agapiotr 17.04.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Basia i Maruś, i u Was problemy? Dorotka też miała miała sie odezwać po uporaniu się ze swoimi trudnościami, ale jak na razie ani widu ani słychu No nic, mam nadzieje że uda sie Wam wszystko pozałatwiać i odezwiecie sie niebawem Basiu czekam na nowe fotki ja swoje uaktualniłam Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.04.2008 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Hydraulika zakończona Pod koniec tygodnia jedziemy z wylewkami Ps. prace na zewnątrz wciąż niedokończone....co za pobojowisko Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.04.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dorotko, kiedy się wreszcie odezwiesz, ja już doczekać sie nie moge I jak widzisz, zmuszona jestem do prowadzenia monologu Już nikt tu nie zagląda... Aga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 28.04.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam. Przepraszam Aga, że nie piszę, ale trzeba jeszcze trochę poczekać, aż ochłonę. napewno niedługo się odezwę. Przepraszam Pozdrawiam gorąco, Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Trzymaj się Dorotko, mam nadzieje że niedługo sytuacja się unormuje i znowu wrócisz na forum.POWODZENIA!!! PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 02.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witajcie włozyłam trochę zdjęć do galerii więc będzie widać na jakim jesteśmy etapie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.05.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Basiu, jak pięknie mury poszły w góre No kochana, widze że na głowe sie już nie leje Super Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandarecki 05.05.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam wszystkich budujących Jestem na etapie przeróbki projektu i tu mam do Was pytanie, Mając okno kuchenne pod zadaszonym wejściem do domu, czy nie jest w kuchni za ciemno ? Zastanawiam się czy nie dodać jednego okna na wprost wejścia do kuchni, tylko czy to nie będzie za duża strata ściany na wiszące szafki. Co panie na to ? O ile "cm" podnosiliście ścianki kolankowe ? Pokoje na górze są trochę przy ciasne, tylko o ile można "podnieść" dach by dom dobrze wyglądał i miał więcej przestrzeni w środku. Zmieniał ktoś kąt dachu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 06.05.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam. My podnieśliśmy ściankę kolankową o ok 33 cm. i... domek nadal wygląda ładnie, a pomieszczenia na górze zdecydowanie się powiększyły. Co do okna w kuchni - dużo światła wpada do niej przez wykusz w salonie, więc myśle, że dodatkowe okno to tylko strata powierzchni na szafki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.05.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mamy WYLEWKI!!! Zdjęcia wkleje w sobote A jak wasze budowy? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 02.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 co tu takie pustki,nikt nic nie wkleja,nie piszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.06.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witaj Basiu Jak miło że zajrzałaś Ależ sie u Ciebie dzieje Ja przestałam już pisać bo w sumie sama sobie pisać nie musze Nie wiem gdzie sie wszyscy podziali U nas wszystko idzie zgodnie z planem, mamy już drzwi garażowe i ogrodowe, teraz układamy wełne na poddaszu i czekamy na pana glazurnika, który ma sie pojawić za ok 3 tygodnie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 20.06.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 czesc Aga.Wstaw prosze cie jakies fotki bo jestem ciekawa jak tam u Was.A czemu Dorota się nie odzywa>>>???Chętnie bym zobaczyła jej urzadzaniepozdrawiambasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.06.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Cześć Basiu, Obiecuje że na dniach wrzuce nowe fotki, może nawet dziś cosik zapodam A Dorotka sie nie odzywa bo miała jakieś problemy, po uporaniu sie miała dać znać, ale do tej pory cisza Basiu widze że domek coraz to wyższy Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 27.08.2008 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czescAga wrzuć jakieś fotki,bo zaglądam i nic nowego niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.08.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cześć Basiu, Najmocniej przepraszam za moje zapominalstwo Ale tak sie zajeliśmy wykańczaniem domku, że przez miesiąc komputera nie widziałam No ale efekt jest zadawalający, moge powiedzieć że jedną nogą już mieszkamy Szkoda że skończył mi się urlop, na spokojnie skończyli byśmy dolną część i sie do końca przeprowadzili, a tak można działać przy wolnym dniu i to też nie każdym No nic trzeba sobie radzić Siłą rzeczy bede robiła zdjęcia dla banku więc wrzuce nasze wypociny Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 03.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam po dłuuuugiej przerwie Wiele się u mnie zmieniło, już mieszkamy z synem w domku. Chciałam wkleić kiilka zdjęć, ale nie wychodzi mi, chyba już zapomniałam jak to się robi. Może coś pokombinuję i niebawem mi się uda Pozdrawiam. Dorota. [/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.09.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witaj Dorotko!!!! Ciesze sie że zajrzałaś na forum My już troszke pomieszkujemy, ale czeka nas jeszcze dużo roboty Jednak czas nas troche nagli, poza tym na swoim to na swoim, nawet bez superanckiego wykończenia Postaraj się coś wkleić, może i ja sie wreszcie ogarne Buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 08.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj DorotaBardzo się cieszę ze cię widzę na forumPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_piotr 10.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam budujących aps126Ja także buduję aps126.Chętnie podzielę się doświadczeniami.Obecnie jestem na etapie tynkowania domu i wykończeniówki w środku.Jestem ciekawa jak rozwiązany macie taras, bo ja jestem jeszcze niezdecydowana.Jeżeli ktoś może podpowiedzieć jak rozwiązaliście widok schodów z salonu.A jak jest u Was z kuchnią?Same pytania, cały czas mam dylematy.........Na początek kilka fotek Pozdrawiam Wszystkich.Ala Rzeszów http://img262.imageshack.us/img262/3998/image1af5.jpghttp://img262.imageshack.us/img262/image1af5.jpg/1/w518.png http://img245.imageshack.us/img245/3199/image2ks7.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/image2ks7.jpg/1/w518.pnghttp://img171.imageshack.us/img171/6575/image3pr2.jpghttp://img171.imageshack.us/img171/image3pr2.jpg/1/w518.png http://img171.imageshack.us/img171/5908/image4vb4.jpghttp://img171.imageshack.us/img171/image4vb4.jpg/1/w518.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts