bisia 23.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mam jeszcze jedno spostrzeżenie: jeśli wejście do kuchni przez te duże podwójne drzwi będą jak na ostatnim obrazku, to może to być niepraktyczne, praktycznie wchodzi się na stół i krzesła i juz na poczatku trzeba chodzić slalomem. Nawet jeśli ma to być sporadyczne. Jezeli musi stać w tym miejscu, to sugerowałabym go pomniejszyć i zrobić tylko na 2 krzesła. Chyba, że wejście jest drugą połową drzwi, tą bliżej kuchenki, to wtedy lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.02.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Drzwi są na projekcie podwójne bo tylko takie są w programie(pisałam o tym wyzej) natomiast one bedą przesuwne-na ścianę kuchni.Szerokosć ściany została tak wymierzona=szerokości drzwio przesuwnych.Praktycznie będą używane tylko wtedy gdy będzie taka potrzeba-kuchnia generalnie ma byc otwarta.Wielkość stolika oczywiście będzie ustalana dopiero po zabudowaniu kuchni, aby właśnie nie było potrzeby chodzenia slalomem.Może będzie w innym kształcie-zaokrąglony z przodu.przymocowany do ściany ( składany). Natomiast tam widzę jego miejsce,aby było miejsce na zjedzenie śniadania, obiadu na dwie osoby-1/2 rodziny, cała rodzina i więcej osób zasiadą przy stole w salonie-duży stół na wprost szerokiego wyjścia z kuchni-wykusz. ( rzut parteru w dzienniku )Główne wejście do kuchni jest od strony holu (to ten otwór w ścianie przy lodówce).Wejscie to zostaje bez drzwi Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 23.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wariant ze zlewem pod oknem jest zdecydowanielepszy. Też tak mam. Nawet mając zmywarkę często korzysta zię ze zlewu, przyjemnie popatrzeć wtedy przez okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts