niktspecjalny 06.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 widać nie mi zakładanie postow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ns, nie gniewaj się ale chyba Ci gorzej i masz doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wiem, czy Ty kochasz żonę, ale ja swojego męża bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS, czy chodzi Ci o to, że dziwisz się, że niektórzy pytają, co na to Twoja żona czytając niektóre Twoje posty? A co na to Twoja żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie potrafie pisać postow bo nikomu sie nie podobają. No to sorki.Jednak musze zająć się czymś innym. Powodzonka i pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czasami bardzo wqrzający jesteś Kawał chłopa, a zachowuje się jak ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czasami bardzo wqrzający jesteś Kawał chłopa, a zachowuje się jak ................ już nie bede.....wqurzać.Acha majeczka schudłem 20dkg. .Jak się zachowuje?Powiedz nie bądź wiśnia .Jak baba a moż e jak pipiiii.Wiem jak d.u.p.a w trawie. .Fajnie tak sobie na luziku pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 łoco zaś chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 łoco zaś chodzi ? już łonic. A ty co powiesz ciekawego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ja-nic a co se myslałeś ? lecem do wolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ja-nic a co se myslałeś ? lecem do wolnosci no to klawucha...też bym tam chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 enesku .......odnosze wrazenie , ze masz nie najlepszy dzien mozliwe , ze winna jest temu pelnia ksiezyca ... w czasie pelni wzrasta napięcie elektryczne w ciele. Stajemy się bardziej nerwowi, szybciej ulegamy stresom. rosnie rowniez poziom agresji a moze czas zimowy i brak slonca wplywa na ciebie niekorzystnie ? usmiechnij sie, jutro bedzie lepszy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Pamiętasz, jak skończył bohater "American Beauty"?Na moje oko kryzys wieku średniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może by tak surówkę z selera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 06.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo...Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... dziekujemy za zainteresowanie pozdrawiamy rownie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 widać nie mi zakładanie postow. to załóż..... odwrotnie skarpetki ....lewa na prawo i odwrotnie niesamowicie daje do myślenia i wciąga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... A ile dobrych rad! Dla każdego coś się znajdzie? A mi co poradzicie? Też pozdrawiam, a nawet wirtualnie ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... A ile dobrych rad! Dla każdego coś się znajdzie? A mi co poradzicie? Też pozdrawiam, a nawet wirtualnie ściskam proooooooszę uścisnij jeszcze kika razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... A ile dobrych rad! Dla każdego coś się znajdzie? A mi co poradzicie? Też pozdrawiam, a nawet wirtualnie ściskam dotykać się będziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts