Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt APS126 pracownia ARCHI-PROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 347
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Basieńko.... kopa lat...Bardzo się cieszę, że zaglądasz na nasze forum :D

Jak ruszysz, to daj znać, jak będę mogła ci w czyms pomóc to sie nie "szczyp" tylko pytaj. Nasz domek jest super, juz sie nie mogę doczekac kiedy sie wprowadzę. Jest bardzo przytulny, wszyscy to mówia, jak wchodza do naszego domu :D :D :D . Ja właściwie to juz jestem na końcówce

:oops:. Pozdrawiam Cię gorąco. Dorota.

Agi coś nie ma :roll: chyba pojechała na narty.

Aga, bardzo Cie proszę, zbierz sie i wklej :D

U mnie grzeja kaloryferki jak sie patrzy :D . Przecierki skończone, teraz ładnie wysycha wszystko. Już mam wszedzie gniadka i kontakty, mogę sobie kliknąć i zapalic światło. Na koniec tylko sie dobierze kolor zewnetrzny kontaktu (obudowę), ale to dopiero po malowaniu, bo jeszcze sie nie zdecydowałam jakie kolory będa w pomieszczeniach. Aaaaa i tam, gdzie pekała belka, to skuli tynk, wsadzili siatkę i zagipsowali. Może to coś pomoże.

Pozdrawiam. Dorota.

Dorotko właśnie dojrzałam że w naszej fotogaleri są najnowsze zdjęcia daszku :lol: możesz śmiało oglądać :D

Troche mnie niepokoi ta belka, no nic, ciekawa jestem jak my sobie z nią poradzimy...

Dorotko wklej jakieś foty, podpatrze gdzie umieściłaś gniazdka, albo mi napisz w którym miejscu :D

Czy kuchnie masz już zaplanowaną?

Aga

hejka :D

Aga, śliczny daszek :D :D

Kuchnię, to ja miałam juz zaplanowaną pół roku temu, teraz tylko czekam, az będzie można ją zamontować :D

Co do gniazdek, to musiałabym ci wkleić chyba ze 30 zdjęć, żebyś je wszystkie zobaczyła . Musisz popatrzeć na plan i pomyśleć gdzie co będzie ci potrzebne, bo ja dużo rzeczy pozmieniałam, a czy dobrze to się dopiero okaże "w praniu" :-?

Narazie od dwóch dni nie byłam na budowie i nie mam nowych zdjęć. Może coś jutro pstrykną, to wkleję. papa.

Cześć Aga :D

Nie pisze i nie wklejam, bo zalatana jestem okropnie :evil: Koleżanka z pracy jest na chorobowym i "ciagniemy" za nią zmiany. Nie mam kiedy pojechać zrobic zdjęć :evil: :evil: :evil: Decyzje w sprawie domu podejmuję telefonicznie, ciekawe co z tego wyniknie :cry: Jak mi się uda coś pstryknąć, to zaraz wkleję. Narazie pozdrawiam goraco. Dorota :D

Hej :)

No prosze, u mnie też więcej pracy..ta sama sytuacja,pani menago sie rozchorowała :-?

Na jutro zaplanowaliśmy zakup drzwi zewnętrznych, ciekawe jak sobie poradzimy :)

Już sie nie moge doczekać poniedziałku :lol: ale to zabrzmiało co? gdyby nie te okna to pewnie by było: jak ja nie lubie poniedziałku :wink:

Trzymaj sie Dorotko, i nie przepracuj się za bardzo,oszczędzaj siły na wykańczanie ;) :D

Pozdrawiam

Aga

Cześć :D

Malowanie pierwszy raz mi sie nie zabardzo udało :cry: Trzeba będzie zmienić kolor w salonie i w jednym pokoju na górze, bo straszna kicha wyszła. Ale to tak jest, jak sie wybiera kolory na "chybcika".Pare zdjęć z malowania. Oczywiście efekt końcowy bedzie dużo lepszy, bo jeszcze pójdą dwie warstwy.

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/1/2/3/31635290_d.jpg

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/2/2/0/31635302_d.jpg

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/1/3/5/31635307_d.jpg

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/5/2/3/31635314_d.jpg

Pozdrawiam. Dorota. Czekam na wasze zdjęcia.

Cześć :)

No kochana, kolorowe ściany brzmią już bardzo poważnie :D

A tym co nie wyszło nie ma co się przejmować, raz dwa i przemalujesz ;)

U nas kiszka z drzwiami, musimy wymienic bo jakieś "lewe" nam sprzedali i nerw gotowy :-?

Wzieliśmy antywłamaniowe,zwykłe bez udziwnień, metalowe w kolorze ciemnego brązu, chcielismy je montować, jednak doszliśmy do wniosku że mogą sie teraz zniszczyć i zamontujemy coś starszego, przejściowego :roll:

PS.Jutro bedą okienka :D

Pozdrawiam

Aga

Cześć Dorotko,

Faktycznie jeszcze nie wrzucilismy zdjęć okienek, jakoś nie było czasu :roll:

Późno wczoraj wróciliśmy, potem jeszcze jeden kursik na działke, taki kontrolny, sprawdzaliśmy czy okna jeszcze są czy już może "wyszły" ;)

Obiecuje że jutro obejrzysz te cuda :lol:

Teraz moge powiedzieć że MAMY STAN SUROWY ZAMKNIĘTY!! hurraaa

Pozdrawiam

Aga

H U R A :D :D :D :D :D

Wchodzę sobie dzisiaj na Muratora i co widzę.....? Mało nie padłam z wrażenia :lol: Aga WPROWADZAJ się :D Sliczne ma cie okienka, bardzo się cieszę, domek wygląda SUPER. Teraz to już z górki.

Ja czekam na kafelki :cry: Może już w przyszłym tygodniu zaczna zakładać :)

Drzwi zamówione z POL_SKONE: Intersolid II, ciemny orzech retro.

Pozdrawiam. Dorota.

A dziękuje za dobre słowo Dorotko :D też jesteśmy bardzo zadowoleni z okienek.

Dziś doszła kolejna rzecz, a mianowicie mamy już instalacje alarmową i to działającą :lol: odbyliśmy szybkie szkolenie i świetnie sobie radzimy ;)

Teraz możemy spać spokojnie 8)

Ja mam sie wprowadzać?? to raczej Ty zaraz będziesz biegała z kawą po salonie :lol:

Pozdrawiam

Aga