Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy Depiego von Gurkha

Recommended Posts

• Odpowiedzi 361
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tiaa... Już nie pamiętam, szczerze mówiąc :)

Straszna wtopa z tymi zdjęciami - szczególnie, że wśród nich była cała sesja zdjęciowa książek lumpa praskiego do zlicytowania :(

Daje ciała strasznie, co skutkuje ogólna chadrą i depresją...

Chlip... :cry:

Depi ... no co Ty godosz :roll: .... chyba faktycznie trzeźwością dziś nie grzeszysz albo Ci się pomieszało ...przeca z Ciebie to człowiek jest który innym by nieba uchylił ... ja nie widziałam i nie doświadczyłam żebyś umyślnie komuś bez powodu cuś złego zrobił..... a wręcz przeciwnie - pierwszy do pomocy czy proszą czy nie :D

A zdjęcia? ja nie wiem co z tymi zdjęciami :o - pierwsze słyszę :roll:

ale wszystko jest do zrobienia .... wszak przed nami licytacja bożonarodzeniowa ... bedzie jeszcze niejedna okazja coby Lumpa książki opylić :wink: ... zdjęcia rzecz nabyta - da się nowe zrobić :D

się nie dołuj ino graty przenoś - się przeprowadzaj cobym na spotkaniu wrześniowym mogła jakieś nowe fotki z nowych wnętrz pooglądać co mi je przywieziesz i udostępnisz :)

też mi się tak zdo :roll:

pod koniec - przed wprowadzką miałam odruch wymiotny na widok farby i wałka oraz mopa i szmaty :evil: ... a po wprowadzce jak usiedliśmy na dupach to przez pół roku nie potrafiliśmy się wziąć do jakichkolwiek zajęć (pudła nierozpakowane stały dłuuuuugo... ino najpotrzebniejsze rzeczy śmy wyjęli :wink: )

a jak wzięliśmy się po pół roku za montaż progów to cholera małż przewiercił podłogówkę i zaś se daliśmy z tego szoku spokój na kilka tygodni .... :oops: :lol:

trza se wziąć na light ... się przeprowadzić , graty pownosić, zrobić ścieżki do przejścia w pokojach :lol: ... a potem powolutku ... całe życie jest na rozpakowywanie, dopieszczanie , wykańczanie :D

• 2 weeks później...

Depi ... słońce Ty nasze ....

ja wiem, ze mi pisałeś że nie masz czasu teraz .... wiem ....

ale ja się martwię o Ciebie ...

proszę Cię bardzo .... zaglądaj czasem, brakuje nam tu Ciebie ...

mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok .... i nie tylko ja bo jeszcze kilka osób pytało mnie czy ja coś wiem - też się martwią że Cię tu z nami nie ma .....

• 3 weeks później...
K

Anyway - tak tylko musiałem dać upust swoim emocjom. Teraz mogę znowu nic nie pisac przez pól roku ;)

:D

Ty chyba chcesz przyrobić w palnik, hę? :p

Jesteś, synu marnotrawny .... ośle jeden ....sie nie odzywasz ... ja siem zemszczem przy najbliższej okazji ....zobaczysz :p :lol:

to po pierwsze...

po drugie .... foty chcem .....co tak ino słowami ...a może Ty nam ściemniasz na całego :roll:

po trzecie ..... wygodnicki sie znalazł .... ja sie wprowadzałam bez drzwi wewnętrznych .... :p

po czwarte ....

http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm

i słów "NIE PRZYJADĘ " nie chcę słyszeć ..... :p :D

a w ogóle fajnie , ze wróciłeś ... wreszcie .....

i pisz , chopie ...pisz bo Cie na forum brakuje ....

Jakoś mi ciągle brakuje czasu :(

Np. dziś rano musiałem podjechać, bo gaz przywieźli (pierwsza butla starczyła na 3 dni, czyli 10 butli miesięcznie czyli 1600zł/miesiąc, super :evil: ), potem montowałem klamkę w pierwszych naszych drzwiach wewnętrznych, rąbałem drewno do kominka no a teraz jadę poprawcować. Będę zaiwaniał do wieczora, bo jeszcze o 17 mam spotkanie, wrócę do domu o 19, zjem kolację i przeczytam gazetę - zrobi się 21. Potem będę musiał przygotowac coś pewnie na jutro, albo coś zamówic do domu i będzie już noc...

No i tak jakoś mi czas schodzi, nie wiedzieć jak.

Ale będe się starał. Odzyskałem przynajmniej ekscytację, bo zaczęło się ostro dziać i mam znowu frajdę z tej całej zabawy.

No i rekuperator musze w końcu sklecić. No i chałupę zaczniemy ocieplać jak się pogoda poprawi. No i...

:)