x paweł x 06.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 hello może są na tym forum ludzie z kwidzyna i okolic? bo na brak inwestorów w powiecie nie można narzekać licze na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Camilla 18.05.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, hej. Może już w sierpniu/wrześniu rozpocznę swoją inwestycję w Grabówku. Póki co jestem na etapie zbierania dokumentacji do pozwolenia na budowę. Mam już warunki zabudowy, kupiony projekt, mapę do celów projektowych, Pozostało: adaptacja projektu, plan zagospodarowania działki, uzgodnienia, wyłączenie z gruntów rolnych. Będę miała na działce staw rybny o pow. 380 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Camilla 12.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Wątek nadal martwy, a nam się już domek buduje. Dzisiaj Majster kończy murować fundamenty. Niedługo je zasypiemy i stan zero będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 WITAM sąsiadke.cos pusto w miescie kwidzyn. wszyscy są bardzo zajęci budową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Niemożliwe,a jednak! Jak miło i jak cicho... Nikt nie ma czasu na pisanie? Odezwijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dobrzy ludzie z Kwidzyna, mam pytanie. Gdzie mogłabym zamówić łaty i kontrłaty, w miarę tanie i dobrej jakości? Czy są one liczone tam gdzie Wy braliście w mb czy w m3(kubikach)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gdzie mogę kupić najtańszą taśmę do membran w Kwidzynie? Poproszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 łaty właśnie odebralismy ok 2 tyg. temu. my mamy z firmy CIEŚLA-drewno ul. piłsudzkiego . z góry moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A po ile p.Cieśla ma łaty i kontrłaty? Musimy dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 co do tego jak były liczone to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 może masz wymienione na fakturze? Byłabym wdzięczna jakbyś sprawdziła i o ile nie sprawiło by Ci to kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 kamlotek. ja niewiem czy my myslimy o tym samym dostawcy drewna . podam ci namiary na mojego bo nie jestem pewna.co i ile.ale mozesz zadzwonic i popytac. CIEŚLA DREWNOul. Piłsudskiego 4582-500 Kwidzyn tel. : 055 261 22 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 z checią bym ci sprawdzila ale nie ma mnie na miejcu wiec narazie nie jest to mozliwe.wieczorkiem podpytam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu a czy wy kupywaliscie dachowke w kwidzynie ??? jaka jest jej nazwa i kolor??? no i cenka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziękuję Ci bardzo za chęć ponocy. Właśnie rozmawiałam z firmą Cieśla i doszliśmy do porozumienia. Miła obsługa,zapewne dostawa też będzie sprawna i terminowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu a czy wy kupywaliscie dachowke w kwidzynie ??? jaka jest jej nazwa i kolor??? no i cenka ? Dachówkę kupowaliśmy w Traffic w Kwidzynie Roben kolor kasztan, cena za dachówkę ,gąsiory i inne dodatki ok 1o.700. Ne pamiętam dokładnie,nie mam papierów przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziękuję Ci bardzo za chęć ponocy. Właśnie rozmawiałam z firmą Cieśla i doszliśmy do porozumienia. Miła obsługa,zapewne dostawa też będzie sprawna i terminowa. Ciesze sie. my nie mielismy nawet najmniejszego problemu z ta firma i mam nadzieje ze u was tak bedzie. kurcze wlasnie tak mysle sobie i musze powiedziec ze to jest 1 firma z ktora nie mielismy zadnego problemu przez calą budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu a czy wy kupywaliscie dachowke w kwidzynie ??? jaka jest jej nazwa i kolor??? no i cenka ? Dachówkę kupowaliśmy w Traffic w Kwidzynie Roben kolor kasztan, cena za dachówkę ,gąsiory i inne dodatki ok 1o.700. Ne pamiętam dokładnie,nie mam papierów przy sobie. a co dachoweczki to jak juz sie cos pojawi na dachu to prosze cie zebys wrzucila zdjątko bo jestem ciekawa jak ona na dachu wygląda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Teraz nie pozostaje mi nic innego,jak walnąć barana z przytupem,żałując,że więźby nie mamy od nich Obyło by się bez kłopotów,nerwów i żalu za pieniędzmi wydanymi na drewno nie spełniające naszego oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu nie martw sie. uczymy sie na błędach!!! jak bedziemy budowac drugi dom to z pewnością tych błędów juz nie popełnimy ja tu niechce sie rozpisywac ale ty wiesz ile ja rzeczy bym pozmieniała jakbym mogła cofnąć czas i zacząć budowe od nowa ile ja błęów popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts