Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy Depiego von Gurkha

Recommended Posts

• Odpowiedzi 361
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Az ci sie wpisze bo nie moge pominac milczeniem ze mi wypomiales w swoim dzienniku ze moj odlogiem tak dlugo lezal :)))

zajzalem tam i chcialem jakies dzjecia twojej podlogowki sprawdzic - a tam nic - tylko jakies "alibi" do mnie

wiec sie pytam - masz jakies zdjecia twej podlogowki - bo mi chca co 15cm zrobic - i jak poczytalem to nie za ciekawie???

no i nigdy mi nie powiedziales ile te moje ebm maja kosztowac - wiesz te duze na moja hale?

"do or not do there is no try"

pzdr

Przypadkiem się tu wewalam - ale mam ostatnio dobre dni na trafianie do fajnych dzienników budowy :)

Gratuluje projektu, współczuje czasu jaki zajęło jego projektowanie, bo budowa to już z górki prawie :wink:

Mam nadzieję, że nie wydam się zbytnio nachalna z moją prośbą o jakieś nowe foty z budowy, wykańczania itp.

Witam wszystkich i znowu się kajam (co na to Freud?) - nie przychodza mi powiadomienia o wpisach, więc nie wiem, że ktoś się wpisuje... :(

Anyway - cośtam na szybko wrzuciłem. Mało interesujące ale jednak. Może pociągne dalej. 3majcie kciuki.

Ha ha - a trzeba bylo moj proszek w fundamenty sypac - kilka tysiecy w kieszeni by bylo :)

Jakbyś się wcześniej Brachu napatoczył, to jasne, że bym sypnął. Ale to działo się, jako koleżanka efilo zgrabnie ujęła, za króla Ćwieczka!

Nic nie obiecuję z pisaniem, ale nie chce pomijać całej budowy. Ktoś jeszcze pomyśli, że to tak zupełnie szybko i łatwo - hops fundamenty a zaraz chwilę później już montaz kuchni :)