Asia777 04.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam serdecznie Może ma ktos do sprzedania (badz wie cos na ten temat)dzialkę budowlana na terenie Kielc badz najblizszych okolic-mysle ze nie wiecej niz 1000m2 chociaz to jeszcze zalezy od ceny-tzn.jak cena dobra to moze byc i wiecej. Niestety działka która posiadamy jest praktycznie bezuzyteczna bo nie chca dać pozwolenia na budowe pomozcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 05.03.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 18.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no i znalazłas jakąś działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 19.11.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 znalazłam a masz do sprzedania?? może jeszcze jedną kupie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 19.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 niestety nie mam, ale byłam ciekawa czy udało Ci się coś sensownego znaleźć. Moi kuzyni też mają działkę i nie dostali pozwolenia na budowę bo za 20 lat ma tamtędy przebiegać droga.... i działka bezużyteczna (jak kupowali kilka lat temu to o drodze nie było mowy). Tyle kasy w plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 19.11.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 My znaleźliśmy w Dyminach praktycznie w Kielcach 1200m2.Zadowoleni jestesmy,blisko i jeszcze w cenie rozsądnej była.Teraz juz fundamenty stoją Powodzenia w budowie bo czytałam na wątku świętokrzyskim ,że cos zaczynasz !! A co do kuzynów my tez mamy działkę w Kielcach bezuzyteczną bo rekreacyjna i nie chca jej przekształcić bo jakies ujęcia wodne czy cus a wkoło pełno domów pobudowanych...Co prawda kilkanaście bez pozwoleń i teraz się sądzą,każą im rozburzać, no masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 20.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 zaczynamy po dośc długim przestoju. Bo domek stoi już kilkanaście lat. Narazie zaczynamy od tynkowania, ale to dopiero kropla w morzu potrzeb, zresztą sama wiesz... coś mi się wydaje że bez kredytu się nie obędzie... A Dyminy to piękne miejsce, no i bliziutko Kielc. Załozyłaś już swój wątek budowlany? Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts