agapiotr 14.01.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć, Fiu fiu szybko sie zaprzyjaźniłaś z tą drabiną I kominek widze już skończony Ciekawa jestem co u nas kolejny dzień w pracy....oby do jutrzejszej wizytacji..ta ciekawość mnie wykończy Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 15.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dorotka zaskocze cie ,nie jestescie same.codziennie czytam i ogladam wasze fotki.nie pisze nic bo nic nie dzieje sie ciekawego u mnie zaczynam na wiosne.wtedy bede pisac codziennie.obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 18.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Cześć Basieńko.... kopa lat...Bardzo się cieszę, że zaglądasz na nasze forum Jak ruszysz, to daj znać, jak będę mogła ci w czyms pomóc to sie nie "szczyp" tylko pytaj. Nasz domek jest super, juz sie nie mogę doczekac kiedy sie wprowadzę. Jest bardzo przytulny, wszyscy to mówia, jak wchodza do naszego domu . Ja właściwie to juz jestem na końcówce . Pozdrawiam Cię gorąco. Dorota. Agi coś nie ma chyba pojechała na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.01.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Obecna!! Nie zaglądałam bo zarobiona jestem W każdym razie daszek skończony jutro zrobie pare zdjęć i wkleje. Basiu fajnie że się odezwałaś przynajmniej nas wspierasz duchowo Bo reszta całkowicie się zapodziała Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 20.01.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witajcie:) Nic nie piszecie? pewnie robota stoi? tak jak u nas, wciąż czekamy na okna...bez nich ani rusz.. Znowu nie miałam czasu wkleić zdjęć jakoś nie moge sie zebrac Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 20.01.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Aga, bardzo Cie proszę, zbierz sie i wklej U mnie grzeja kaloryferki jak sie patrzy . Przecierki skończone, teraz ładnie wysycha wszystko. Już mam wszedzie gniadka i kontakty, mogę sobie kliknąć i zapalic światło. Na koniec tylko sie dobierze kolor zewnetrzny kontaktu (obudowę), ale to dopiero po malowaniu, bo jeszcze sie nie zdecydowałam jakie kolory będa w pomieszczeniach. Aaaaa i tam, gdzie pekała belka, to skuli tynk, wsadzili siatkę i zagipsowali. Może to coś pomoże. Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 20.01.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dorotko właśnie dojrzałam że w naszej fotogaleri są najnowsze zdjęcia daszku możesz śmiało oglądać Troche mnie niepokoi ta belka, no nic, ciekawa jestem jak my sobie z nią poradzimy... Dorotko wklej jakieś foty, podpatrze gdzie umieściłaś gniazdka, albo mi napisz w którym miejscu Czy kuchnie masz już zaplanowaną? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 22.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 hejka Aga, śliczny daszek Kuchnię, to ja miałam juz zaplanowaną pół roku temu, teraz tylko czekam, az będzie można ją zamontować Co do gniazdek, to musiałabym ci wkleić chyba ze 30 zdjęć, żebyś je wszystkie zobaczyła . Musisz popatrzeć na plan i pomyśleć gdzie co będzie ci potrzebne, bo ja dużo rzeczy pozmieniałam, a czy dobrze to się dopiero okaże "w praniu" Narazie od dwóch dni nie byłam na budowie i nie mam nowych zdjęć. Może coś jutro pstrykną, to wkleję. papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.01.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cześć Dorotko, Fajnie że już masz "prawie" kuchnie,ja średnio mam na nią pomysł nie wspomne o gniazdkach ...no nic...coś wymyśle Ta elektryka mnie przeraża Termin wstawienia okien mamy wyznaczony na 4.02, mam nadzieje że pogoda będzie łaskawa Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.01.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Cześć Dorotko, Nic nie piszesz, zdjęć nie wklejasz a ja ciekawa co sie u Ciebie dzieje Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 29.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć Aga Nie pisze i nie wklejam, bo zalatana jestem okropnie Koleżanka z pracy jest na chorobowym i "ciagniemy" za nią zmiany. Nie mam kiedy pojechać zrobic zdjęć Decyzje w sprawie domu podejmuję telefonicznie, ciekawe co z tego wyniknie Jak mi się uda coś pstryknąć, to zaraz wkleję. Narazie pozdrawiam goraco. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.01.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hej No prosze, u mnie też więcej pracy..ta sama sytuacja,pani menago sie rozchorowała Na jutro zaplanowaliśmy zakup drzwi zewnętrznych, ciekawe jak sobie poradzimy Już sie nie moge doczekać poniedziałku ale to zabrzmiało co? gdyby nie te okna to pewnie by było: jak ja nie lubie poniedziałku Trzymaj sie Dorotko, i nie przepracuj się za bardzo,oszczędzaj siły na wykańczanie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 02.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Cześć Malowanie pierwszy raz mi sie nie zabardzo udało Trzeba będzie zmienić kolor w salonie i w jednym pokoju na górze, bo straszna kicha wyszła. Ale to tak jest, jak sie wybiera kolory na "chybcika".Pare zdjęć z malowania. Oczywiście efekt końcowy bedzie dużo lepszy, bo jeszcze pójdą dwie warstwy. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/1/2/3/31635290_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/2/2/0/31635302_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/1/3/5/31635307_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/5/2/3/31635314_d.jpg Pozdrawiam. Dorota. Czekam na wasze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.02.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Cześć No kochana, kolorowe ściany brzmią już bardzo poważnie A tym co nie wyszło nie ma co się przejmować, raz dwa i przemalujesz U nas kiszka z drzwiami, musimy wymienic bo jakieś "lewe" nam sprzedali i nerw gotowy Wzieliśmy antywłamaniowe,zwykłe bez udziwnień, metalowe w kolorze ciemnego brązu, chcielismy je montować, jednak doszliśmy do wniosku że mogą sie teraz zniszczyć i zamontujemy coś starszego, przejściowego PS.Jutro bedą okienka Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 04.02.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Cześć Aga, zaglądam do galerii, a tam ani zdjęć okienek, ani drzwi nie widzę Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.02.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć Dorotko, Faktycznie jeszcze nie wrzucilismy zdjęć okienek, jakoś nie było czasu Późno wczoraj wróciliśmy, potem jeszcze jeden kursik na działke, taki kontrolny, sprawdzaliśmy czy okna jeszcze są czy już może "wyszły" Obiecuje że jutro obejrzysz te cuda Teraz moge powiedzieć że MAMY STAN SUROWY ZAMKNIĘTY!! hurraaa Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 07.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 H U R A Wchodzę sobie dzisiaj na Muratora i co widzę.....? Mało nie padłam z wrażenia Aga WPROWADZAJ się Sliczne ma cie okienka, bardzo się cieszę, domek wygląda SUPER. Teraz to już z górki. Ja czekam na kafelki Może już w przyszłym tygodniu zaczna zakładać Drzwi zamówione z POL_SKONE: Intersolid II, ciemny orzech retro. Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.02.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A dziękuje za dobre słowo Dorotko też jesteśmy bardzo zadowoleni z okienek. Dziś doszła kolejna rzecz, a mianowicie mamy już instalacje alarmową i to działającą odbyliśmy szybkie szkolenie i świetnie sobie radzimy Teraz możemy spać spokojnie Ja mam sie wprowadzać?? to raczej Ty zaraz będziesz biegała z kawą po salonie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 08.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witajcie.Też chciałam dołożyc taką fotogalerię z picasa web jak ma Aga ,ale nie potrafię.Aga pomóż.Mam parę zdjęć z porządkowania działki.A wy za to macie pięknie,kiedy ja tak będę miała.pozdrawiam.Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.02.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Cześć Basiu, Poprosze małża i jutro napisze Ci instrukcje jak zrobić te stopki, bo ja oczywiście też nie umiem takich rzeczy Nic sie nie martw Basiu, byle zacząć, potem już szybko idzie. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts