Depi 16.10.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jakoś mnie to zawsze zabiera straaasznie dużo czasu. Może po prostu nie jestem tak bystry, jak mi się wydaje Zaraz spróbuję cos wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej, to co mam podziwiać, Ciebie , czy piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 palisz? no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 palisz? no wiesz... On nie pali .... On kurzy jak smok .... niemalże fajki z ręki nie wypuszcza ... no chyba , ze tylko na imprezach tak ma ... choć jak patrzę na zdjęcie z piekarnikiem - to nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 palisz? no wiesz... On nie pali .... On kurzy jak smok .... niemalże fajki z ręki nie wypuszcza ... no chyba , ze tylko na imprezach tak ma ... choć jak patrzę na zdjęcie z piekarnikiem - to nie sądzę w Twoich ustach zabrzmiało to rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no tak no ale ma przeca w tytule swego dziennika , ze to siennik Ofcy i Smoka ... wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 że niby on nie ofca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 że niby on nie ofca? hm..... i tu dałaś mi do myślenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.10.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej, to co mam podziwiać, Ciebie , czy piekarnik Khe khe - to miał być tylko test. Nie wiem co się stało, ale photobucket wiesza mi przeglądarkę. Nie mogę nic zaplołdować na serwer. Czyli klops. Ze zdjęć na razie nici póki czegoś nie wymyślę. Co do palenia, to owszem. Choć na codzień nie jaram tak, jak na imprezie widziała Daga Na budowie jeszcze mam odruch bezwarunkowy - sięgam po szluga, choć już staram się nad tym panować - w końcu niedlugo nie będzie to już "budowa" tylko "dom" A całej dyskusji o Ofcy i Smoku nie kumam - ja to smok więc jak smok jaram. Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nie jest to może jakaś rewela ale spróbuj załadować zdjęcia na takiej stronce http://www.empikfoto.pl/index.php?m=add_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.10.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dzięki, ale jestem totalnie leniwy. Nie bardzo mi się uśmiecha zakładanie kolejnego konta na zdjęcia. Ogólnie byłem z Photobucket zadowolony do tej pory. Nie wiem, czy oni coś zmienili, czy jakiś update mojego systemu cos sknocił, generalnie próba uploadu kończy sie zwisem przeglądarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 wymyślasz pretekst i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.10.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Skrywam bowiem zazdrośnie postępy w budowie - jak wiemy z wątku post-zlotowego takie zdjęcia to wieeeelkie niebezpieczeństwo dla nas i bliskich! Licho nie śpi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 media kłamią ... nie ściemniaj ino wklejaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 25.10.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nie no jaja... Nic, nic, nic a potem pojawiają się 3 egzemplarze... Grrr... EDIT: Chyba się ruszyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 noż wreszcie może coś obejrzymy .... macie już jakiś ustalony termin przeprowadzkowy czy dalej błogie lenistwo i awersja budowlano-wykończeniowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 26.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiesz co - ja to bym i już się wbijał. Nawet zamówiłem te butle z propanem i uruchomiłem całą machinę grzewczą. Niestety coś Ofca nie bardzo się kwapi. Myślę, że to w sumie moja wina, bo powiedziałem, że trzeba tam solidnie wszystko wysprzątać. No i od tej pory nie porusza już tematu przeprowadzki. Pewnie czeka, aż sam posprzątam A fotki powoli wchodzą - jak powrzucam to będę wklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 odżałuj 300 zł i zrób żonie prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Depi ... ja sie Ofcy wcale nie dziwie ... jak se przypomne ten syf , wszędobylski kurz i te w kółko myte i non stop zakurzone okna , meble i podłogi to mnie trzęsie ... a pedantką nie jestem może faktycznie warto przewieźć graty , wziąć na jeden dzień jakieś trzy ruski czy inne ukrainki i niech chałupe odpicują na błysk ... a Ofca niech tylko chodzii paluszkiem pokazuje - zobaczysz jaka będzie Ci wdzięczna nie ma co sie ociagać ... co na swoim to na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts