tego co mówił mi wczoraj geodeta te ławice to są drewniane deski nabite dookoła wykopu, na których są nanoszone osie (jakoś tak mi to mówił ) Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.04.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z tego co mówił mi wczoraj geodeta te ławice to są drewniane deski nabite dookoła wykopu, na których są nanoszone osie (jakoś tak mi to mówił ) Pozdrawiam kasia acha, czyli chyba tak jak my mamy... sa wbite 4 punkty - narozniki domu, a do kazdego z nich sa jeszcze zbite dechy, przesuniete na jakas tam odleglosc, z wbitymi gwozdziaiy/osiami nie znam sie na tym Ja też się na tym nie znam, ale myślę, że bedzie dokładnie tak jak u was Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 21.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 cześć http://images20.fotosik.pl/248/07e01cfa3e184f58.jpg Jeśli drzwi z kotłowni , te na korytarzyk byś miała otwierane w str kotłowni to można łazienkę przedłużyć o ok 50 cm. Rozmiarom łazienki taki zabieg "tylko pomoże" Ścianka parter między kotłownią, a pokoikiem machnęła Ci się gruba 24. Taką robisz czy 12cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 21.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No to szybkiej i bezproblemowej elektryfikacji wsi Czemu od wewnątrz kubełkowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dzisiaj zaczelismy kopac fundamenty Od poludnia akcja "zmiana planow", bo mielismy zaczynac w poniedzialek... Ale fajnie, tylko gonitwa straszna, bo trzeba wszystko "przemowic", najwazniejsze ze koparka jest - juz kopia Ale sie ciesze, w koncu ruszamy Martuś, GRATULACJE!!! Cieszę się razem z Wami . Mimo dużego zamieszania i zabiegania budowa poprostu uskrzydla ... Podobno "wykończeniówka" wykańcza ... Życzę wszystkiego dobrego, a to co niedobre niech Was omija szerokim łukiem ... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 25.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Hej Marta, Ale fajnie, że już zaczynacie... Daj szybciutko znać jak tam postępy i opisz, proszę, wszystko dokładnie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 25.04.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Martuś, GRATULACJE!!! Cieszę się razem z Wami . Mimo dużego zamieszania i zabiegania budowa poprostu uskrzydla ... Podobno "wykończeniówka" wykańcza ... Życzę wszystkiego dobrego, a to co niedobre niech Was omija szerokim łukiem ... Powodzenia! Czesc Monia, Dzieki bardzo za mile slowa Masz racje, budowa uskrzydla na calego ... o wykonczeniowce tez tak slyszalam - ze wykancza, no ale to przed nami, jak prawie wszytko Narazie strasznie sie ciesze ze startujemy, oby pogoda dopisala i ... murarze :roll I Wszystkim zycze tego co Ty nam: "to co niedobre niech Was omija szerokim łukiem" Powodzenia i pozdrowienia, Marta & Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts