scs 23.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 "Pójdzie kit i bedzie git" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulik 23.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 dwa ulubione powiedzoznka mojego szefa: 1. jak szef mowi, ze zabierze to zabierze, a jak szef mowi, ze da to...mowi 2. rzeczy niemozliwe robimy od reki- cuda za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 13.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Moją młodszą córkę żona uczyła nazwy roślinek, gdy poprosiła, żeby mała powtórzyła "jarzębinka" w odpowiedzi usłyszała....."tyrzębinka" Inne zabawne przejęzyczenia to m.in. "helichopter" i "hihopotam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowa 07.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "jesteś zakręcony jak ruski termos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam. Dialog wród wesołego towarzystwa: - Słyszelicie? Jarek Kaczyński się żeni!!!- Eeee, nie wierzę. Bo z kim? Najładniejszš dziewczynę zabrał mu brat ...- No własnie, a z mamš dotšd nie było wolno ...- A kto będzie PANEM MŁODYM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dwa napisy które widziałem ostatnio: STOLARSTWO W DREWNIE UWAGA, ZABRANIA SIĘ PRZYWIĄZYWANIA KONIA DO PŁOTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Cytat dnia Biatlonistka Małgorzata Ruchała: "Na pewno po ślubie nie będę nosiła podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa się Piotr Bosko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Kiedyś na trasie Ostrołęka - Łomża, w jednej ze wsi był taki szyld na sklepie: SKLEP WIELOBRANZOWY - WODKA, WINO, PIWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot 16.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 autentyki w knajpce rybnej mama namawia usilnie dziecko(ok 3 lat) do jedzenia. prosi, blaga, ostrzega a w koncu grozi. mowi ze nie bedzie lodow po obiedzie. na to dziecko: nie stlas, nie stlas bo sie zeslas do kolegi przyjechal wujek,starszy, bardzo szacowny i dystyngowany pan. kolegi corka miala wtedy 5 lat i wujek poprosil zeby powiedziala wierszyk. dziewczynka po dlugich namowach sie przelamala i mowi wierszyk: tu sie sprzedaje, tu sie kupuje, spadaj gowniarzu bo cie opluje oj byla chwila konsternacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 25.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mamy jedną ubikację.I dziwnym sposobem jak tylko do niej wejdę-moja 17toletnia córa ma mi wtedy bardzo dużo do powiedzenia.Stoi pod drzwiami i peroruje. krzyknęłam kiedyś przez drzwi: Daj mi wreszcie spokój!ubikacja to ocean intymności mojej duszy i okrężnicy! Ale ją zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Pewien uzalezniony od alkoholu czesto powtarzal , ze ma przeczucie iz nie doczeka i umrze tuz przed smiercia. Kiedys chodzila za nim smierc , trche jej sie bal , az pewnego dnia nie wytrzymal i puscil jej wiazke , zeby sie zdecydowala i niech go zabiera albo sie od......li , bo nie lubi jak sie ktos za nim ciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 25.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 S Mrozek "Jak wstane to sie poloze" -jestem leniem i bardzo mi sie to podoba Rys . Jakas baba do faceta trzymajacego sie jedna reka poreczy i wiszacego gdzies tak na wys 10 pietra: "-Jak juz masz skakac to skocz po zapalki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 4-letnia córeczka moich znajomych siedzi naburmuszona na fotelu z marsową minką ...nagle sprawca jej złego humoru próbuje ją udobruchać proponując lody ...na co Julcia rzuca w jego stronę ..............nie zagłuszaj mojej ciszy ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 W moim rodzinnym domu zawsze było takie hasło .....wstaw wodę na herbatę ...napijemy się kawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.10.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Synek zaczął chodzić do przedszkola. Po około tygodniu, rano w przedszkolu tak mówi do żony: "mamo - po co mnie tu przyprowadziłaś? Ja tu już przecież byłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts