andzik.78 01.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No to czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 03.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Takoż i ja, zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Reklam mam dość czekam na front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 03.03.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Reklam mam dość czekam na front I ja chcialabym pokibicowac sasiadowi w akcji . Powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 16.03.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 I ja czekam na dalszy ciąg. Chyba do Świąt coś napiszesz? Tylko się nie poddawaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.03.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Wszystkich niezmiernie przepraszam za milczenie. Niestety ten forumowy skrypt jest wyjatkowo zawodny i nie informuje mnie, ze ktos cos dopisał. Coby nie tracić więcej czasu biorę się za rekonstrukcję zdarzeń od listopada ub. r. do dnia dzisiejszego. A działo się, oj działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 To czekamy i szczerze mówiąc doczekać się nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nooo wreszcie! mam nadzieję że teraz już pójdzie. ps. popłakałem się ze śmiechu przy jednostce siły ssącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 18.03.2008 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Właśnie wróciełm do domu i lezzdem letko wstafionny wiens wypaszcie, ale dlaszzy ciąg jutroo... hyp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.03.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Depi, a co teraz się dzieje?jest po pierwszym już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/186/08ebd94d95777879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.03.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Depi, a co teraz się dzieje? jest po pierwszym już Skończyli wczoraj murować ściany fundamentowe - a właściwie mam nadzieję, że skończyli, bo ja byłem z Babcia w szpitalu. Wesołych Świąt wszystkim życzę i pokolorujcie dobrze jajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 31.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Depi w Twoim kajeciku wyczytałam że studnię budowałeś, taką kręgową czy abisynkę ? jakieś pozwolenie na to trzeba ? ta cena 1400 to już z pompą ? jak zadowolony jesteś to podeślij namiary na tego studniarza Życze udanego c.d. budowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.03.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Studnia wiercona. W to wetknięta rura PP40. Na dole rury tylko filtr - niestety bez pompy i bez zaworu zwrotnego. Zwracam na to uwagę, bo potem są problemy z zassaniem wody pompą ssącą - trzeba taką ręczną podłączać i zasysać. Potem idzie już samo, ale po odłączeniu zestawu znowu trzeba to robić - właśnie mnie to czeka. Żadnego pozwolenia nie trzeba, chyba, że zamierzasz więcej, niz 30m3 ciągnać na dobę - wtedy to pozwolenie wodnoprawne zdaje się trzeba mieć. Z gościa jestem zadowolony w sumie, choć głupi byłem jak ją zamawiałem - nie poprosiłem o ten zawór na dole albo w ogóle o studnie głębinową - teraz bym na pewno zrobił taką. Troche droższa, ale o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 31.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ok dzięki za info, musze się dokładnie dowiedzieć jakie są róźnice w cenie przy wierconej i głębinowej, bo to na samą budowę więc wielkiej kasy i tak bym nie chciała w to ładować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dołączyłam do czytaczy Twoich perypetii. Będziemy sobie kibicować co? P.S. A podpis wprowadził mnie w błąd - myślałam że od listopada nie napisałeś ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 07.04.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Sawwy - zaraz zmienię profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 09.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Długo kazałeś czekać na ciąg dalszy, ale było warto! Trzymam kciuki i ostrzę sobie zęby na Twoją ekipę... Oby byli najlepsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No pięknie się to czyta! Pozdrawiam i życzę wszystkiego "potrzebnego" do budowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.04.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Pięknie się może czyta, bo przeżywa na pewno mniej pięknie Dzięki za miłe słowa. sharoon Ekipa na razie letko mnie wkurza - nie jest może zła, ale taka "hiper-super" też nie. Jest tylko 3, trzeba się spieszyć, pewne rzeczy są robione po łebkach. Wczoraj Inżyniery dostały ode mnie reprymendę i zobaczymy, czy się będą bardzie przykładać. Ostatni piątek to byl ciężki hardcore. Ale o tym wkrótce - ciągle mi ostatnio komputery padają - jak nie jeden, to drugi. A propos - sharoon Po avatarze wnosze, żeś biegły w pingwiniarstwie. Jakie distro używasz? Sypnęło mi się Kubuntu i nie bardzo wiem, co dalej. Nawet z livecd nie startuje (a właściwe startuje, ale do konsoli i nie wiem, co dalej). Możesz pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts