shinobi 05.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam Was Mam pytanie: ile warstw farby akrylowej (Levis) można maksymalnie zaaplikować na ścianie? Czy jeśli położy się 6 warstw (ze względu na ciągle wyłażące ubytki i nierówności) wpłynie to negatywnie na trwałość malowania? Pozdrawiam i z góry dziękuję za sugestie,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 05.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A czy nie byłoby taniej połozyc na sciane gips (sztablature)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A może ściany z samej farby? Wtedy nie będzie nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shinobi 05.02.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 spoko, aż takim psycholem nie jestem i na szczęście jest to tylko mały kawałek, ale pytałem bardziej z ciekawości, ja musiałem położyć 4 warswy, natomiast zastanawiałem się co się dzieje, gdy położy się więcej pzdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 05.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Mozna polozyc tyle warstw ile sie trzyma.Nie zalezy to od ich liczby, lecz przygotowania podloza i przyczepnosci miedzywarstwowej. Robi sie probe na tasme samoprzylepna - klei sie tasme do sciany, potem odrywa.Jesli odlazi sama tasma - jest nosne podloze, jak razem z farba, czeka Cie skrobanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts