agapiotr 10.02.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Basiu, zakładam, że masz już założoną fotogalerię , żeby wstawić link do niej w profilu w podpisie należy wpisać tekstGALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 16.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Hej:) Dorotko co słychać? glazura już ułożona? U nas rozpoczeta elektryka, jutro zobacze jak wyszło oświetlenie na poddaszu Ps. mamy skrzynke prądową, teraz sie trzeba do niej jakoś podłączyć Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 17.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dzięki .zrobiłam tak ,ale niewiem czy mi wyszło. Zrywamy humus Dołóżcie jakieś fotki,bo już się nie mogę doczekać nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 18.02.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Cześć Kobiety budujące Basiu coś nie widzę twoich zdjęć, troszkę chyba ci nie wyszło Aga zrób wiecej zdjęć okienek Nie chciałam wklejać zdjęć przed konńcem prac, ale zawsze będzie coś się działo na naszej stronie, bo troszkę się smutno zrobiło Od razu mówię, że to tylko namiastka tego co ma być zrobione, ale niech tam... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/7/3/0/32094408_d.jpg kawałek górnej łazienki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/7/4/6/32094399_d.jpg wanna narożna (narazie jeszcze w salonie) http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/9/3/1/32094404_d.jpg kotlownia http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/0/5/0/32094434_d.jpg dekory do dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 18.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 AAAAA chciałam wam powiedzieć jeszcze, że podlogówka działa luksusowo i jeszcze jedno zdjęcie z podlogi w kuchni, dałam jasną, bo przy ciemnych meblach mogło być zbyt ponuro http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/0/9/7/32094393_d.jpg pozdrawiam was gorąco i czekam na wasze zdjęcia Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 18.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Hej.Jak się wejdzie w moim profilu w www to tam jest ta moja galeria.inaczej nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.02.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O jeny!! Dorotko ale mnie dziś uszczęśliwiłaś!!! DZIEKUJE Zdjęcia przepiękne, juz mówiłam,ale powtórze, masz guścik,fiu fiu A powiedz jakie ustawienie planujesz w tej łazience? podoba mi się ten wystający kawałek czy tam w rożku będzie kibelek? Ja dziś w kiepskim humorze, dowiedzieliśmy sie że pomimo iż jest skrzynka prądowa, to prądu z niej nie możemy wziąć, dostaniemy terminowo czyli coś kole września no szlag, mamy teraz problem, bo nie mamy prądu skąd wziąć Basiu GALERIA to ma być tak, po znaku = musisz podać link do tej Twojej galerii nie przepisuj tego tylko wpisz ten swój adres, potem słowo galeria, daliśmy tak od górnie,ale możesz wpisać coś swojego,tylko na poczatku i na końcu musisz napisac nawias i to dziwne url spróbuj, może sie uda Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.02.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 galeriabasi GALERIA Basiu testowałam i mi sie udało to zrobic, czyli tak otworzyć nawias url=http://picasaweb.google.com/basiamyc zamknąć nawias, potem jakaś Twoja nazwa,np galeriabasi otworzyc nawias ukośnik / url i zamknąć nawias Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 20.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Cześć Aga i Basia jak to mówią.... nie miała baba kłopotu to ... zaczęła budować dom. Nie mów mi nawet nic o gazowni i o prądzie, bo jak sobie pomyślę, co przeszłam, to mam jeszcze gęsią skórkę na plecach Jestem pewna, że to przetrzymasz. Jak mi się udało, to tobie też a jestem przecież dwa razy starsza od ciebie Dzięki za dobre słowo w sprawie łazienki, ta wystająca część w łazience, to jest belka potrzymująca konstrukcję dachu. jedna jest w ścianie pokoju (ta co pękała) a druga mi wyszła w łazience. Musiałam ją jakoś obudować. W tym kącie, który tam jest będą półeczki. Kibel mam pod oknem na drugim końcu. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/4/5/5/32138249_d.jpg póleczki oczywiście będą obudowane http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/6/3/8/32138255_d.jpg tu będzie kabina parowa http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/2/8/9/32138260_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 20.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Cześć Aga zrobiłam tak jak napisałaś.dzięki baRDZO.TEż nazwałam ją galeria.skromna ona narazie ale zawsze....Znowu mamy zmiany w projekcie.zamiast kotłowni na dole będzie pralnia a kotłownia będzie z tyłu garażu bo mamy go przedłużonego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.02.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć Kochane Brawo Basiu, wiedziałam że sie uda jeszcze troche i zaczniesz zapełniać tą galerie Problem z prądem wciąz na tapecie, Piotrek napisał pismo o przyspieszenie, wątpliwa sprawa, ale zobaczymy, próbować trzeba Dorotko wspaniałe zdjęcia!! kabina parowa fiu fiu, na bogato kiedy mi wreszcie opiszesz rozplanowanie górnej łazienki? ja w ogóle nie mam pomysłu... Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 21.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć Bobki budownicze.Czy bedzie dużym nietaktem jak zapytam ile pieniędzy jeżeli chodzi o samą budowę pochłonął Was nasz prezes.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.02.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć Basiu W chwili obecnej czyli stan surowy zamknięty poszło prawie 160tyś Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 21.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Bardzo ci dziękuje.ciekawe ile jeszcze .my bierzemy 300000.zobaczymy na ile wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 my też wzieliśmy 300...w każdym razie absolutnie nic poza to nie możemy przekroczyć jeszcze nie mamy dzieci, dlatego góry pewnie nie będziemy od razu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 21.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nie przejmuj się na górze zrobicie sobie dzieci.powodzenia.trochę mnie uspokoiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.02.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 nie martw sie, poradzimy sobie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.02.2008 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hej Co słychać kobietki? U nas prawie skończona elektryka, wczoraj przeprowadziliśmy rozmowe z hydraulikiem, ruszamy w przyłym tygodniu, chyba że damy rade jeszcze w tym No i rozglądamy sie za tynkami, nie wiemy jakie zrobić Dorotko jakie Wy macie?cementowe czy gipsowe? ręcznie czy maszynowo? Jak Wam idzie wykańczanie? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 25.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć. Aga widzę, że prace idą do przodu najgorzej to z dostępem do pradu i gazu tam są zawsze najgorsze "przeboje". Ale powoli wszystko się da zrobić. Ja narazie nie wklejam zdjęć, bo chcę żeby wszystko było na swoim miejscu. Jeśli chodzi o rozplanowanie łazienki na górze ,to wszystko będzie tak jak na początku założyłam. Kabina parowa tam gdzie były drzwi do kibelka, wanna narożna pod skosem ( dla dziecka z bąbelkami). Kibelek i zlew po prawej stronie, jak się wchodzi do łazienki. Ogrzewanie podłogowe+drabinka z grzałką na ścianie(przy oknie). Jeśli chodzi o tynki, to mieliśmy maszynowe, cementowy to chyba jest tylko w garażu). Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 25.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witajcie,napiszcie proszę ile was kosztuje hydraulika,bo ceny o jakich mówią znajomi mnie przerażają już sie nie mogę doczekać zdjęc nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts