Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NEPTUN *** Ja$zczurki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej :)

DarioAS ma rację - gdzieś Ty się wczesniej chowala???

Pięknie...

Mam prośbę - czy mogłabyś dodać więcej zdjeć salonu, jadalni i łazienki na górze? :wink:

HI:)

Nie chowałąm sie nie nie...

wiecej zdjec-czyli górna łazienka i salon....

stare zdjecia,ktore mam w komputerze...teraz moze rozni sie tym ze jest jedno!lustro wklejone haha i folia zdjeta z blatu :lol:

http://images25.fotosik.pl/103/107f4d1f9ab6f9b8.jpg

a nie!syfony założone sa bo tu nie widac hihihi,wanny jeszcze nie mamy i jakos nam sie nie spieszy wcale,pod prysznicem jest fajnie :lol:

http://images29.fotosik.pl/104/498a12e1a4ef68cf.jpg

w salonie........ jeszcze stare sofy...cóż salon musi poczekać na lepsze czasy(w tajemnicy powiem ze juz sobie upatrzyłam fajniutkie)

Sofy stare to fakt,ale lezy sie nanich wysmienicie-zwłaszcza gdy pali sie w kominku... przy okazji malutki leci do mnie z lekcjami..a tak fajnie sie leniuchowało...

http://images34.fotosik.pl/26/f66510c6d3ba77dd.jpg

:lol:wkleje a co tam hehe

http://images23.fotosik.pl/103/18e0c2b0e4fdb138.jpg

dostanie mi sie!

• 4 weeks później...

Jestem pod wrazeniem! Piekne, cudowne wykonczenia - dobralas pieknie kolory! Twoje lazienki zwalaja z nog - jestem pod wielkim wrazeniem! Bardzo podoba mi sie kuchnia i wszystkie wasze nowosci: ufo, piekne krecone schody, sypialnia (wneka), wneka w kuchni, obrotowa sciana w salonie, te wielkie przesuwane okna, wielki taras ...

Gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego!

• 2 weeks później...

dziękuje LIPOWA PANIENKO za tyle ciepłych słów :lol: :lol: ciesze sie że innym sie podoba,szczerze mówiąc to jeszcze duzo do zrobienia.... nie pokończone wiele rzeczy.. ale juz pomalutku zaczynam zbierać siły na dalsze podboje sklepów, zaczynam nawet robic zakupy....

ostatnio kupiłam zasłonki do sypialni,no ale nie mam karniszy hehe,wiec leżą sobie w pudle i czekaja na dobre czasy :lol: zamówiłam kafle do kuchni na ściane pod pochłaniaczem,miała być szyba,ale....nie malujemy zabudowy kominka ,bo doszlismy do wniosku , że bedziemy robic rozprowadzenie ogrzewania po pokojach, wiec zaczyna sie burzenie nowo postawionego domu,jeszcze nie skonczony ,a juz przerabiany,boshe!!!!!!!!

Domek piękny. Mam pytanie dotyczące wc - czy obudowa geberitu i dekor na ścianie wykonany jest z płyty mdf? Jakie kafle i z czego zrobiony jest blat pod umywalkę.

Pozdrawiam

hej

Nie to nie płyta... to najprawdziwsze kafle :lol: :lol: nazywaja siezebrano chyba grespania?nie pamietam..a blat to płyta mdf oklejona naturalnym fornirem bukowym ,wybejcowanym na ciemny orzech

Jaszczurko, Twoje małe WC to dla mnie mistrzostwo.

Klasycznie, pięknie, harmonijnie. Układ tego wc jest taki jak u mnie i żałuję, że wcześniej nie widziałam tego zdjęcia, nie musiałabym myśleć jak zrobić u siebie.

Nie mogę się napatrzeć, naprawdę szczere gratulacje.

I mam pytanie, jak rozwiązałaś sprawę oświetlenia.

U mnie też umywalka nie symetrycznie. Czy masz tylko jedną lampę zwieszoną z sufitu na lince po lewej stronie, jeśli dobrze widzę?...czy nad umywalką też?, czy jeszcze oprócz tego jakieś światło?

Klasycznie, pięknie, harmonijnie.

popieram przedmówczynie w 100% :D Tola to moja mistrzyni i jak coś jej sie podoba to mnie też :wink:

a tak na poważnie - Gratuluję cudnej zmysłowości :D ślicznie u ciebie ...i powiem z zazdrością ....żal patrzeć :wink:

Klasycznie, pięknie, harmonijnie. Układ tego wc jest taki jak u mnie i żałuję, że wcześniej nie widziałam tego zdjęcia, nie musiałabym myśleć jak zrobić u siebie.

Nie mogę się napatrzeć, naprawdę szczere gratulacje.

I mam pytanie, jak rozwiązałaś sprawę oświetlenia.

U mnie też umywalka nie symetrycznie. Czy masz tylko jedną lampę zwieszoną z sufitu na lince po lewej stronie, jeśli dobrze widzę?...czy nad umywalką też?, czy jeszcze oprócz tego jakieś światło?

Tolu !!! dziekuje, nawet nie wiesz jak mnie ucieszyły te słowa.Przyznam sie że W-C to moje oczko w głowie :lol: :lol: jeszcze nieskończone ,(nad geberitem jest wneka-na kwiaty-chyba cos moze rosnac w wc?) hehe własnie moze mi pomozesz jestes mistrzynia jesli chodzi o wszystko co zielone :lol: :lol: oboje z mezem podziwiamy twoj ogród.

jkesli chodzi o swiatło to ...obok umywalki zwis, nad geberitem oczko-tu do oswietlenia tego kwiatka, i na srodku sufitu oczko

Klasycznie, pięknie, harmonijnie.

popieram przedmówczynie w 100% :D Tola to moja mistrzyni i jak coś jej sie podoba to mnie też :wink:

a tak na poważnie - Gratuluję cudnej zmysłowości :D ślicznie u ciebie ...i powiem z zazdrością ....żal patrzeć :wink:

Ew-ka hehe dziekuje