monikach 06.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dom jest bardzo ładny, ale to Wy musicie zdecydować czy w takim domu będzie się Wam wygodnie mieszkało. Zauważyłam, że to jak chcemy mieszkać w dużej mierze zależy od tego w jakim jesteśmy wieku, czy mamy dzieci itp. Ja najchętniej w ogóle zrezygnowałabym ze schodów... Jakiś czas temu chciałam, aby salon był niżej o 2 stopnie od kuchni czy jadalni, a ewentualne schody były ozdobą salonu...Teraz mam dzieci i żadnych stopni w salonie, schody jak najmniej "kolizyjne" i nie w salonie, bo na górze wszystko słychać no i intymność, bo przecież dzieci dorosną będą "sprowadzać" znajomych, a z tym różnie bywa ... Ile osób tyle zdań . Życzę Wam naprawdę udanego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amy_lee 06.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Szukam osoby, które budują lub już wybudowały dom na podstawie projektu bajka z pracowni Pana Charkiewicza . Właśnie się do niego przymierzam. Bardzo bym chciała usłyszeć opinie na temat tego projektu Dzięki http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Może się mylę ale chyba już rozmawialiśmy?? jak nie to służę pomocą; generalnie warto ale sporo będzie kosztowaćjeśli dobrze pamiętam chcieliście schody mourowane a za nimi kominek?Z czystej ciekawości jeśli nie macie nic przeciwko udostępnieniu kliku zdjęć jak to wygląda z pełnymi schodami - będę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts