Gadomini 05.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześc , ja jak zwykle z pytaniem i mam nadzieję ,że jak zwykle będę mogła na \was liczy. \chodzi mi o kominki makroterm, a dokładnie o zabudowę. Wiem, że są osobne tematy na ten temat, ale tam trudno jest się połapac. Są już dośc długie. Ja szukam informacji na temat kosztów dosc prostej zabudowy makroterma (z płaszczem wodnym - te wszystkie rurki itd.)oraz jeśli będzie tak dobrzy to zdjęc takiej zabudowy. Czekam i licze jak zawsze na Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 sa zdjecia na stronie makroterma http://www.makroterm.pl w galerii sam przymierzam sie do zabudowy tego kominkaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 06.02.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Cześc Smyk, dzieki bardzo. Znam tę stronę, ale przyzanm Ci się żadna obudowa tam pokazana mi się nie podoba. Może masz jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jak na razie podoba sie mojej zonie jedna na stronie sparthema ma katalog ale nie przy sobie ale projektuje tez nam obudowe arichtektka ktora projektuje i urzadza nam caly dom wiec jak bedzie cos juz miala dam znacCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 07.02.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Cześc jeszcze raz dzięki za odzew Cmyk. Jeśli ja coś wymyślę to też dam znac. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts