Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy Depiego von Gurkha

Recommended Posts

• Odpowiedzi 361
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

No ważna, ważna :) Ale teraz to jeszcze gorzej, niz wcześniej - foty na tamtym komputerze, gdzie kabelek, gdzie co... Totalny rozgardiasz...

Poza tym jak mówiłem cie na telefonie mam akurat ważne sprawy...

No ale się postaram. Tylko do fot posprzątać porozwalane skarpety i brudne naczynia trzeba ;)

Poza tym jak mówiłem cie na telefonie mam akurat ważne sprawy...

nie pracuj tyle, bo się zapracujesz na ament :p :lol:

no ale u mnie to samo , też Ci mówiłam ... masakra jakaś w tym styczniu .... :-?

No ale się postaram. Tylko do fot posprzątać porozwalane skarpety i brudne naczynia trzeba ;)

hm .... nie wiem czy mi cierpliwości stanie na pół roku ... :roll: :p

Dajcie spokój - skorpiony precz! Jak sprzątne to ustawie haparatkę i może coś z tego wyjdzie. Ciągle sobie planuję, że dopiszę w Sienniku wszystko po kolei, jak to było, ale nigdy nie mam tyle czasu, a jak już mam, to jakoś coś innego wolę robić (czytać książkę, oglądać film...).

Leniwy jestem i tyle :)

• 2 weeks później...

Ej no jazda była. Miałeś rację z tym zaworem - zamiast zamknąć to ja go na maksa otworzyłem. Poszedłem sobie robić herbatę, a tu jak nie zaczęło sikać z zawrou bezpieczeństwa na piecu!

Nieźłe wrażenia - jakbyśmy coś schrzanili, to by mnie Ofca na drzewie za cojones powiesiła ;)

Ale poza tym to nie - wszystko gra :) A pompa działa?

Ale poza tym to nie - wszystko gra :) A pompa działa?

Pompa ładnie wisi zabudowana w instalację, Została wyposazona w filtr więc jest szczęsliwa. Nie dane jej było przepompować nawet litra glikolu BO SIĘ PO KULIGU ROZCHOROWAŁEM I KU....A LEŻĘ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A zostało tylko zamontaować jakieś naczynko wzbiorcze (musze pojechac na szrot i kupic jakis fajne od chlodnicy, Albo wykręcę z Myszowoza {jak sama nazwa wskazuje samochód Myszy - Konkubiny] ale wtedy awantura bedzie. Raczej szrot :wink: ) i zalać wszystko glikolem.

No ale robota leży. razem ze mną :cry:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Znalazłam w Twoim dzienniku takie zdjęcie:

UPDATED ! To już nowa fota:

http://i145.photobucket.com/albums/r232/depilator/salon_3lip09.jpg

Mamy mieć w salonie również narożny kominek

i również bez dużej obudowy dookoła - taki w ścianie.

Jaki ten Wasz jest? Wygląda super.

Będziecie coś z nim robić dookoła drzwiczek czy zostawicie tylko pomalowaną ścianę?

A może masz już zdjęcie wykończonego wnętrza z kominkiem?

Pozdrawiam Świątecznie!