macdorka 27.05.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Witam szczesliwych posiadaczy domow i szczesliwych posiadaczy marzen o domu. Wlasnie zakupilismy projekt domu D29a, ktory bedziemy realizowac w zabudowie blizniaczej. Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna zobaczyc ten dom (nie koniecznie jako blizniak:smile:) w tzw naturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.05.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Zajrzyj tu: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?topic=3152&forum=39To chyba wszystko, co było na Forum, ale może jeszcze coś się pojawi. [ Ta wiadomość była edytowana przez: jprzedworski dnia 2003-05-27 20:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 28.05.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 miałem budować dom wg tego projektu, nawet go kupiłęm, ale zrezygnowałem (projekt mogę odsprzedać) na rzecz innego. Nie wiem skąd jesteś, ale dom jest do obejrzenia w Lubinie - dolnośląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts