Tuszka 09.02.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 a u mnie po prawej i lewej sasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Proponuję przeszukać projekty z archon, mają bardzo ładne z dachami czterospadowymi np. w magnoliach, w wionorośli i doprojektować garaż w ramach adaptacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.02.2007 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 LMP 92 nie zaczynalbym budowac bez co najmniej 500 tys , a "tymianku bez 400 tys .... i nie liczylbym na jakies super wykonczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 12.02.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Myślałam, że róznica w kosztach nie jest tak ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia81 15.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 W Tymianku ładniejszy ale mnie osobiście podobają się domy z dwuspadowym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JAGŁUK 15.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, Moim zdaniem LMP jest znacznie lepszy - prosty układ pomieszczeń, w takim domu przyjemniej się by żyło, ma ciekawe rozwiązania,imponujący dach, choć osobiście zwolennikiem jestem dwuspadowych. Szkoda że nie ma spiżarki. Cenię symetryczność - LMP jest pod tym względem lepszy np. dach, układ pokoi. Fajny ten korytarz i piękny salon. W tymianku,wg mnie, panuje lekki chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts