Depi 06.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No to wiuuu... Komentować, krytykować, dołować i dodawać otuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 06.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dodajemy otuchy! Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!!Dawaj!!!! Pozdrówka P.S. Fajnie że jest już dziennik. Poczytamy, doradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Hej niezły z Ciebie powieściopisarz, z zapartym tchem czytałam oczywiście dołączam do grona ścigaczy rocznika 2007 kto pierwszy wbije łopatę (nie mylić z łopatką dziecięcą) pod fundament na początek - działka śliczniusia i równiusia, prawie jak moja - póki co nie zakładam dziennika, działkę można podziwiać na www, rozpocznę pewnie pisanie od złożenia pozwolenia na budowę a poza tym wszystko się uda, trochę przy pomocy krwiożerczych banków ale nie zauważyłam żeby ktos na tym forum sie poddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.02.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzięki, dzięki, dzięki... Dziś odbiłem się od STOENu - nie miałem mapki i nie wiedziałem dokładnie, ile powinienem wziąć przynajmniej tymczasowego przydziału... Ale z tym to no forum pójdę. No i zbieram siły przed Aktem II Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No to witaj w klubie, jest mi tylko niezmiernie przykro że zostałem wykluczony z WWB2007 . No ale może cos z Betsi i Amber tez wymyślimy. @#$%^^&& a co to ja gorszy jestem i tak pierwsza biba u mnie byndzie i gwarantuje wam że będziecie w porze suchej do tyłu chodzili i kolędy spiewali . A z resztą co ja tu gadal pio próżnicy bynde u mnie dom otwarty w każdy prawie wekend na banderozie jestem, a że uwialbiamy z Jewrioszkową naloty to zaglądnijcie jak was tylko ochota najdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.02.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jewrioszka Sam się wykluczyłeś popełniając falstart w 2006 Wy możecie zrobić sobie WWB2006 in 2007 A im więcej okazji do biby tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Podoba mi się WWB2006 i 2007 chociaż Jewrioszka niedługo rozpocznie WWW czyli Wielki Wyścig Wykończeniowy mam nadzieję, że na tyle szybko by nazbierał jeszcze kontaktów i namiarów patrząc na mapę to tych bib trochę będzie, śmiem twierdzic, że oprócz kolęd wyśpiewamy cały repertuar Radia Maryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitja 10.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ladnie Ci to gryzmolenie idzie. Ciekawe jaki projekt wybierzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 10.02.2007 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Muchos gratias senorita (senora?)! Wiesz - na razie nie wiem nawet na jakiej działce będziemy budować, więc co tu gadać o projekcie Ale wszystko będzie w Akcie II, który zaraz napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Depi, Trzymam kciuki za lokate na pudle w WWB2007 Podoba mi sie haslo WWW2007 i mimo, ze dopiero "liznelam" tej wykonczeniowki, to juz mnie wykancza ... przynajmmniej w zakresie cen A i pogody tez! Dzisiaj wystarczylo 30 minut wloczenia sie pod domu, wskazania gdzie ma byc brama i podumania pod dachem i nowymi oknami i zmarzlam tak, ze do teraz rozgrzewam sie psem i termoforem BTW cos czuje, ze jesien bedziemy miec sowicie zakrapiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Depi, Przeczytalam Twoj ostatni wpis do Dziennika i lzy smiechu zalaly mi i klawiature i monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.02.2007 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Jej, Amber - nie chciałbym być odpowiedzialny za zniszczenie Twojego komputera (wiesz - roztwór soli w wodzie nieźle przewodzi prąd chyba) Dzięki za kciuki, choć będzie ciężko. Jeśli będzie tylko 3 zawodników to mam pewne szanse, ale tylko teoretyczne (jak to nasi piłkarze zazwyczaj mieli na wyjście z grupy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.02.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 No dobra to i my się włączamy do gry, chociaż łapa w gipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.02.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jewrioszka Do jakiej gry? Przecież Ty już masz gotową chałupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 No własnie chałupe, a gdzie reszta? Wczoraj np. uważnie obserwowałem jak się gips kładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.02.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Jak by nie było dom już masz postawiony - z takim handicapem nie możesz startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja sobie czekam na zdjęcie tej Waszej "ostatecznej" działki i na projekt też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.02.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Kurna chata - jakby była już decyzja o tej ostatecznej działce, to byłbym naprawdę szczęśliwym człowiekiem! Co dzień jednak się to zmienia i zaraz oszaleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Chłopie, ale ty budujesz w Warszawie , toz to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.02.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tia... Czy zostaje niniejszym wykluczony z forum piaseczyńskiego? Do Piaseczna mam po prawdzie bliżej, niż Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts