jaszczurka 10.02.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 witam Bardzo bym cię prosiła o napisanie czegoś więcej o schodach. Czy byłaś zadowolona ze współpracy z tą firmą, jak długo czekałaś na montaż od chwili zamówienia i w końcu jaka cena tych schodów? pozdrawiam Tak Chopinetko jestem zadowolona ze schodów,date montażu sami wybralismy...duzo wczesniej zamowiliśmy, a nawet przeciagnelismy na ostatni dzien przed przeprowadzka.Kosztowały 17000zł-drewno-jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatca 27.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jaszczurko, śliczny masz domek, fajne pomysły. Mam pytanie odnośnie blatu w kuchni. Czy jest to może blat Kronopol "piasek"??? Mam dylemat, bo kuchnia się robi i blat prawie zamówiony- właśnie taki beżowo-kawowo-czarno kropkowaty szczerze mówiąc nie widziałam go jeszcze na żywo tylko na próbniku i trochę się obawiam U Ciebie mi się bardzo podoba i jesli mój taki będzie to OK. Jaki dobrałaś sobie zlewozmywak? Beżowy piasek pasuje do takiego zlewu? Na zdjęciach kolor jest słabo widoczny. Pozdrawiam i..... licze na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jaszczurko, śliczny masz domek, fajne pomysły. Mam pytanie odnośnie blatu w kuchni. Czy jest to może blat Kronopol "piasek"??? Mam dylemat, bo kuchnia się robi i blat prawie zamówiony- właśnie taki beżowo-kawowo-czarno kropkowaty szczerze mówiąc nie widziałam go jeszcze na żywo tylko na próbniku i trochę się obawiam U Ciebie mi się bardzo podoba i jesli mój taki będzie to OK. Jaki dobrałaś sobie zlewozmywak? Beżowy piasek pasuje do takiego zlewu? Na zdjęciach kolor jest słabo widoczny. Pozdrawiam i..... licze na odpowiedź. blat zamawialam u stolarza razem z segmentem, nie wiem jakiej to firmy:( a zlew TEKA taki wlasnie piasek .....pasuje do blatu bo na blacie sa tez bezowe kropki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 08.03.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj Jaszczurko!Mam jeszcze pytanie odnosnie dolnej łazienki a w zasadzie to wc, ponieważ planuje podobne aranzację. Czy dolny cokół i dekor (zebrano) maja wysokość 5 cm (gotowy dekor) czy są wyzsze, cieta z całego kafla? Jakiej głębokości jest drewniany blat pod umywalkę i jeśli moge prosić to interesuja mnie wymiary całej łazienki - chetnie rzut. Jeszcze raz gratuluje ciekawych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.03.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witaj Jaszczurko! Mam jeszcze pytanie odnosnie dolnej łazienki a w zasadzie to wc, ponieważ planuje podobne aranzację. Czy dolny cokół i dekor (zebrano) maja wysokość 5 cm (gotowy dekor) czy są wyzsze, cieta z całego kafla? Jakiej głębokości jest drewniany blat pod umywalkę i jeśli moge prosić to interesuja mnie wymiary całej łazienki - chetnie rzut. Jeszcze raz gratuluje ciekawych pomysłów. Zebrano jest ciete na pół maja 14cm... grubosc blatu chyba 8cm ale tylko od czoła, a głebokośc 46cm a wc ma hmmmm? r chyba 1,6/ 1,8 no i po skosie wejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.03.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie nic nowego... co najwyżej okna ubranek dostały:) http://images36.fotosik.pl/25/65558c1e8c60b697.jpg jeszcze obrusiki takie jak na zdjeciu -tylko z tego samego materiału co rolety moze w tym tyg dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 oj jak przytulnie-super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Piękny dom - gorące wyrazy uznania!!! Korzystając z tego, że z cierpliwością odpowiadasz na wszystkie pytania dorzucę kilka od siebie Jak spisują się panele drewniane na podłogówce? - widziałam, że masz takie ogrzewanie w salonie, a tymczsem duże połacie podłogi są drewniane, gresu jest mniej... czy jest ciepło, czy nic się nie wypacza??? Przy okazji podłogi też masz bardzo ładne Jak nazywają się piękne kafle nad blatem kuchennym? Jeśli pisałaś już to przepraszam nie mogłam znaleźć... Czy dobrze zrozumiałam, że stolarz robił segment zabudowany w kuchni? Czy pozostałe meble kuchenne to też jego dzieło czy też już jakaś firma? Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ha to jeszcze nie koniec dręczenia gospodyni Jak widziałam blat kuchenny na którym jest kuchenka jest obniżony. Czy mogłabys napisać czy jest to naprawdę ułatwienie przy gotowaniu, którą polecasz, czy tylko nowinka aranżacyjna? I czekam na obiecane zdjęcia łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.03.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ha to jeszcze nie koniec dręczenia gospodyni Jak widziałam blat kuchenny na którym jest kuchenka jest obniżony. Czy mogłabys napisać czy jest to naprawdę ułatwienie przy gotowaniu, którą polecasz, czy tylko nowinka aranżacyjna? I czekam na obiecane zdjęcia łazienki heheh nie ma problemu,prosze mnie meczyć , dręczyc i co tylko hehe a ten blat z płytą jest na normalnej wysokosci hihihi to ten drugi jest wyższy niz standardowo:) zlew jest bardzo głeboki jakby był normalmie zamontowany to chyba po kolana by mi siegal-dno zlewu, a tak ogolnie to wygodniej przygotowywac posilki jak blat jest wyzej...u mnie troszke za wysoko,dla meza pasuje dla mnie mogłby byc ze 2cm nizszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 wesołego alleluja, mokrego dyngusa i smacznego jajka życzygohna http://www.ekartki.pl/cards_files/12/12641_3421__kartka990.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziak1 21.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 A gdzie można dostać takie piękne ubranka na okna Mechanizm do zawieszenia kupowałaś w tej samej firmie? Bardzo mi się podobają proszę o info. A tak przy okazji Wesołych Świąt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images27.fotosik.pl/180/80d4da16e399fb02med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 21.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/e2aa3e20e7980fca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://img529.imageshack.us/img529/4953/karxu3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 _**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______Kurczaczków ZielonychBaranków CzerwonychBazi RóżowychPisanek KolorowychDyngusa TęczowegoI Wszystkiego Dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Hej Zobaczylam na fotkach we wnetrzach ze masz drzwi przesuwane do łazienki i garderoby.Masz je chowane w scianie murowanej czy gipsowo-kartonowej?.Ja jestem na etpaie rysowania projektu i chcialabym miec w kilku pomieszczeniach takie drzwi (sciany murowane) ale nie mam wogole pojecia jak to ujac w projekcie.Czy potrzeba jakiegos specjalnego otworu-szerokosci?czy wystarczy tak jak w katalogowych projektach zostawic otwor np 90? Mozesz mi opisac jak u Was wygladal montaz takich drzwi i z jakiej macie je firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 24.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A ja mam pytanie dot. schodówczy takie schody są bardzo drogie? bo straaaaaaaaasznie mi sie podobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts