Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a może grupa kwidzyn i okolice?

x paweł x

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, hej.

Może już w sierpniu/wrześniu rozpocznę swoją inwestycję w Grabówku. Póki co jestem na etapie zbierania dokumentacji do pozwolenia na budowę.

Mam już warunki zabudowy, kupiony projekt, mapę do celów projektowych,

Pozostało: adaptacja projektu, plan zagospodarowania działki, uzgodnienia, wyłączenie z gruntów rolnych.

Będę miała na działce staw rybny :D o pow. 380 m2 :D

• 4 months później...
  • 1 year później...
Dziękuję Ci bardzo za chęć ponocy. Właśnie rozmawiałam z firmą Cieśla i doszliśmy do porozumienia. Miła obsługa,zapewne dostawa też będzie sprawna i terminowa.

Ciesze sie. my nie mielismy nawet najmniejszego problemu z ta firma i mam nadzieje ze u was tak bedzie. kurcze wlasnie tak mysle sobie i musze powiedziec ze to jest 1 firma z ktora nie mielismy zadnego problemu przez calą budowe :o

Asiu a czy wy kupywaliscie dachowke w kwidzynie ???

jaka jest jej nazwa i kolor???

no i cenka ? :wink:

Dachówkę kupowaliśmy w Traffic w Kwidzynie Roben kolor kasztan, cena za dachówkę ,gąsiory i inne dodatki ok 1o.700. Ne pamiętam dokładnie,nie mam papierów przy sobie.

a co dachoweczki to jak juz sie cos pojawi na dachu to prosze cie zebys wrzucila zdjątko bo jestem ciekawa jak ona na dachu wygląda ??? :wink: