kaśka maciej 09.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 u mnie stoi. I uważam że to wielki sukces!widzialam nawet efekty tego stania na zlocie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 u mnie stoi. I uważam że to wielki sukces!widzialam nawet efekty tego stania na zlocie. Gratuluję Dzieciaki! Bez sprośności proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 u mnie stoi. I uważam że to wielki sukces!widzialam nawet efekty tego stania na zlocie. Gratuluję Dzieciaki! Bez sprośności proszę! Ale Ci się towarzystwo rozkręciło w komentarzach............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Depi, Ty sam to wszystko robisz?? Kurcze, jeśli tak, to zdolny jesteś facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No wszystko to nie. Zresztą głównie "robię" Panem Piotrem, czyli sprawuję funkcje kierowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No wszystko to nie. Zresztą głównie "robię" Panem Piotrem, czyli sprawuję funkcje kierowniczą Depi - To znaczy, że dobrze zarządzasz , jeśłi tak ładnie już wygląda w Twoim domku A ty się nie obijaj i wklejaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No i napisał Ok i go wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Tak to juz z nim jest, huncwotem... Zaraz bedzie jubileusz 3 lat od sprzedazy mieszkania, wiec powinienem cos ekstra przygotowac - np. sprawozdanie z przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 oooooo ... a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 oooooo ... a kiedy? Wklejaj huncwocie zdjęcia i pisz migusiem, a nie tajniaczysz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Kurde musze pracowac wiec nie wklejam i nie pisze. A ze jest piatek wieczor, to cholernie nie chce mi sie pracowac, wiec nie pracuje ani nie wklejam ani nie pisze w rezultacie Ale za to dobieram sobie filtry do wody A kiedy? No jak wroci Pan Kominiarek i laskawie mi wstawi rurke w komin, cobym piec mogl odpalic i ciepla kapiel brac to wlasciwie juz na upartego by mozna bylo. W przeciagu miesiaca na pewno, czyli w 3 latach sie akurat zmiescimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Najważniejsze, że koniec ścieżki budowlanej ( pomijam drobne prace wykończeniowe) i mam nadzieję, że będzie się Wam cudownie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobra - zdjecia sie kopiuja z aparatu. Jak sie spoznie z oddaniem roboty, to zwale to na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobra - zdjecia sie kopiuja z aparatu. Jak sie spoznie z oddaniem roboty, to zwale to na Was! Mieszkam daleko od Ciebie, więc możesz zwalić wszystko na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Najważniejsze, że koniec ścieżki budowlanej ( pomijam drobne prace wykończeniowe) i mam nadzieję, że będzie się Wam cudownie mieszkać Je tam koniec! Wprowadzamy sie do WSTEPNIE wykonczonego parteru! Cale pietro jest totalnie surowe, nie mowiac o czyms, co ma byc w przyszlosci ogrodem a obecnie jest pobojowiskiem. Obawiam sie, ze jeszcze laaaata roboty przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Najważniejsze, że koniec ścieżki budowlanej ( pomijam drobne prace wykończeniowe) i mam nadzieję, że będzie się Wam cudownie mieszkać Je tam koniec! Wprowadzamy sie do WSTEPNIE wykonczonego parteru! Cale pietro jest totalnie surowe, nie mowiac o czyms, co ma byc w przyszlosci ogrodem a obecnie jest pobojowiskiem. Obawiam sie, ze jeszcze laaaata roboty przed nami. Większość tych lat ( budowanie - 3 lata) masz już za sobą, a wykańczanie gdy się mieszka idzie szybciej - tak mi się wydaje. Czy dobrze, to przetestuję na sobie w niedługim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Depi a gdzie aktualne foty? Już dwa miesiące minęły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 04.09.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Właśnie nie wiem - gdzies mi zgineły! Mam kilka SO i być może akurat je ściągnałem do jakieś dziwnego i teraz się zagubiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts