efilo 01.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz zaraz ronisz ze mnie głupa czy ja coś nieteges faktycznie z logiką? skoro robicie na jesień elewację to czemu w zimę już jej nie będzie? P.S. Uniżenie Waszmości dziękuję za przychylenie się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 boszszsz... no wreszcie cos skrobnąłes .... w tym dzienniku to sie opierniczasz ze ja nie wiem w ogóle ... porażka no ale powiem Ci , że z tego co wkleiłeś to całkiem całkiem ... jak wkleisz więcej fot to i ja wiecej powiem tak, ze czekam ... mam nadzieje , ze nie umrę ze starości zanim wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Foczki ci się zachciewa Czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 01.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depi - to co nie bedziesz miec okien w wartwie izolacji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.07.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depi - to co nie bedziesz miec okien w wartwie izolacji???? Nie. Wielu innych fajnych rzeczy też nie będe miał Foczki ci się zachciewa A jak! mam nadzieje , ze nie umrę ze starości zanim wkleisz Akurat musze troche siedzieć przy kompie, więc jest jakaś szansa, choć teraz lece na podwórko troche słońca przyswoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Chyba to był zlot reaktywacja Depiego , dziennik umarł a tak ciekawie się zapowiadał nio ale teraz pełen obraz, jednak nie próżnowałeś. Od razu przypomniały mis się początkowe rysunki Twojego domu - a tu już real Super i od frontu i od zakrystii, ale w nieogrzewanym domu to raczej zimą się nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depi - to ja myślałam, że Ty w tym domu, to jeszcze nawet wylewek nie masz, a tu............... tadam niespodzianka dla czytelników. Super, i ładna podłoga i kominek taki jak mi się podoba ( narożny) w salonie. Gratulacje, ale pospiesz się z tym wykańczaniem, bo inaczej żona całkiem się zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.07.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a tu............... tadam niespodzianka dla czytelników. O! Dzięki! Znalazłaś jakiś pozytyw w tym, że jestem paskudnym leniwcem! Super, i ładna podłoga i kominek taki jak mi się podoba ( narożny) w salonie. Kominek narożny był zaprojektowany od samego początku. Gdzieś mam nawet takie wczesne szkice, gdzie już figuruje. Można powiedzieć, że stanowił zawsze jakiś punkt obrotu całego domu. Szkoda, że akurat ten muszę reklamować, bo jest szpara między szybami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Szkoda, że akurat ten muszę reklamować, bo jest szpara między szybami... Ale będziesz reklamował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 czuje się olana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.07.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 czuje się olana Sorry - nie zauważyłem jakims dzikim zbiegiem okoliczności (może fakt, że z Teściem i Wujkiem zrobiliśmy właśnie 0,7 + gin ma cos z tym wpsólnego)? .... ronisz ze mnie głupa czy ja coś nieteges faktycznie z logiką? skoro robicie na jesień elewację to czemu w zimę już jej nie będzie? Kluczem do rozwiązania tej zagadki jest rozróżnnienie między PLANOWANIEM czegoś, a ZROBIENIEM czegoś. W moim budowlanym doświadczeniu jeszcze się te 2 rzeczy nie pokryły. Ergo - PLANOWANĄ na jesien elewację (z ociepleniem) będę miał pewnie latem 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.07.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Szkoda, że akurat ten muszę reklamować, bo jest szpara między szybami... Ale będziesz reklamował? No ze szparą raczej nie będę dzielił domu. Szczególnie, że mamy (mieć) wentylację mechaniczną - to już się robi niebezpiecznie. Już wysłałem nawet do nich maila, ale nie odpowiadają. Mam nadzieję, że nie zaczyna się właśnie awantura, którą potem będę mógł opisac na forum, robiąc producentowi czarny PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Już wysłałem nawet do nich maila, ale nie odpowiadają. Mam nadzieję, że nie zaczyna się właśnie awantura, którą potem będę mógł opisac na forum, robiąc producentowi czarny PR Weź pod uwagę okres urlopowy , więc im szybciej tym lepiej. Zadzwoń, czy e-mail doszedł, a jeśli doszedł, to czy czytać potrafią , bo jeśli doszedł, a czytać nie potrafią, to też mogą nie odpowiedzieć Wiem, napisz z innego adresu e-mailowego, że chcesz kupić kominek , wówczas zobaczysz, czy Ci odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jest OK - drugi adres odpowiedział i to szybko i miło. Może będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kluczem do rozwiązania tej zagadki jest rozróżnnienie między PLANOWANIEM czegoś, a ZROBIENIEM czegoś. W moim budowlanym doświadczeniu jeszcze się te 2 rzeczy nie pokryły. Ergo - PLANOWANĄ na jesien elewację (z ociepleniem) będę miał pewnie latem 2010. Nie wiem jak to możliwe ale jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności moje doświadczenie są zbieżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Kurcze, nie chciałabym bym mieć takich doświadczeń jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 07.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 W sumie to mogło być jeszcze gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 W sumie to mogło być jeszcze gorzej.... Tak, tak strasz mnie Już się boję tego wszystkiego, a co dopiero będzie, jak się zacznie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.07.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tak, tak strasz mnie Już się boję tego wszystkiego, a co dopiero będzie, jak się zacznie budowa Ja będzie stał i woda do niego nie będzie ciekła do możesz uznać budowę za sukces Różnych mniejszych i większych wpadek chyba nie sposób się ustrzec. Może kupic dom gotowy i po prostu nie wiedzieć, co siedzi pod spodem i dzięki temu spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.07.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 u mnie stoi. I uważam że to wielki sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts