dante112 05.02.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 pomózcie! jakie ogrzewanie zastosowc? mam zamiar wkrótce zbudowac dom i niewiem czy w projekcie ując kotłownie czy nie. napiszcie co jest najtańsze w eksploatacji (prócz pieców cieplnych). ekogroszek? czy moze ktos słyszał o piecach elektrycznych katodowych yogi??? czy pozostaje mi tylko tradycyjny niewygodny węgiel? mozliwosci przyłączenia gazu ziemnego niemam. czy ogrzewanie elektryczne z piecem kumulacyjnym i drugą taryfą nocną jest opłacalne? jak ktos to sprawdził i wie to niech POWIE .[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka31 05.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Mam ten problem z głowy. Sprawdziłam norweski piec kominkowy "Jotul" opalany drewnem. Dostępny w dwóch formatach na 120m2 i 80m2.Do małych domów polecam.Oszczędny (6m3 dobrze wysuszonego drzewa).Cała zima przy uchylonych oknach.Ogrzewa cały parter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts