długi 07.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... A ile dobrych rad! Dla każdego coś się znajdzie? A mi co poradzicie? Też pozdrawiam, a nawet wirtualnie ściskam dotykać się będziemy? ja ciebie ????............fuj ......... wole kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Świetny post. Szeroka tematyka... i ogólnie i szczegółowo... Pozdrawiam wszystkich... A ile dobrych rad! Dla każdego coś się znajdzie? A mi co poradzicie? Też pozdrawiam, a nawet wirtualnie ściskam dotykać się będziemy? ja ciebie ????............fuj ......... wole kobiety z Tobą tryncać się nie będe... do Dominiki to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z Tobą tryncać się nie będe... do Dominiki to było... ufffffffffff..................... jednak normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 07.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z Tobą tryncać się nie będe... do Dominiki to było... ufffffffffff..................... jednak normalny Ale może normalny inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z Tobą tryncać się nie będe... do Dominiki to było... ufffffffffff..................... jednak normalny Ale może normalny inaczej? Ręczę za jea, ze jest normalny "normalny" Znaczy sie, ze ściskać kobietki lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pamiętasz, jak skończył bohater "American Beauty"? ... ale jak się najpierw ubawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a tutaj co sie robi? dotyka sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a tutaj co sie robi? dotyka sie ? A co ? Nie można się podotykać ? Mam klawiaturę na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts