Berdi 06.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witajcie, Chciałabym zapytać, czy ktoś z Was kupił może gotowy projekt w firmie Dobry Dom - http://www.dobry-dom.pl/ Czy ktoś może mi poopowiadać o swoich doświadczeniach z tą firmą? Bardzo spodobał się mi i mojemu narzeczonemu projekt Cedr i chciałabym bardzo zbudować taki dom, chociaż możliwe że będzie trzeba wprowadzić w nim nienajmniejsze zmiany - ma za dużą powierzchnię zabudowy w porównaniu z ograniczeniem w naszym planie miejscowym... No i właśnie nie wiem jak to jest ze zmianami w projektach w Dobrym Domu. Dajcie znać Pomocy Próbowałam znaleźć coś już na forum o tym, ale zostałam zalana setkami znalezionych postów. Chyba że coś źle robię.. Dzięki Pozdrawiam z Gdańska Berdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 07.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Firma bardzo solidna jako pośrednik przy sprzedaży projektów, bo tym się zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts