Karol1 27.05.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Czy ktos z Panstwa buduje dom wg. projektu GEMINI (biuro projektowe Bialystok). Bardzo prosze o kontakt. Dziekuje Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol1 30.05.2003 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Czy moze ktoś z Szanownych Forumowiczów realizuje projekt GEMINI Autorskiej Pracowni Architektonicznej architekta Jarosława Charkiewicza z Białegostoku? Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazyna Lisowska 17.07.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Jestem sama zainteresowana tym projektem i chetnie nawiaze kontakt z osoba, ktora realizuje ten projekt:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 04.05.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Może ktoś z forumowiczów buduje lub zamierza budować GEMINI ??? A może dzieś obok Was stoi taki domek już wybudowany??? Czekam również na Wasze opinie - są dla mnie bardzo cenne , bo na etapie wybierania i adaptacji projektu mogę jeszcze coś zmienić. http://www.apa-domy.com.pl/gemini/projekt3.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palma 04.05.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Osiedle Gemini buduje deweloper Willa Moderna w Pęcicach pod Warszawą, może już parę domków stoi- sprawdz tel 798 01 77 wew 21. Wiem, bo też rozważaliśmy ten projekt ale ostatecznie zdecydowaliśmy sie na Sawa z Archon+. Odrzuciliśmy Gemini, bo: mały pokój na dole wydawał nam sie za mały w stosunku do salonu, wyjście z toalety na przeciwko salonu i wejście do kotłowni przez garaż. Sorry za te słowa krytyki ale piszesz ze jest jeszcze czas na zmiany. Za to z zewnatrz domek bardzo nam sie podoba. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palma 04.05.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Osiedle Gemini buduje deweloper Willa Moderna w Pęcicach pod Warszawą, może już parę domków stoi- sprawdz tel 798 01 77 wew 21. Wiem, bo też rozważaliśmy ten projekt ale ostatecznie zdecydowaliśmy sie na Sawa z Archon+. Odrzuciliśmy Gemini, bo: mały pokój na dole wydawał nam sie za mały w stosunku do salonu, wyjście z toalety na przeciwko salonu i wejście do kotłowni przez garaż. Sorry za te słowa krytyki ale piszesz ze jest jeszcze czas na zmiany. Za to z zewnatrz domek bardzo nam sie podoba. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaRe 30.08.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 My budujemy dom według projektu Gemini. Na obecnym etapie kończymy więźbę. Oprócz jedngo dodatkowego okna i przesunięcia tarasu na scianę za garażem (ze względu na usytuowanie w stosunku do stron świata) , nie wprowadzalismy żadnych zmian. Widziałam także (z daleka na razie) ten dom w Brwinowie, na dużo wyższym etapie zaawansowania. w najbliższych dniach postram sie poszukać kontaktu z inwestorem.Według opinii paru osób, w tym kierownika budowy i wykonawcy jest to bardzo solidny projekt, dopracowany i przemyślany. Znalazłam tylko jedna wadę: drzwi z sypialni na piętrze wychodzą prawie na schody. Poza tym jest taki, jaki miał być: na dole duuuuzo otwartej przestrzeni, pokoje na górze duże i widne. Ten pokoik na dole rzeczywiście jest mały, ale w naszych planach to sypialnia dla gości, nie musi być ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 30.08.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam, podoba mi sie ten dom, bo ma pelne pietro, zadnych skosow. My tez budujemy dom pietrowy + dodatkowo na strychu pracownie dla meza. Nasz dom to projekt indywidualny, z frontu troche przypomina Gemini (u nasz garaz jest wolonostojacy), kat nachylenia dachu jest tez bardzo zblizony. Jestesmy na etapie robienia wiezby, ale juz teraz bardzo sie cieszymy, ze gora wyszla taka widna i ze mamy pelnowartosciowe pietro. Zycze powodzenia w budowie ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 13.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ja będę wykańczać gemini, na razie martwią mnie jedynie sztukaterie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 13.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mój znajomy już mieszka od pół roku w Gemini, jest bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 18.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja planuję budowę Gemini. Czy dysponujecie może jakimiś zdjęciami z budowy albo wnętrz? Czy ktoś w ogóle prowadzi Dziennik Budowy Gemini? Może to już czas zacząć?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartolini28 28.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Czy ktoś budował dom Gemini? Prosze o komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 27.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Gdyby można było prosić o zdjęcia domu tego znajomego, który już mieszka. Ja swoje zdjęcia powstawiam, jak dom bedzie już mój bo kupuje w stanie surowym otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ja buduję Gemini pod Wrocławiem. Konkretnie zaczynam w lipcu.ogladałam Gemini w realu w Pęcicach pod Warszawą- deweloper buduje całe osiedle ok.10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula2 06.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy projekt Gemini można zobaczyć na stronie internetowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 06.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy projekt Gemini można zobaczyć na stronie internetowej? http://www.apa-domy.com.pl/index.php?id=2&page=2&sh=768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula2 23.07.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Zara, czy już zaczęłaś budowę? Jak szacujesz koszta? Mnie projekt również się podoba. Trochę za duży jak na nasze marzenia, może go ciachniemy nieco. Podobno domy piętrowe są relatywnie niedrogie w utrzymaniu, ale jak się kształtują koszty budowy?Może pamiętasz jak nazywa się ten deweloper z Pęcic? Chętnie zobaczę gotowy Gemini. pozdrawiamUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 24.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Zara, czy już zaczęłaś budowę? Jak szacujesz koszta? Mnie projekt również się podoba. Trochę za duży jak na nasze marzenia, może go ciachniemy nieco. Podobno domy piętrowe są relatywnie niedrogie w utrzymaniu, ale jak się kształtują koszty budowy? Może pamiętasz jak nazywa się ten deweloper z Pęcic? Chętnie zobaczę gotowy Gemini. pozdrawiam Ula Jeśli dobrze pamiętam to deweloperem jest Willa Moderna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 21.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Wybrałem projekt Gemini (pacownia Charkiewicz).Będę budować w Kwirynowie, Stare Babice. Proszę o Wasze cenne rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 21.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Wybrałem projekt Gemini (pacownia Charkiewicz).Będę budować w Kwirynowie, Stare Babice. Proszę o Wasze cenne rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts