sharoon 10.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Hejka! sharoon jest kobietą i zapalonym użytkownikiem Suse - wersja 64 bitowa, a w pingwiniarstwie biegły jest Mąż-Inżynier Informatyk - w myśl zasady - najlepszym gwarantem poprawnego działania infrastruktury informatycznej jest dedykowany inżynier Wieczorkiem postaram się Męża przyciągnąć na forum. Duża buźka dla Ubuntu. Użytkownicy Open Source łączcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 10.04.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Zatem przepraszam szanownego sharoona płci żeńskiej za pomyłkę rodzajową Open Sauce górą - na pohybel Billowi! OpenSUSE powiadasz? Podobajet mi się bardzo, ale trochę się bojem. Ubuntu znam i wiem, że jest dużo paczek, sporo na forach itp. Suseł mniej popularny. Poza tym dla Mamy też stawiam na Kubuntu i wolę mieć to samo, w razie kłopotów. Ale może Mąż-Inżynier przekona mnie do zmiany distro - w suseł też KDE więc why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 10.04.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jeden z miłośników Kubuntu zainstalował sobie openSUSE 10.2 i opisał to na swoim blogu.http://suse.ehelp.pl/modules/articles/article.php?id=114 Miłego czytania (w przerwach między użeraniem się z budowlaną materią)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzień dobry, czy jest tu jakiś cwaniak? czekamy Depi, czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cwaniak, cwaniak? Jaki cwaniak? Kurde - lenia mam... I zdjęeeecia, trzeba by było pozgryyyywać, i powklejeeeejaaaać i tyyyyleeee róóżnych rzeeeeczy zroooobić.... Ufff.. Od samego myślenia o tym sie zmęczyłem... Idę się położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 16.05.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Coś za długo leżysz , a kibice czekają na ciąg dalszy... Skrobniesz coś chyba jeszcze przed Spotkaniem Forum? Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.05.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Leżenie jest fajne... Chyba jeszcze poleżę... Ale kto wie... JAk pogoda się popsuje, to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 24.05.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 sharoon Mam dla Ciebie miłe wieści! Nie, nie napisałem nic w dzienniku ( hehe ), ale instaluje openSUSE, na razie u Żony. Jak dobrze pójdzie, to wszystkie maszyny pod moją opieką na Susła przeniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Wreszcie po rebootach kolejna dawka informacji U nas też piasek nas dobił. Zwłaszcza że wybraliśmy ziemie pod całym budynkiem i trzeba to było czymś potem zastąpić. W ogóle fundamenty są wkurzające. Kupe kosztują a potem się je zasypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 30.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Depi, nie instaluj! W połowie czerwca bedzie dostępna nowa wersja Suse, a że to przejście z wersji 10.3 na 11, zapowiada się trzęsienie ziemi. Ale pogadamy na spotaniu Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.06.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kurcze - nie wiem, co jest z tym głupim skryptem forum. Notorycznie nie przysyła mi powiadomień o nowych wpisach w tym wątku. Przysyła za to uporczywie z jakichć kosmicznych wątków, w których raz coś napisalem rok temu. Grrrr... sharoon W końcu jednak musiałem się poddać i zainstalowałem najnowsze Kubuntu Bardzo mi się SUSE podoba - przede wszystkim bardzo szybko działa, instalator i YaST są super (o niebo lepsze niż Ubuntu), ale nie udało mi się rozwiązać kwestii montowania partycji Windowsowych i czegoś tam jeszcze. W każdym razie dałem za wygraną. Może podejdę znowu przy 11 A na spotkaniu forum Cie nie było, łobuzie! Widziałem nawet plakietkę dla Ciebie przygotowaną ale właściciela niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Emmmm, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale kupiłeś 1000 m3 foli?? Gdzie to złożyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.07.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Eeee... 1000m3? No nie wiem - dużo kupiłem. Jakoś sie rozeszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Tysiąc kubików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.07.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Primo - nie kubików, a metrów sześcinnych. Kubik to metr przestrzenny Secudno - ludzie! Nie słyszeliście o hiperboli?!? :lol: Kurcze - coś bym może napisał wreszcieeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.07.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Primo - nie kubików, a metrów sześcinnych. Kubik to metr przestrzenny A może i nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Primo - nie kubików, a metrów sześcinnych. Kubik to metr przestrzenny A może i nie...? ano nie 1 metr przestrzenny drewna na stosie to zazwyczaj ok. 0,65 kubika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kurcze - coś bym może napisał wreszcieeee.... no właśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 14.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 czolem,zagladam po raz pierwszy,projekt bardzo mi sie podoba (pomieszczenia,przeszklenia,dach) , sam bede mial zblizony jednak z plaskim dachem (cena).bardzo sie podbudowalem czytajac dziennik poniewaz wyglada jak opowiesc o moich zmaganiach tylko rok pozniej (mam obsuwe 1 rok z powodu projektu)trzymam kciuki pzdrmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 29.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Depi Napisz cos aktualnego w dzienniku, zdjecia powklejaj ( a zwłaszcza te z wiechy).Jak Ci idzie budowlanka? Może fach zmienisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts