Tuszka 04.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Pozostaly dwa:http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=58714&keys=2&int_1gteq=160&int_1lt=180&offset=7&w=yes&backcmd=Collection&mirror=1 lub http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m43d0ed0783d69 Mial byc w tymianku ale za kazdym razem jak spojrze na LMP 92 to zastanawiam sie czy na pewno. Jakie jest wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 04.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Moim zdaniem one są takie same, więc wszystko jedno który... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 04.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no bo one są takie same . Podaj prawidłowy inny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 04.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 hm...albo to prowokacja albo ja nie widzę różnicy tak samo jak moja przeglądarka. A może różnice są zbyt subtelne? Oba są tak samo dobre, ponieważ są identyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 04.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dużo lepszy wybór niż Tymianek - dom mojej z mojej "ulubionej" serii "dom w pierdołach" - LMB 92 jest przynajmniej troche bardziej nowoczesny i bez tych balkoników, chociaż za to nadrabia ilością wykuszy - niekoniecznie ładnych i potrzebnych, ale za to utrudnaijących życie (ilość okien - mycie i ubytki ciepła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 05.02.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 sorki.linki juz poprawione:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitja 06.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 w tymianku jest duzo ladniejszy, ale co sie komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 07.02.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Czekam na opinie fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 07.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nie jestem fachowcem ale nie podobają mi się te balkoniki na poddaszu. Strata kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Domek lipińskich dużo większy, ale układ pomieszczeń lepiej rozwiazany, natomiast tymianek ładniejszy wizualnie, mniejszy, ale układ pomieszczeń przynajmniej mnie by nie zadowalał (tańszy w budownie napewno). Życzę udanego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 07.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Zdecydowanie Tymianek, przy mniejszej powierzchni zapewnia wszystkie funkcje "Lipińskich". Z zewnątrz prezentuje się duzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Strasznie skomplikowane i drogie te dachy Ja bym chyba wybrała w Tymiankach, bo mniejszy i tańszy, a ma wszystko co trzeba, a nawet więcej - wg mnie za dużo lukarn, no i balkony niepotrzebne. A w ogóle to bałabym się brac którykolwiek ze względu na koszt dachu (no ale funkcjonalność dla mnie najważniejsz, estetyka na drugim miejscu i zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy tak mają ) Cokolwiek wybierzesz - powodzenia! A może bys napisała, co jest dla ciebie najważniejsze, czym się kierujesz przy wyborze projektu itd. Wtedy łatwiej coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 08.02.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Szukamy domu parterowego z użytkowym poddaszem o pow. 145-180 m2.Najlepiej niedrogiego:) Dom musi mieć:- dach czterospadowy (wymóg męża)- garaż dwustanowiskowy Parter:- Kuchnia z jadalnią i spiżarnią- Salon z kominkiem- Pokój gościnny- lazienka z toaletą- kotłownia Piętro:- trzy sypialnie z czego conajmniej jedna z garderobą- łazienka Pomieszczenie gospodarcze może być zarówno na parterze jak i na piętrze nie ma to dla mnie znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 09.02.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 odnawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Nie polecę ci niestety żadnego projektu, bo my akurat szukaliśmy prostego dachu. Jednakk radziłabym przejrzeć jescze raz projekty, ewentualnie sprawdzić, czy dałoby się przerobić te, które wybraliście - moim zdaniem bez likwidacji tych wszystkich pierduł czyli lukarn i innych niepotrzebnych załamań dom NIE BĘdZIE NIEDROGI Można mieć dach czterospadowy, kopertowy, bez "dodatków", jest dużo takich domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.02.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Szukamy domu parterowego z użytkowym poddaszem o pow. 145-180 m2. Najlepiej niedrogiego:) Dom musi mieć: - dach czterospadowy (wymóg męża) - garaż dwustanowiskowy Parter: - Kuchnia z jadalnią i spiżarnią - Salon z kominkiem - Pokój gościnny - lazienka z toaletą - kotłownia Piętro: - trzy sypialnie z czego conajmniej jedna z garderobą - łazienka Pomieszczenie gospodarcze może być zarówno na parterze jak i na piętrze nie ma to dla mnie znaczenia. Może ten poniżej Spełnia chyba wszystkie wymogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitja 09.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tylko taki drobiazg ze jest o te kilkadziesiat matrow za duzy, jak na powyzszy opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tylko taki drobiazg ze jest o te kilkadziesiat matrow za duzy, jak na powyzszy opis. 171,7 m2, bez garażu 153 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 09.02.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 niestety za szeroki - wymiary dzialki szer.28xdl.36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 niestety za szeroki - wymiary dzialki szer.28xdl.36 Dla mnie też, dlatego garaż będzie w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts