Anaor 13.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ok czekam, bo przejrzalam cały wątek i nigdzie nie widziałam tych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.08.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ok czekam, bo przejrzalam cały wątek i nigdzie nie widziałam tych zdjęć. A no tak to wyszło http://images28.fotosik.pl/265/4ace92056ea345cbm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 13.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam serdecznie, trafiłam tu po raz pierwszy ale chyba nie ostatni- bo mi się podoba . I od razu mam pytanko: na jakiej wysokości masz blaty w kuchni i czy wygodnie się gotuje gdy płyta jest niżej? A może płyta jest na standardowej wysokości a blat ze zlewem wyżej? Mam podobny układ kuchni i wymyśliłam sobie własnie takie rozwiązanie jak u ciebie . PS: super roletki i łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.08.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam serdecznie, trafiłam tu po raz pierwszy ale chyba nie ostatni- bo mi się podoba . I od razu mam pytanko: na jakiej wysokości masz blaty w kuchni i czy wygodnie się gotuje gdy płyta jest niżej? A może płyta jest na standardowej wysokości a blat ze zlewem wyżej? Mam podobny układ kuchni i wymyśliłam sobie własnie takie rozwiązanie jak u ciebie . PS: super roletki i łazienki! Witam, od razu odpowiadam-to zlew jest wyżej z poczatku mialam trudnosci sie przyzwyczaic, ale juz jest ok.zlew jest tak głeboki ze gdyby byl na normalnej wys to by chyba mi po kolana siegał hehe,zmywa sie wygodniej gdy plecy sa proste, a poza tym chcialam miec troszke inaczej nie mam pod reka zadnej miarki ale blat jest ok 8-10cm wyzej od tego z płyta el. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 14.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedź. Tak chyba zrobię, że blat ze zlewem dam "kapkę" wyżej a z płytą "kapkę" niżej i będzie git . Tylko ja myślę "pociągnąć" blat ze zlewem do końca ściany a obniżyć tylko ten z kuchenką. Wygodnie jest jak tam w kątku jest niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.08.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedź. Tak chyba zrobię, że blat ze zlewem dam "kapkę" wyżej a z płytą "kapkę" niżej i będzie git . Tylko ja myślę "pociągnąć" blat ze zlewem do końca ściany a obniżyć tylko ten z kuchenką. Wygodnie jest jak tam w kątku jest niżej? no u mnie docelowo ma tam stac expres do kawy wiec bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 16.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dziękuję za zdjęcie kuchni wyglada super a co to jest z boku tej ścianki te czarne elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 16.08.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dziękuję za zdjęcie kuchni wyglada super a co to jest z boku tej ścianki te czarne elementy? na dole szafka na odkurzacz, a wyzej ''skrzynki'' podswietlane, ale słuza na klucze,portwel meza,telefony itd czyli bałagan,wiec nie zamontowane nawet zarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 24.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam,mam pytanie dotyczące łączenia kafli z drewnem przy stole, czy przesuwające krzesła nie niszczą tego łączenia, czy czasem nie haczą ? Może jednak lepiej od razu zrobić szerszy pas kafli, aby krzesła i stół były na jednakowej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.08.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, mam pytanie dotyczące łączenia kafli z drewnem przy stole, czy przesuwające krzesła nie niszczą tego łączenia, czy czasem nie haczą ? Może jednak lepiej od razu zrobić szerszy pas kafli, aby krzesła i stół były na jednakowej powierzchni. hej, troche czepiaja..... ale nie odrywaja listwy,raczej filc pod krzeslem odkleja sie a nie listwa przy podlodze,nie jest zle, ale jezeli tobie nie przeszkadzaja kafle w salonie to pewnie-zrob szrszy pas kafli, u mnie szer tego pasa jest zamierzony i dostosowany do reszty pomieszczen.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza82 01.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Śliczny domek, gratuluje, a łazieneczka cudna, bardzo w moim guście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
causa1980 02.09.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam. Jestem zielony, ale proszę odpowiedzieć, ile to wszystko kosztowało? Najlepiej z rozbiciem na poszczególne etapy. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.09.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam. Jestem zielony, ale proszę odpowiedzieć, ile to wszystko kosztowało? Najlepiej z rozbiciem na poszczególne etapy. Dziekuję Hmmm??? ale, że co... cały dom + wykonczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://images47.fotosik.pl/42/b70d2bc3a69554bdmed.jpg Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 22.12.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 W te najpiękniejsze Święta cudownych życzeń moc,niechaj się wszystkie spełnią w tę wigilijną noc!http://img334.imageshack.us/img334/1759/tagn01qf6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts