Depi 04.09.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie. I się nie zanosi. PS. Ale filtr (zmiękczacz) kupiliśmy - zawsze krok do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czemu się nie zanosi? (to samo pytanie bym mogła zadać sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Depi ... co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 04.09.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Właściwie to nic - i właśnie na tym problem polega. Chyba po prostu nie chce nam się - jedyny wniosek do którego doszedłem... Może za dobrze nam u Teściów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no proszę - wygodnicki cooooś Tyyyyy ... wiesz jak fajnie jest na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 04.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tiaa... Już nie pamiętam, szczerze mówiąc Straszna wtopa z tymi zdjęciami - szczególnie, że wśród nich była cała sesja zdjęciowa książek lumpa praskiego do zlicytowania Daje ciała strasznie, co skutkuje ogólna chadrą i depresją... Chlip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Depi ... no co Ty godosz .... chyba faktycznie trzeźwością dziś nie grzeszysz albo Ci się pomieszało ...przeca z Ciebie to człowiek jest który innym by nieba uchylił ... ja nie widziałam i nie doświadczyłam żebyś umyślnie komuś bez powodu cuś złego zrobił..... a wręcz przeciwnie - pierwszy do pomocy czy proszą czy nie A zdjęcia? ja nie wiem co z tymi zdjęciami - pierwsze słyszę ale wszystko jest do zrobienia .... wszak przed nami licytacja bożonarodzeniowa ... bedzie jeszcze niejedna okazja coby Lumpa książki opylić ... zdjęcia rzecz nabyta - da się nowe zrobić się nie dołuj ino graty przenoś - się przeprowadzaj cobym na spotkaniu wrześniowym mogła jakieś nowe fotki z nowych wnętrz pooglądać co mi je przywieziesz i udostępnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 po prostu Depresja Wykończeniowa. Mnie też dopada. Spokojnie. To minie. Wkurz mocno Teściów. Zawsze to jakas motwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 też mi się tak zdo pod koniec - przed wprowadzką miałam odruch wymiotny na widok farby i wałka oraz mopa i szmaty ... a po wprowadzce jak usiedliśmy na dupach to przez pół roku nie potrafiliśmy się wziąć do jakichkolwiek zajęć (pudła nierozpakowane stały dłuuuuugo... ino najpotrzebniejsze rzeczy śmy wyjęli ) a jak wzięliśmy się po pół roku za montaż progów to cholera małż przewiercił podłogówkę i zaś se daliśmy z tego szoku spokój na kilka tygodni .... trza se wziąć na light ... się przeprowadzić , graty pownosić, zrobić ścieżki do przejścia w pokojach ... a potem powolutku ... całe życie jest na rozpakowywanie, dopieszczanie , wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.09.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzięki za słowa otuchy kochani. Choć Depresja Wykończeniowa z całą pewnością trzyma mnie w szponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Depi, mam nadzieję,że się nie wykończyłeś No i przypominam o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Depi .... gdzie Ty jesteś jak Cię nie ma? hę? mam nadzieję, że ta cisza jest związana z wykańczaniem i przeprowadzką a nie lenistwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Depi ... słońce Ty nasze .... ja wiem, ze mi pisałeś że nie masz czasu teraz .... wiem ....ale ja się martwię o Ciebie ... proszę Cię bardzo .... zaglądaj czasem, brakuje nam tu Ciebie ... mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok .... i nie tylko ja bo jeszcze kilka osób pytało mnie czy ja coś wiem - też się martwią że Cię tu z nami nie ma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 13.10.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jiiihaaaaa! Depi - reaktywacja! Jestem jestem i walę do Was prosto z budowy!!! Ale jazda! Jakby tu byly jeszcze drzwi i schody i przede wszystkim nie bylo tak brudno to bym normalnie już tu został! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 K Anyway - tak tylko musiałem dać upust swoim emocjom. Teraz mogę znowu nic nie pisac przez pól roku Ty chyba chcesz przyrobić w palnik, hę? Jesteś, synu marnotrawny .... ośle jeden ....sie nie odzywasz ... ja siem zemszczem przy najbliższej okazji ....zobaczysz to po pierwsze... po drugie .... foty chcem .....co tak ino słowami ...a może Ty nam ściemniasz na całego po trzecie ..... wygodnicki sie znalazł .... ja sie wprowadzałam bez drzwi wewnętrznych .... po czwarte .... http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm i słów "NIE PRZYJADĘ " nie chcę słyszeć ..... a w ogóle fajnie , ze wróciłeś ... wreszcie ..... i pisz , chopie ...pisz bo Cie na forum brakuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 depi wchodziłbyś częściej niż raz na pół roku co? a jak już wchodzisz to foty zapodaj a nie tak myslisz że jednym huja się wykpisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jakoś mi ciągle brakuje czasu Np. dziś rano musiałem podjechać, bo gaz przywieźli (pierwsza butla starczyła na 3 dni, czyli 10 butli miesięcznie czyli 1600zł/miesiąc, super ), potem montowałem klamkę w pierwszych naszych drzwiach wewnętrznych, rąbałem drewno do kominka no a teraz jadę poprawcować. Będę zaiwaniał do wieczora, bo jeszcze o 17 mam spotkanie, wrócę do domu o 19, zjem kolację i przeczytam gazetę - zrobi się 21. Potem będę musiał przygotowac coś pewnie na jutro, albo coś zamówic do domu i będzie już noc... No i tak jakoś mi czas schodzi, nie wiedzieć jak. Ale będe się starał. Odzyskałem przynajmniej ekscytację, bo zaczęło się ostro dziać i mam znowu frajdę z tej całej zabawy. No i rekuperator musze w końcu sklecić. No i chałupę zaczniemy ocieplać jak się pogoda poprawi. No i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No i... wklejenie zdjęć będzie Cię kosztowało jakieś 1/2 strony z gazety więc bądź łaskaw i w jeden wieczór z tej połówki zrezygnuj na rzecz czegoś pożytecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Może nie sprawiam wrażenia szczególnie bystrego, ale ręczę, że czytam znacznie szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 daj spokój załadowanie zdjęcia na imageshack trwa około 5 sekund, skoroś bystry to w pozostałe 25 zamiescisz je na forum już zdażyłbys 5 wkleić zamiast się obruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts