jerry65 04.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam pytanie do budujacych dom w okolicach Znina lub Inowroclawia.Jakie sa ceny za robocizne.Interesuje mnie stan surowy otwarty,dach,fundament ,instalacje itp.Zamierzamy sie budowac w tym roku i chcemy porownac ceny z tymi ktore nam proponuja budowlancy.Jesli ktos moze nam pomoc w tym temacie,to bardzo prosimy o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 04.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ja też jestem z kujawsko-pomorskiego i też zamierzam w tym roku ruszyć z budową. Tak więc, podobnie jak Ty, chętnie poznam ceny z naszego rejonu. A Ty jaki dom budujesz i z jakich materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASA 05.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czesc, zamierzam budowac na wiosne, wycena od dobrej, sprawdzonej ekipy, notabene z pod Inowrocławia... , Buduje w Niemczu, k.Bydgoszczy, cena za stan surowy otwarty z Ytong - 45,5 tys nett.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerry65 06.02.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nadal jeszcze zastanawiamy sie nad materialami, dom jest nie duzy, projekt pracowni HB Studio, Iskierka, p.u. 105 + garaz. Kusi nas bardzo system PREFA, wszystko jednak "rozbic" sie moze o koszt budowy scian w tym systemie, jeszcze nie rozmawialismy z firma na ten temat.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURAN1719501459 07.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Zdecydowałem się na majstra który za stan surowy otwarty z więżbą ale bez pokrycia dachówką ,,zawołał'' 30 tys. Dom 185 m2 powierzchni całkowitej. Fachowiec sprawdzony (2 domy wybudował na osiedlu, dwa dodatkowo poprawiał ,,z litości po uciekinierach''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 ja tez na wiosne zaczynam w Wielkiej Nieszawce k/Torunia lecz o cenach nie mam Zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.02.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 My trochę pojęcia mamy. Przepytaliśmy kilku Umowę podpisaliśmy z ekipą, która zrobi nam stan surowy zamknięty za 35 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 30.03.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 My też budujemy się w Wieńcu k/Włocławka znaleźliśmy murarza z 4 pomocnikami, postawi nam dom w stanie surowym otwartym bez dachówki za 17 tyś, to chyba tanio, dom 175 metrów z dachem dwuspadowym. Widzieliśmy domy pobudowane przez niego, jest dokładny i w miarę tani. Monia i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts