agapiotr 20.10.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wow, Dorotko, no cudne zdjęcia!!! Ależ ten nasz prezesik ładniusi Bardzo mi się podoba ten murek przy tarasie Z łązienką...hmm pokombinujemy jak się już w niej chociaż kawałkiem znajde Jakj to dobrze, że będziesz nam podpowiadała co i jak Pozdrawiamy Cie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 21.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Aga jak mogę ci coś jeszcze podpowiedzieć....jeżeli pod schodami nie będziesz miała przejścia do garażu, to jak będziecie robić schody puście je troczę niżej na zakręcie, niż są w projekcie. Wtedy zakręt na schodach jest łagodny i napewno lepiej będzie sie z nich korzystać na codzień Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ooooo bardzo dziekujemy za cudowną rade skorzystamy Czyli nie ma tego złego, na początku średnio mi się te schody widziały a widac problem się rozwiązał Dzięki Dorotko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majeczka126 23.10.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cześć dziewczyny Wow, Dorotko jestem pod wrażeniem, jak ślicznie wygląda Twój domek. Podoba mi się murek i płytki klinkierowe, jak się zwie ten kolorek? Podbitka super. Mam pytanko..Ile kubików desek zamawialiście na podbitki? I ile styropianu wam poszło na ocieplenie? My narazie odpoczywamy, kierownik mówi, że jest za zimno na ocieplenie. Centralka już zrobiona, piec i kaloryferki kupione. W piątek skończyli nam wylewki. Narazie nie mogę zrobić zdjęcia, bo nie można tam wchodzić. Dorotko, jestem zaskoczona, że tak u was wszystko szybko idzie..już niedługo chyba wasz domek będzie w kolorku? Zastanawiałaś się już nad wyborem elewacji? Ja na tej ściance w łazience zrobiłam dwie umywalki, kibelek dałam pod skosem obok komina. Apropo, moje wejście do łazienki jest z drugiej strony, od komina. W rogu będzie wanna narożna. To by było na tyle Aga, cieszę się, że znaleźliście wkońcu wymarzoną ekipę Jeśli pogoda dopisze, czego wam życzę, to pójdzie jak z płatka Ale się rozpisałam hehe Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.10.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie Majeczka gdzie się podziewałaś Jeśli chodzi o prezesa Dorotki, to faktycznie tempo niesamowite A z tym kibelkiem pod skosem całkiem fajne rozwiązanie U nas wszystko w normie, wyjątek dzień dziesiejszy, w związku z budową ronda, we si nie było prądu ale dzień wczorajszy jest baardzo owocny, tylko jeden a jaka radość A teraz HIT DNIA Otóż, zajeżdżamy na budowe a tu....w przyszłym salonie na przyszłej kanapie ( obecne rusztowania i balia) siedzi malutki kotek i płacze Zapytałam sąsiadkę czy może komuś nie zaginął..i zgadnijcie... Kocię zostało przez nas adoptowane. Owszem planowałam kotka ale za jakiś czas..no cóż czasami nie warto planować Kotek jest już po wizycie u weterynarza, gadżety są zakupione, niech teraz się grzecznie chowa... Aaaa i wygląda jakby był rasowy..pan doktor napisał mu w książeczce że ma kolor niebieski i że wyglada jak kot rosyjski czy tam brytyjski Hmmm..no nic teraz musze jakieś imię wymyśleć, ale mam nocny dyżur wieć dam rade poprosze mężusia o wklejenie zdjęć z budowy i oczywiście nowego nabytku Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 23.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 witajcie.Nie odzywałam się długo bo cały czas czekamy na pozwolenie.Pięknie Wam idzie z naszymi Prezesami.A co do kota ,ja nazwałabym go właśnie |Prezes.pozdrawiam,.jak tylko ruszymy to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 24.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No nareszcie pojawiła się (prawie cała) ekipa na forum :Ostatnio miałam wrażenie,że jestem jak natrętna mucha, ktora tylko wkleja i wkleja, chwali sie i chwali.... Ale na szczęście sie myliłam Żałuję, że jak ja zaczynałam , to nie było na forum kogos, ktoby miał już postawionego prezesa. A tak wszystko idzie metoda prób i błędów. Ciesze sie bardzo, że podoba wam się mój domek Chociaż ciagle jestem zaskakiwana (raz pozytywnie- kolor podbitki, inny raz negatywnie-kolor bramy). Majeczka u nas rola budowlańców sprowadza się do wybrania koloru okien, pieca, klinkieru. Zupełnie nie mamy pojęcia ile kubików drewna, ile styropianu itd. itp.Ale jak chcesz to moge zapytac kierbuda. Wybrałam juz kolor elewacji, ale materiał stoi w garażu (leje deszcz). Dzisiaj tynki wewnętrzne. Majeczka dobrze rozwiazałas problem z wejsciem do łazienki, ale ja tak nie mogłam, bo u mnie na tej ścianie, gdzie bylo wejście do WC w rogu jest kabina z sauną (juz kupiona) http://www.faladom.pl/images/5782_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 24.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Przed chwilą utraciłam dłuuuugi post Majeczka, elewację wybrałam z katalogu firmy Kreisel, baranek 2 mm a kolor (ja pierdziu) zapomniałam, albo 121, albo 131. Pojadę na budowę to przeczytam, co tam na tych wiadrach jest napisane.Chciałam wam wkleic zdjęcia grzejników, jakie mi sie podobają, ale chyba przez to zablokowali mi posta majeczka nie uwierzysz, ale na mojej działce mieszkał zając z rodziną, niestety biedaczek musiał się wyprowadzić. Myślę, że znalazł nowy domek. Oprócz tego zanim wstawiliśmy okna codziennie na budowie w oknie od kuchni witał nas czarno-biały kotek. Niestety nie mogliśmy go przygarnąć, bo moja "bestia" jamniczka Punia vel Jadzia zpałała do niego nienawiścią od pierwszego wejrzenia. Zabrał go sąsiad Straszna ze mnie gaduła Basia i Maruś pojawjajcie się częściej Piszcie nawet o tym, że wyrwaliście chwasty na działce W końcu to też początki budowania. Pozrawiam. Dorota (bez kota). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 24.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witajcie.My teraz szukamy porządnej i niedrogiej ekipy,ale nioewiem czy takie istnieją.Moze postawimy fundamenty przed zimą,ale w takim tempie wszystkich urzedników to niewiem czy się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 24.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witajcie.My teraz szukamy porządnej i niedrogiej ekipy,ale nioewiem czy takie istnieją.Moze postawimy fundamenty przed zimą,ale w takim tempie wszystkich urzedników to niewiem czy się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 26.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O kocie i zajacu oczywiscie pisałam do wszystkich na forum, nie tylko do Majeczki. Pozdrawiam Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.10.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wow, Dorotko jaka kabina..no marzenie U nas prace postępują do przodu, mury poszły do góry w zastraszającym tempie całego murowania było chyba ze 3 dni teraz czas na strop, zalewamy we wtorek jutro chyba schody... Taka jestem podekscytowana że po nocnej zmianie jade prosto na budowe Jutro lub pojutrze opisze wrażenia Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Maruś 26.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aga czy ty jesteś pielęgniarką.Jeżeli mozna wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.10.2007 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jestem recepcjonistką w hotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 27.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Taaaadaaaam. U mnie domek juz w kolorku . tynki wewnetrzne już tez prawie wszędzie zrobione . wieczorem, albo jutro wkleję zdjęcia. Aga może pochwaliłabys się swoimi zdjęciami? Zeby je zobaczyc musze cię szukac na forum grup budujących Nie zapomnij o zdjęciach kotecccka. Oczywiście najpierw wyśpij się po nocce Basia i Maruś dawać zdjęcia swojej działeczki, będzie co pooglądać, bo jak wchodzę na forum to tylko mój dom. Pozdrawiam Was serdecznie. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.10.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Koniecznie musze wkleić zdjęcia, tylko czasu brak..wczoraj po pracy zamiast odsypiać pojechalismy na budowe. Nie mogłam uwierzyć że strop już ułożony a w domu mam las Ale radocha Gratulujemy Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 28.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam. Dzisiaj nie jestem w najlepszym humorze Okazuje się, że skrzynki od rolet wystają mi na mieszkanie i bardzo cięzko będzie je ukryć, a w kuchni nie da się z nią nic zrobić . Kolejna porazka firmy, która montowałam mi okna i bramę. Wykończę się chyba z ta wykończeniówką. Nie działa mi super foto, muszę zobaczyc dlaczego. zdjęcia przeslę jak rozgryzę co jest grane. Pozdrawiam. Dorota.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 29.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 To znowu ja Kolor mojego domu praktycznie na kazdym zdjęciu wychodzi inaczej: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/6/8/0/28273347_d.jpg ten jest najbardziej podobny do oryginału http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/5/7/4/28273076_d.jpg ten na zdjeciu jest jakis ciemny http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/0/5/1/28273379_d.jpg a ten z bliska znowu jakis jasny. Ogólnie dom jest w ciepłym kolorze i jestem zadowolona . Dzisiaj zrobia daszek nad wiatrołapem, to wkleje zdjecia domu w całej krasie. Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.10.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Wklejam obiecane zdjęcia, nie opisuje bo i tak wiecie o co chodzi:D [http://images26.fotosik.pl/103/07c4b56987a718a5.jpg http://images28.fotosik.pl/103/04a45c1596aefe31.jpg http://images33.fotosik.pl/27/c189408d3c903dfc.jpg http://images34.fotosik.pl/27/0c706c208c77d29e.jpg http://images26.fotosik.pl/103/e7136696ed2c0d23.jpg http://images31.fotosik.pl/27/f23923737e952829.jpg Dorotko, Twój prezesik pięknie się prezentuje. Ty już masz a my będziemy mieć piękny domek Na koniec zdjęcie znajdy czyli Leona vel Ruska http://images24.fotosik.pl/104/01e7f1dd88aa2818.jpg Pozdrawiamy Agnieszka i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 30.10.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam NOOOOOO Aga juz możesz mieszkać . Na głowę nie kapie . Ale u was ruszyła robota z kopyta (mówiłam, ze tak będzie). Widzę, że schody obnizone na zakręcie, tak jak u mnie. Zastanawiałam się tylko nad wykuszem, będziesz mieć cały przeszklony? bo nie ma słupków. Fajnie jest patrzeć jak się buduje swój dom drugi raz A najfajniej patrzeć na usmiechnietą inwestorkę, jaka szczęśliwa i dumna (też tak mam). Prześliczny koteecek . ma szczęście, że go przygarneliście, napewno wam za to odpłaci swoją kocią miłością Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts