Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NEPTUN *** Ja$zczurki

Recommended Posts

witam

Bardzo bym cię prosiła o napisanie czegoś więcej o schodach. Czy byłaś zadowolona ze współpracy z tą firmą, jak długo czekałaś na montaż od chwili zamówienia i w końcu jaka cena tych schodów?

pozdrawiam

Tak Chopinetko jestem zadowolona ze schodów,date montażu sami wybralismy...duzo wczesniej zamowiliśmy, a nawet przeciagnelismy na ostatni dzien przed przeprowadzka.Kosztowały 17000zł-drewno-jesion

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jaszczurko,

śliczny masz domek, fajne pomysły. Mam pytanie odnośnie blatu w kuchni. Czy jest to może blat Kronopol "piasek"???

Mam dylemat, bo kuchnia się robi i blat prawie zamówiony- właśnie taki beżowo-kawowo-czarno kropkowaty :wink:

szczerze mówiąc nie widziałam go jeszcze na żywo tylko na próbniku i trochę się obawiam :wink:

U Ciebie mi się bardzo podoba i jesli mój taki będzie to OK.

Jaki dobrałaś sobie zlewozmywak? Beżowy piasek pasuje do takiego zlewu?

Na zdjęciach kolor jest słabo widoczny. Pozdrawiam i..... licze na odpowiedź.

Jaszczurko,

śliczny masz domek, fajne pomysły. Mam pytanie odnośnie blatu w kuchni. Czy jest to może blat Kronopol "piasek"???

Mam dylemat, bo kuchnia się robi i blat prawie zamówiony- właśnie taki beżowo-kawowo-czarno kropkowaty :wink:

szczerze mówiąc nie widziałam go jeszcze na żywo tylko na próbniku i trochę się obawiam :wink:

U Ciebie mi się bardzo podoba i jesli mój taki będzie to OK.

Jaki dobrałaś sobie zlewozmywak? Beżowy piasek pasuje do takiego zlewu?

Na zdjęciach kolor jest słabo widoczny. Pozdrawiam i..... licze na odpowiedź.

blat zamawialam u stolarza razem z segmentem, nie wiem jakiej to firmy:( a zlew TEKA taki wlasnie piasek .....pasuje do blatu bo na blacie sa tez bezowe kropki.Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witaj Jaszczurko!

Mam jeszcze pytanie odnosnie dolnej łazienki a w zasadzie to wc, ponieważ planuje podobne aranzację. Czy dolny cokół i dekor (zebrano) maja wysokość 5 cm (gotowy dekor) czy są wyzsze, cieta z całego kafla? Jakiej głębokości jest drewniany blat pod umywalkę i jeśli moge prosić to interesuja mnie wymiary całej łazienki - chetnie rzut. Jeszcze raz gratuluje ciekawych pomysłów.

Witaj Jaszczurko!

Mam jeszcze pytanie odnosnie dolnej łazienki a w zasadzie to wc, ponieważ planuje podobne aranzację. Czy dolny cokół i dekor (zebrano) maja wysokość 5 cm (gotowy dekor) czy są wyzsze, cieta z całego kafla? Jakiej głębokości jest drewniany blat pod umywalkę i jeśli moge prosić to interesuja mnie wymiary całej łazienki - chetnie rzut. Jeszcze raz gratuluje ciekawych pomysłów.

Zebrano jest ciete na pół maja 14cm...

grubosc blatu chyba 8cm ale tylko od czoła, a głebokośc 46cm

a wc ma hmmmm? r chyba 1,6/ 1,8 no i po skosie wejscie

Piękny dom - gorące wyrazy uznania!!!

Korzystając z tego, że z cierpliwością odpowiadasz na wszystkie pytania dorzucę kilka od siebie :D

Jak spisują się panele drewniane na podłogówce? - widziałam, że masz takie ogrzewanie w salonie, a tymczsem duże połacie podłogi są drewniane, gresu jest mniej... czy jest ciepło, czy nic się nie wypacza??? Przy okazji podłogi też masz bardzo ładne :D

Jak nazywają się piękne kafle nad blatem kuchennym? Jeśli pisałaś już to przepraszam nie mogłam znaleźć...

Czy dobrze zrozumiałam, że stolarz robił segment zabudowany w kuchni? Czy pozostałe meble kuchenne to też jego dzieło czy też już jakaś firma?

Jeszcze raz gratuluję :D

ha to jeszcze nie koniec dręczenia gospodyni :wink: Jak widziałam blat kuchenny na którym jest kuchenka jest obniżony. Czy mogłabys napisać czy jest to naprawdę ułatwienie przy gotowaniu, którą polecasz, czy tylko nowinka aranżacyjna?

I czekam na obiecane zdjęcia łazienki :D

heheh nie ma problemu,prosze mnie meczyć , dręczyc i co tylko hehe

a ten blat z płytą jest na normalnej wysokosci hihihi to ten drugi jest wyższy niz standardowo:) zlew jest bardzo głeboki jakby był normalmie zamontowany to chyba po kolana by mi siegal-dno zlewu, a tak ogolnie to wygodniej przygotowywac posilki jak blat jest wyzej...u mnie troszke za wysoko,dla meza pasuje dla mnie mogłby byc ze 2cm nizszy...

_**__**_______*___**___**

__**__*______*__**__***__**

___**__*____*__**_____**__*

____**_**__**_**________**

____**___**__**

___*___________*

__*_____________*

_*____0_____0____*

_*_______@_______*

_*_______________*

___*_____v_____*

_____**_____**

_______*****_______

Kurczaczków Zielonych

Baranków Czerwonych

Bazi Różowych

Pisanek Kolorowych

Dyngusa Tęczowego

I Wszystkiego Dobrego.

Hej

Zobaczylam na fotkach we wnetrzach ze masz drzwi przesuwane do łazienki i garderoby.Masz je chowane w scianie murowanej czy gipsowo-kartonowej?.Ja jestem na etpaie rysowania projektu i chcialabym miec w kilku pomieszczeniach takie drzwi (sciany murowane) ale nie mam wogole pojecia jak to ujac w projekcie.Czy potrzeba jakiegos specjalnego otworu-szerokosci?czy wystarczy tak jak w katalogowych projektach zostawic otwor np 90?

Mozesz mi opisac jak u Was wygladal montaz takich drzwi i z jakiej macie je firmy? :D