scooby 05.02.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 http://www.dobredomy.pl/?id_project=82oto link do projektu ktory zamierzam wybudowac, budujektos taki dom?? prosze niech ktos go buduje i mi pokaze zdjecia z realizaci.a ogolnie co twierdzicie o tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.02.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 nie buduję takiego domku, ale projekt bardzo mi się podoba (jak dla mojej rodziny to by był stanowczo za mały ) w projekcie zwróciłam uwagę na kilka ważnych jak dla mnie rzeczy: -kuchnia od frontu domu -część sypialniana razem z łazienkę w jednej części domu -oddzielne wejście do garażu z domu -kuchnia, jadalnia i salon w ciągłości a tak wogóle to jest na dodatek b.ładny z zewnątrz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.02.2007 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dziekuje bardzo za pozytyne rozpatzrenie projektu, na stronie sa rowniez podobne ale wieksze domy, dlatego prosze zajzec. dom pieknyale pewnie piekniejszy w realizacji dlatego prosze o zdjecia innych forumowiczow, bo przeciez ktos musi go budowac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts