kamlotek 04.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ciągle martwa cisza . Kwidzyniacy POBUDKA. Przecież tyle domów jest w budowie, naprawdę nie macie czasu,żeby usiąść i napisać parę słów? W końcu to świadczy o nas,że nie mamy o czym pisać,czym się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ciągle martwa cisza . Kwidzyniacy POBUDKA. Przecież tyle domów jest w budowie, naprawdę nie macie czasu,żeby usiąść i napisać parę słów? W końcu to świadczy o nas,że nie mamy o czym pisać,czym się pochwalić Melduje się wiem ,wiem tu nie chodzi o nas tylko o tych zaspanych inwestorow z kwidzyna i okolic jak jestes w Kwidzynie to rzuć hasło przez megafon zeby sie obudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kwidzyniacy czy juz nikt nie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Budują,budują Lecz niestety a) nie mają czasu b) nie wiedzą,że istnieje takie coś jak "Murator" c) nie chcą lub nie potrafią podzielić się swoimi doświadczeniami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 OJ OJ....nie dobrze nie dobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 wiem,wiem smutno,ze tylko my we 2 się udzielamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 puk-puk KWIDZYN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 zapukasz się,a i tak nikt nie otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dostałam powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku i się bardzo ucieszyłam ze ktos w koncu nowy sie odezwał z Kwidzyna a tu Asieńka na przemian ze mną. Asiu ten wątek chyba nalezy tylko do nas bo nikt niechce sie dopisac z Kwidzyna , albo sie nas boją trudno niechcą to nie !!! do nastepnego spotkania Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 do następnego wpisz namiary na firmę od podłogówki,to nie będę musiała się trudzić w szukanie namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 08.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Budują,budują Lecz niestety a) nie mają czasu b) nie wiedzą,że istnieje takie coś jak "Murator" c) nie chcą lub nie potrafią podzielić się swoimi doświadczeniami budowlanymi to prawda ale nie we wszystkich trzech punktach tylko w pierwszym Witam z budowy w okolicach Kwidzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Budują,budują Lecz niestety a) nie mają czasu b) nie wiedzą,że istnieje takie coś jak "Murator" c) nie chcą lub nie potrafią podzielić się swoimi doświadczeniami budowlanymi to prawda ale nie we wszystkich trzech punktach tylko w pierwszym Witam z budowy w okolicach Kwidzyna. Witam malgoss http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif , może wreszcie trochę się ożywi ten wątek i coraz więcej osób z Kwidzyna i okolic zacznie się udzielać http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 10.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 (...) może wreszcie trochę się ożywi ten wątek i coraz więcej osób z Kwidzyna i okolic zacznie się udzielać Sporo osób z naszych stron intensywnie czytuje forum i częstokroć stosuje podawane tu "przepisy". Może się ośmielą i też się odezwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reflexes 30.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie buduje ale remontuje, a tak dla ścisłości prawie skończyłem ale za to forum czytuje regularnie i jestem z Kwidzyna wiec się odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 17.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam - ja z okolic Kwidzyna. Widzę że sąsiedzi coś niemrawi. Ja mam stan surowy zamknięty i wchodzę do środka zaczynam elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 17.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A przy okazji, szukam aktualnych (tz. z ostatniego półrocza) zdjęć satelitarnych, lub z lotu ptaka, miejscowości w której mieszkam czyli Sadlinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 29.06.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No puk !! puk !! Tyle domów w okolicy Kwidzyna i w Kwidzynie się buduje a grupa śpi. Pobudka Kwidzyniacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 30.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 WitamWidz że upał doskwiera i nie chce się Kwidzynowi i okolicy pisać. A w Kwidzynie budują bloki - całe osiedla, szeregowce, domki jednorodzinne.A np. obecnie połączyli Sadlinki z Białkami chodnikiem z pol-bruku i nawet nowy asfalt kładą. Przydałby sie taki pol-bruk aż do Kwidzyna - ładna trasa rowerowa by była.Pewno wszyscy o wakacjach myślą - dlatego tacy ospali Ci forumowicze z Kwidzyna i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristoferr 13.07.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam Też buduje w okolcach Kwidzyna (Bursztyn z MG Project) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts