Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NEPTUN *** Ja$zczurki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jaszczurko -widzę że kwestia twojego WC intryguje wszystkich odwiedzających :) ja też mam pytanie -na jakiej wysokości masz blat pod umywalkę. U mnie też będzie Roca Bol -a ponieważ ona jest wyższa od innych umywalek nablatowych -to trudno mi "wycelowac" z wysokością :-? Możesz pomóc? :wink:

kachna już lece zmierze,i co do tego barku...zapomnialam całkiem,też zmierze,ZARAZ WRACAM :lol:

A wiec tak:Barek:

wys:110 według mnie za wysoko o jakies 10cm

dł 120 według mnie za krótko o jakies 20cm

szer: 45 według mnie za wąsko o jakies 10cm

no ale wszystko trzeba dopasowac do wielkosci kuchni wiadomo,wys do krzeseł-moje troche sa za wysokie wiec jak skrócimy troche nogi to i w stole tez trzeba

BLAT WC:

na wys 71cm, według mnie idealnie mozesz dac do 75 wyzej juz nie,my taka wysokość dopasowalismy do kafelek,tak zeby w jednej lini szły.

CZY POMOGłAM:)

Ciesze się ze tak wielu osobom podoba sie najmniejsze pomieszczenie w domu heheh, ale ja juz wymarzyłam sobie tak to wszystko własnie, jeszcze dużo wczesniej.... chyba jak zaczynalismy budowac dom, nawet układ wc dopasowałam do tego żeby wchodziło sie na wprost blatu i wielkiego lustra...

http://images40.fotosik.pl/25/09b7f9a247fafce1.jpg

tu montarz

Cześć Sylwia!!!

No... wielkie gratulacje, zaglądam czasem do ciebie i jestem pod ogromnym wrażeniem. Domek bajka, przeslicznie, chyba jak będę w poblizu to się wprosze na kawę, bo wybieram się w styczniu w twoje strony:))))

Mam do Ciebie wielką prośbę. Napisz mi na priva [email protected] jak sie wkleja zdjęcia na forum, bo mówiłaś, że to takie proste i nie trzeba zakładac stronki.

Z góry dzieki

Pozdrawiam Edyta

[http://images34.fotosik.pl/26/6bb3360bea83224d.jpg

witaj, przyłączamy się do podziwów nad Waszymi wnętrzami, napisz proszę jakie masz drzwi wewnętrzne i klamki - super.

pozdrawiam

witaj!

drzwi wew są drewniane, z firmy Stolbud jakos tak,ale braliśmy surowe a potem znajomy nam malował i szklił.

klamki są z OBI :lol: :lol: :lol:

Muszę cos wykombinować ..... mam taką dziurę w ścianie heheh nieduża ale zostac nie moze!

http://images31.fotosik.pl/392/e4722e01eb6ea694.jpg

właściwie to jutro jade do szklarza zobacze co mi zaproponuje....... za ta dziurka :lol: jest prysznic ,wiec sami rozumiecie hehe

My z mezem mamy na dole przy sypialni własna łazienke z prysznicem, a z tej korzystają dzieci,są jeszcze małe i nie przeszkadza im to ,ale w razie gosci!!!! raczej krepujace hehe