Aga_I_Przemek_WCH 24.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam, Na wstępie serdecznie pozdrawiamy:) Niesmowicie wypasione te Twoje wnętrza:) Wraz z mężem aktualnie zaczynamy prace zmierzające do budowy. Jak zerkam na Twoje wnętrza zastanawia mnie... czy to tylko wynik Twojego dobrego smaku czy praca jakiegoś speca? Totalnie odlotowo u Ciebie. Podpisuję się pod pytaniem o schody bo mam podobne rozmieszczenie ścianki w salonie. Pozdrawiam Aga i Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A gdzie można dostać takie piękne ubranka na okna Mechanizm do zawieszenia kupowałaś w tej samej firmie? Bardzo mi się podobają proszę o info. A tak przy okazji Wesołych Świąt. Pozdrawiam Dziekuje Firanki-rolety rzymskie szył mi znajomy ktory ma firme zajmująca sie sprzedażą firanek i szyciem na zamówienie,wszystko on zamawiał-materiały i systemy,przywiózł gotowe i powiesił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Hej Zobaczylam na fotkach we wnetrzach ze masz drzwi przesuwane do łazienki i garderoby.Masz je chowane w scianie murowanej czy gipsowo-kartonowej?.Ja jestem na etpaie rysowania projektu i chcialabym miec w kilku pomieszczeniach takie drzwi (sciany murowane) ale nie mam wogole pojecia jak to ujac w projekcie.Czy potrzeba jakiegos specjalnego otworu-szerokosci?czy wystarczy tak jak w katalogowych projektach zostawic otwor np 90? Mozesz mi opisac jak u Was wygladal montaz takich drzwi i z jakiej macie je firmy? drzwi nie sa chowane, miały byc szklane otwierane i dlatego nie jest przygotowana zadna maskownica, drzwi jeżdżą sobie po szynie na górze i na dole (po scianie od strony sypialni)nie jest to schowane,osobiscie w niczym mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A ja mam pytanie dot. schodów czy takie schody są bardzo drogie? bo straaaaaaaaasznie mi sie podobają.. nasze kosztowały 17500zł kwasówka i jesion+dojazd i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam, Na wstępie serdecznie pozdrawiamy:) Niesmowicie wypasione te Twoje wnętrza:) Wraz z mężem aktualnie zaczynamy prace zmierzające do budowy. Jak zerkam na Twoje wnętrza zastanawia mnie... czy to tylko wynik Twojego dobrego smaku czy praca jakiegoś speca? Totalnie odlotowo u Ciebie. Podpisuję się pod pytaniem o schody bo mam podobne rozmieszczenie ścianki w salonie. Pozdrawiam Aga i Przemek Dziekuje za słowa uznania To jak wyglada nasz dom zawdzieczam projektantce i sobie.To nie jest tak ze jak sie wynajmie projektanta to wszystko jego dzieło.Ja od samego początku miałam w głowie obraz wnetrz...powiedzialam o tym ,a projektant przeniosł to na papier... i wtedy zaczeło sie jezdzenie po sklepach i wybieranie odp materiałow.Pamietaj,że to Wam ma sie podobać a nie projektantowi,ja ze swoim mialam bardzo duzo odmiennych pomysłow .Wc w holu.... totalnie nie podobały sie kafle,a dla mnie ? tylko te i żadne inne, wiec jej robotą było namalowac na papierze tak zeby fachowcy mogli połozyc według wzoru.Ogólnie to bardzo pomocne,jak nie jestes czegos pewna-dzwonisz radzisz sie ...zawsze to fachowiec.Duży udział w rozmieszczeniu elektryki, wnek podswietlanych, tego nie widac na zdjęciach ale jest ich troche w naszym domu...to mojej projektantki dzieło za co jestem wdzieczna A jeszcze jedno projektanci mają tendencje do przesadzania z ozdóbkami,wnekami itd itp trzeba sie pilnowac i niekoniecznie ulegac hehe bo potem i tak nie użyjesz tego wszystkiego, a kasy wydac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jaszczurko, dawno tu nie zaglądałam (jak i wszędzie zresztą). Bardzo przytulnie masz w domku, zwłaszcza z tymi roletami w oknach, dopełniły całości. A... I już wiem co to za koła są przy schodach... Widziałam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.03.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jaszczurko, dawno tu nie zaglądałam (jak i wszędzie zresztą). Bardzo przytulnie masz w domku, zwłaszcza z tymi roletami w oknach, dopełniły całości. A... I już wiem co to za koła są przy schodach... Widziałam takie dziekuje DarioAS A te koła to sumie nie koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no wiem, miałam na mysli tą całość ze wzorem tych kół.. czy jak to tam nazwać, żeby nie przegiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 no wiem, miałam na mysli tą całość ze wzorem tych kół.. czy jak to tam nazwać, żeby nie przegiąć oczywiscie koła hehe,gdzie widzialas bo duzo osob mnie o to pyta,a ze ja mieszkam koło olsztyna to nie kazdemu po drodze hehe do tego sklepu w ktorym ja kupiłam. A u mnie cisza........... nic sie nie dzieje szczególnego... wklejałam zdjecia małej łazienki hm? po malowaniu chyba nie... zrobie fotki i wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no chyba nie to wklejaj, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolla 05.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam! Piekny dom. A lazienki zachwycajace. Mi tez bardzo podoba sie to male wc. Pomysl jej tez postaram sie wykorzystac. A mam pytanie dotyczace tej drugiej lazienki. Czy moglabym prosic o wiecje zdjec wykonczonej i nazwe kafli? Dziekuje za odp i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 07.08.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam! Piekny dom. A lazienki zachwycajace. Mi tez bardzo podoba sie to male wc. Pomysl jej tez postaram sie wykorzystac. A mam pytanie dotyczace tej drugiej lazienki. Czy moglabym prosic o wiecje zdjec wykonczonej i nazwe kafli? Dziekuje za odp i pozdrawiam. Dziekuje bardzo jesli chodzi o 2 łazienkę..... nie wiem konkretnie która, bo łazienki mam 2, w jednej kafle tubadzin-inverno a druga -na gorze to kafle Cifre jakos tak.... te akurat nie skonczyłam tzn nie mam jeszcze wanny.. i taka pusta jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jaszczurko, Ty wiesz ile ja już czekam na te zdjęcia???..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolla 09.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wlasnie chodzilo mi o ta z kaflami tubadzin inverno. Czy to prawda ze trzeba sie bardzo napracowac by te kafle ladnie wygladaly? Podobno koszmar jesli chodzi o ich mycie. taka o nich opinia troche mnie przestraszyla. Co do drugiej lazienki (tej nie wykonczonej) rowniez bylabym wdzieczna za zdjecia poniewaz wlasnie jestem w trakcie wybierania kafli i szukam projektu na ladne wykonczenia lazienek. Za kazda odpowiedz jestem bardzo wdzieczna. Pozdrawiam i zycze milego mieszkania w tej pieknej willi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaszczurko, mam nadzieje, ze nie bedziesz miala mi za zle, ze wlacze sie do rozmowy dotyczacej INVERNO. Mam je w swojej lazience od ponad pol roku i gdybym miala wybierac jeszcze raz, to tez bym sie na nie zdecydowala. Jak mowilam, ze tymi ciemnymi wykladam kabine prysznicowa, to wszyscy pukali sie w glowe, ze sie zarobie na smierc, zeby one jako tako wygladaly. A tymczasem sa super praktyczne, nie widac zadnych zaciekow. Ciemne mam tez na podlodze i tez nie ma problemu ze sprzataniem. W mieszkaniu mialam biale i to byla katastrofa - moze dlatego, ze pomieszczenie bylo malutkie i calu kurz osiadal na 1 m2. Jaszczurko czy ja juz pisalam, ze Twoj domek bardzo mi sie podoba? Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dziękuje za miłe słowa Inverno są sliczne, tylko trzeba ładnie zaaranżować jest z czego, sa 2 dekory i jasna wytłaczana w kwiatki.... ciemne mam w prysznicu i tez nie ma z nimi żadnych problemów, jedynie w półce, tam akurat zbiera sie woda z mydłem, z żelami i nie zawsze umyje ... wtedy jest brzydki osad, ale na scianie w pionie jest ok. Łazienka na gorze jest minimalistycznie urzadzona, jeśli ktoś tak lubi to powinna się podobac wkleje po kolei każdą strone łazienki http://images31.fotosik.pl/350/45e0c9fb008b2bb9m.jpghttp://images29.fotosik.pl/264/f559004e91033b78m.jpghttp://images24.fotosik.pl/265/eb72648ab59607b0m.jpghttp://images25.fotosik.pl/263/f0ebfbd4d9885df1m.jpghttp://images24.fotosik.pl/265/ee4fecf2b99d3052m.jpg to była łazienka na gorze, jest bardzo duża ma 24m2, w rogu czyli 3 zdjeci3 ma stac wanna wolnostojaca-owalna,ale jakos na razie nie kupilismy ,moze dlatego ze nie mozemy sie zdecydowac czy obudowac kaflami czy oryginalna obudowe... http://images28.fotosik.pl/265/6fed92f8cfc07f8dm.jpg a to mini łazienka na dole, czyli małżenska.. i też jeszcze nie skończyliśmy jej http://images23.fotosik.pl/263/361c9a227af9796bm.jpghttp://images29.fotosik.pl/264/3f87ddc16d4ae91dm.jpghttp://images31.fotosik.pl/350/e02a081b666b3761m.jpghttp://images26.fotosik.pl/264/cfbf513dc34aacabm.jpg za umywalkasa 2 słupy, to maja być szafki, tylko do tej pory nie doczekałam się,drzwiczek oklejonych lustrem , no i taki drobiazg-uchwyt na papier toaletowy Czy zadowoliłam Was kochane forumowiczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 no ba pięknie, naprawdę guścik to Ty masz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.08.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 no ba pięknie, naprawdę guścik to Ty masz kobieto A dziekować dziękować ale bedzie się czym chwalić jak wszystko będzie zrobione ech... jak nie zrobisz od razu, to potem ciężko sie zabrać i skończyć, tak samo z górna łazienką... z tą wanna hehe żebym ja tam chodziła kąpać się to bym szybciutko skończyła, a tak ........ ja mam swoją łazienkę w której jest prysznic i zupełnie mi wystarcza, wiec nie śpieszy mi się z zakupem wanny, chlopaki maja prysznic z hydromasażami wiec nie tęsknią za wanną, a poza tym odchodzi mi mycie hehe, wystarczy mi walka z umywalkami!pozalepiane mydłem i pastą do zebów Nie wiem, może w zime...długie wieczory, nudy zmobilizują mnie do pracy nad domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 13.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Scianka-wneka w kuchni-tu ma stanąć segment kuchenny jego część-monolit http://img220.imageshack.us/img220/5734/img40291cn2.jpg Wszystko piękne mamy bardzo podobne gusta, a czy moge zobaczyc kuchnie jak teraz wyglada w tej wnece? Będę miała prawie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.08.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 nie wiem czemu nie otwieraja sie zdjecia na poprzedniej stronie tam wlasnie sa zdjecia kuchni... potem zrobie i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts