kachna28 29.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Boże ale pięknie !!! Kibelek -odlot!!! Kuchnia super total!!! Pytanko praktyczne: ile wysokości ma barek przy kuchni? bo planuję też takie 2 hokery no i nie wiem czy domurowywac (u mnie stan surowy dopiero)? bo obecnie jest murek 98cm -ale to chyba za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja.. no słów mi brakło.. i gdzie się Ty chowałaś zamiast pokazać wcześniej swoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 29.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej DarioAS ma rację - gdzieś Ty się wczesniej chowala??? Pięknie... Mam prośbę - czy mogłabyś dodać więcej zdjeć salonu, jadalni i łazienki na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.10.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej DarioAS ma rację - gdzieś Ty się wczesniej chowala??? Pięknie... Mam prośbę - czy mogłabyś dodać więcej zdjeć salonu, jadalni i łazienki na górze? HI:) Nie chowałąm sie nie nie... wiecej zdjec-czyli górna łazienka i salon.... stare zdjecia,ktore mam w komputerze...teraz moze rozni sie tym ze jest jedno!lustro wklejone haha i folia zdjeta z blatu http://images25.fotosik.pl/103/107f4d1f9ab6f9b8.jpg a nie!syfony założone sa bo tu nie widac hihihi,wanny jeszcze nie mamy i jakos nam sie nie spieszy wcale,pod prysznicem jest fajnie http://images29.fotosik.pl/104/498a12e1a4ef68cf.jpg w salonie........ jeszcze stare sofy...cóż salon musi poczekać na lepsze czasy(w tajemnicy powiem ze juz sobie upatrzyłam fajniutkie) Sofy stare to fakt,ale lezy sie nanich wysmienicie-zwłaszcza gdy pali sie w kominku... przy okazji malutki leci do mnie z lekcjami..a tak fajnie sie leniuchowało... http://images34.fotosik.pl/26/f66510c6d3ba77dd.jpg :lol:wkleje a co tam hehe http://images23.fotosik.pl/103/18e0c2b0e4fdb138.jpg dostanie mi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a za co?? bardzo piękne zdjęcie ( to ostatnie ) oczywiście reszta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Jaszczurko -bardzo proszę o wymiary barku przy kuchni. Też planuję taki na 2 hokery... Jaką ma wysokośc i szerokośc? żeby wygodnie przy nim usiąśc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 24.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ślicznie. jaszczurko gdzie się podziewasz? czekamy na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.11.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jestem pod wrazeniem! Piekne, cudowne wykonczenia - dobralas pieknie kolory! Twoje lazienki zwalaja z nog - jestem pod wielkim wrazeniem! Bardzo podoba mi sie kuchnia i wszystkie wasze nowosci: ufo, piekne krecone schody, sypialnia (wneka), wneka w kuchni, obrotowa sciana w salonie, te wielkie przesuwane okna, wielki taras ... Gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.12.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 dziękuje LIPOWA PANIENKO za tyle ciepłych słów ciesze sie że innym sie podoba,szczerze mówiąc to jeszcze duzo do zrobienia.... nie pokończone wiele rzeczy.. ale juz pomalutku zaczynam zbierać siły na dalsze podboje sklepów, zaczynam nawet robic zakupy.... ostatnio kupiłam zasłonki do sypialni,no ale nie mam karniszy hehe,wiec leżą sobie w pudle i czekaja na dobre czasy zamówiłam kafle do kuchni na ściane pod pochłaniaczem,miała być szyba,ale....nie malujemy zabudowy kominka ,bo doszlismy do wniosku , że bedziemy robic rozprowadzenie ogrzewania po pokojach, wiec zaczyna sie burzenie nowo postawionego domu,jeszcze nie skonczony ,a juz przerabiany,boshe!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 03.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Domek piękny. Mam pytanie dotyczące wc - czy obudowa geberitu i dekor na ścianie wykonany jest z płyty mdf? Jakie kafle i z czego zrobiony jest blat pod umywalkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Domek piękny. Mam pytanie dotyczące wc - czy obudowa geberitu i dekor na ścianie wykonany jest z płyty mdf? Jakie kafle i z czego zrobiony jest blat pod umywalkę. Pozdrawiam hej Nie to nie płyta... to najprawdziwsze kafle nazywaja siezebrano chyba grespania?nie pamietam..a blat to płyta mdf oklejona naturalnym fornirem bukowym ,wybejcowanym na ciemny orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko, Twoje małe WC to dla mnie mistrzostwo.Klasycznie, pięknie, harmonijnie. Układ tego wc jest taki jak u mnie i żałuję, że wcześniej nie widziałam tego zdjęcia, nie musiałabym myśleć jak zrobić u siebie.Nie mogę się napatrzeć, naprawdę szczere gratulacje.I mam pytanie, jak rozwiązałaś sprawę oświetlenia.U mnie też umywalka nie symetrycznie. Czy masz tylko jedną lampę zwieszoną z sufitu na lince po lewej stronie, jeśli dobrze widzę?...czy nad umywalką też?, czy jeszcze oprócz tego jakieś światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ładnie.. ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 04.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko a jak zrobiliscie oswietlenie w sypialni za lozkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko, Twoje małe WC to dla mnie mistrzostwo. Klasycznie, pięknie, harmonijnie. popieram przedmówczynie w 100% Tola to moja mistrzyni i jak coś jej sie podoba to mnie też a tak na poważnie - Gratuluję cudnej zmysłowości ślicznie u ciebie ...i powiem z zazdrością ....żal patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka79 04.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam. Gratuluję domku, wnętrza super. Mam pytanie odnosnie kominka. Czy mozesz podać nazwę firmy, jakiekolwiek namiary do kogoś, kto takie cudo wykonał?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam. Gratuluję domku, wnętrza super. Mam pytanie odnosnie kominka. Czy mozesz podać nazwę firmy, jakiekolwiek namiary do kogoś, kto takie cudo wykonał? Pozdrawiam naprawde Ci sie podoba a to taki zwykły prosty kominek.... pan X z Olsztyna,gdzies mam namiary o ile jestes z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko, Twoje małe WC to dla mnie mistrzostwo. Klasycznie, pięknie, harmonijnie. Układ tego wc jest taki jak u mnie i żałuję, że wcześniej nie widziałam tego zdjęcia, nie musiałabym myśleć jak zrobić u siebie. Nie mogę się napatrzeć, naprawdę szczere gratulacje. I mam pytanie, jak rozwiązałaś sprawę oświetlenia. U mnie też umywalka nie symetrycznie. Czy masz tylko jedną lampę zwieszoną z sufitu na lince po lewej stronie, jeśli dobrze widzę?...czy nad umywalką też?, czy jeszcze oprócz tego jakieś światło? Tolu !!! dziekuje, nawet nie wiesz jak mnie ucieszyły te słowa.Przyznam sie że W-C to moje oczko w głowie jeszcze nieskończone ,(nad geberitem jest wneka-na kwiaty-chyba cos moze rosnac w wc?) hehe własnie moze mi pomozesz jestes mistrzynia jesli chodzi o wszystko co zielone oboje z mezem podziwiamy twoj ogród. jkesli chodzi o swiatło to ...obok umywalki zwis, nad geberitem oczko-tu do oswietlenia tego kwiatka, i na srodku sufitu oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko a jak zrobiliscie oswietlenie w sypialni za lozkiem? to jest zabudowa z karton/gipsu ,za nią zrobiona półeczka i na niej leżą jarzeniówki i to wszystko,jesli nic ci to nie mowi to zrobie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.12.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaszczurko, Twoje małe WC to dla mnie mistrzostwo. Klasycznie, pięknie, harmonijnie. popieram przedmówczynie w 100% Tola to moja mistrzyni i jak coś jej sie podoba to mnie też a tak na poważnie - Gratuluję cudnej zmysłowości ślicznie u ciebie ...i powiem z zazdrością ....żal patrzeć Ew-ka hehe dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts