Nadziejka 05.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Mam takie pytanko. Czy kupując domek narzędziowy, taki drewniany a la z Castororamy muszę to gdzieś zgłaszać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ...obiekcie małej architektury – należy przez to rozumieć niewielkie obiekty, aw szczególności:a) kultu religijnego, jak: kapliczki, krzyże przydrożne, figury,b) posągi, wodotryski i inne obiekty architektury ogrodowej,c) użytkowe służące rekreacji codziennej i utrzymaniu porządku, jak: piaskownice, huśtawki, drabinki, śmietniki;Moim zdaniem, mozna to pod taki zapis "podciagnąć" - czyli nie potrzeba ani zgłoszenia, ani pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadziejka 05.02.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dzięki wielkie! Właśnie też liczyłam podciągnąć to pod ten zapis. Chociaż muszę pryznać, iż to wszystko pogmatwane Dlaczego mogę wybudować oranżerię przydomową bez pozwolenia, a wiatę już nie? [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 22.09.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Hej Sory, że odkopuję taki stary temat, ale ponawiam pytanie. Czy nadal jest konieczne informowanie kogoś? Coś się w tej kwestii może zmieniło? Bo chcę sobie postawić domek podobny do tego http://focusgarden.pl/domek-factor-8x6-keter-p-801.html Edytowane 22 Września 2015 przez RybakRek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts