Redakcja 27.05.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Nieraz coś się usłyszy zabawnego w autobusie, coś śmiesznego padnie w rozmowie, ktoś coś opowie. To są perełki,które warto tu zachować dla potomności. Nagrody czekają na forumowiczów, którzy mają dobry słuch na zasłyszane, a ciekawe, śmieszne, zaskakujące. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-27 16:33 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 27.05.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Z życia wzięte Ubierałem dzieci przed wyjściem do przedszkola i mówie do syna (3,5 roku) ubieraj kurtkę! wskazując na polar. On na to:"nie wiesz tata że to polar??? No!!! Kto Ty jesteś polar mały...." ) NAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: redakcja dnia 2003-05-28 12:05 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonjal 27.05.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Szkoła to Matrix - powiedział Czarek Pazura NAGRODA! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-28 12:05 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniczka 29.05.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Gdzieś usłyszałam taką myśl:"Świat wcale nie jest zwariowany, choć nie jest dla ludzi normalnych. Jest dla znormalizowanych"Czasem ją sobie powtarzam ...:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość res 29.05.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Budowa i picie: Kowalski nie wylewa za kołnierz. Przyda mu się posadzka samopoziomująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 29.05.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teoria to jak sie wie wszystko a nic nie dziala. Praktyka jest wtedy jak wszystko dziala a nikt nie wie dlaczego. My laczymy teorie z praktyka - nic nie dziala i nikt nie wie dlaczego D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 29.05.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 stary żart o majstrach: Dwa razy przycinali deskę i jeszcze za krótka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 30.05.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Będąc przeziębioną udałam się do lekarza.W poczekalni tłum ludzi.Przed wyjściem z gabinetu pani doktor miała zwyczaj podawać nazwisko kolejnej osobym więc mówi do mnie SZAL.Ja wychodzę i w poczekalni mówię SZAL....SZAL....Ludzie zdziwieni patrzą, a ja odwracam się by powiedzieć, że nie ma takiego pacjenta..... Wymowny gest pani Doktor wskazujący na pozostawiony przezemnie szal na krzesle wyjaśnił wszystko.PZDR-KAENGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 30.05.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Moja mama bywa często zaaferowana różnymi sprawami, a co za tym idzie rozkojarzona. A to prowadzi do śmiesznych sytuacji. W sklepie mama pokazuje na odświeżacz powietrza i pyta:- Jaki to zapach?- Bez - mówi sprzedawczyni.- Jak to - BEZ zapachu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.05.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Uwaga świńskie!!!!! Będąc wczoraj w Krakowie zawitałam do McDonalda. Zamówiłam, na bułę musiałam chwilę poczekać, a że zamówiłam jeszcze loda miła pani kaserka pyta się mnie: "Czy teraz mogę zrobić Pani loda?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 30.05.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Na granicy Mazowsza i Podlasia leży urocza miejscowość LIW(zamek ,Królowa Bona,rzec by można historia).Czasami zdarza mi się tamtędy przejeżdżać i zawsze zadaje sobie pytanie: Where do you live?Na które zaraz sam sobie odpowiadam:Im live in Liw. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.05.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Dziuba, dobre! A to mi się skojarzyło: Kiedyś pracowałam na lotnisku międzynarodowym i żeby dostać się do strefy wolnocłowej przechodziło się przez bramkę, którą strażnik musiał otworzyć naciskając guziczek i wtedy odzywał się brzęczyk i bramka się otwierała. Moja koleżanka chcąc przejść zawsze wołała do żołnierza z uroczym uśmiechem: "Dzień dobry, może mnie pan bzyknąć?!" Ketiso, pała z angielskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 31.05.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 :grin: ja jak idę w pracy do innego pokoju, żeby coś wysłać mówię, że "Idę się puścić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugal 04.06.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 04.06.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Menel na dworcu od mojego kolegi "Kły cię swędzą, podrapać cię trochę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 05.06.2003 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 "...gdyby wszyscy ludzie byli braćmi to by nie było sióstr...." zasłyszane kiedyś w radiu snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 07.06.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Jagna .Poprawię się-jak sobie coś zjem . Często w okolicach gdzie powstają nowe domy można zauważyć następujący komunikat(umieszczony na drewnianej tablicy czy czymś podobnym),a mianowicie "sprzedam działki". Zastanawiam się wtedy czy to nie jest zakamuflowany dealer narkotyków. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 10.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 "każdy Polak zna się na polityce, medycynie i BUDOWNICTWIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 10.06.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Wsiada wesoła 18-to latka do tramwaju, mina jej szybko pobladła, gdyż wszystkie miejsca zajęte. - Bardzo Państwa przepraszam, czy mógłby mi ktoś ustąpić miejsca, bardzo źle się czuję i jestem w ciąży. Ale nikt nie chce ustąpić miejsca. Po pewnej chwlili wstaje 80-letnia babcia i mówi siadaj na moje miejsce. 18-ka usiadła, a babcia pochyliła się nad nią i pyta: - Pani dawno w ciąży? - Oj, chyba z 15 minut, jeszcze mi się nogi trzęsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 11.06.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 " niewykończony dom sprzeda wykończony właściciel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts