ania303 05.02.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzień dobry, wiem , wiem .... niby zima. Ale ekipa juz ruszyła z kopaniem fundamentów pod nową klatke schodową. jak nie przycisną mrozy to w 2 lub 3 tygodnie stanie stan surowy zamknięty. tak sie ciesze ze będę miała nizależne wejście. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenyy 05.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hej, ja tez robie sobie niezależne wejście, bedzie troszke stromo ale co tam damy rade, byle by sie odciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania303 05.02.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dobudowuje całą klatke schodową z osobnym wejściem na półpiętro, osobne wejście do piwnicy . A nad dobudowną klatką schodową mam w projekcie balkon( taras) wielkości klatki schodowej. Na prosty projekt od architekta czekałam prawie rok, Natomiast samo pozwolenie na budowe to juz były tylko 2 tygodnie. No i ekipa budowlana .... Różnice w cenie zjeżyły mi włos na głowie do 20 000 pln ( no chyba ze niktórzy mowili w starych pln, tu u mnie niktórzy jeszcze starymi złotymi operują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emika77 21.04.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam mam pytanko ile kosztowac mnie bedzie dobudowa wejścia do bloku mieszkalnego, łącznie ze schodami w dół. Lokal który chce wynając znajduje się w piwnicy tego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebazax 23.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A ja właśnie od dzisiaj też zaczynam budować w mojej kostce osobne wejście na półpiętro Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts