Arek-L 05.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie, Czy może ktoś coś słyszał nt. ewentualnych planów budowy gazu w Dębe Wielkie? Wiem, że jest w Wielgolesie Brzezińskim/Duchnowskim. Jesteśmy na etapie "koncepcji ogrzewania" i szukamy rozwiązania. Swego czasu słyszałem, że gmina zaprzepaściła szansę na gaz. Pzdr, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam a czy juz ta wasza gmina wykonała oczyszczalnie ścieków bo przweszło 2 lata temu wiozłem rury na tą oczyszczalnie ze szczecina i jak dojechałem to znałeść tą budowe to była sztuka 2 godziny szukałem po dotarciu na miejsce pracownicy to aż sie śmiali ze rury ze szczecina targają a budowy nie mogą skonczyć tyle firm się przewinęło po sadach się włóczą a ludzie i tak na szambach zostali POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 05.02.2007 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj, Oczyszczalnia jest! pod koniec 2006 oddana do użytku. Faktycznie, ściągać rury ze Szczecina, niezły pomysł, ale może miało to jakieś uzasadnienie ekonomiczne Pzdr, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 uzasadnienie ekonomiczne zawiozłem 20 szt rury pcv fi150 12metrów dlugiej sam transport wyniósł 2900 zł a jak wcześniej ci pisałem jak zajechałem tam i znalazłem budowe było wcześnie rano ok4.30 pospalem w samochodzie i ok 7.00 na placu znalazł sie dozorca z pytaniem skad to ja mu że szczecin i wtedy opowiedział mi historje budowy ze budowali sami złodzieje co firma to lepszy przekręt itp itd TA WASZA OCZYSZCZALNIA TO POWINNA ZOSTAĆ POMNIKIEM pozdrowionka z miasta zwanego wioska z tramwajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 06.02.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No słyszałem, że różne dziwne rzeczy się działy, ale finalnie oczyszczalnia jest. I to jest najważniejsze.Pozdrawiam,Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts