Amelek 06.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Poszukujemy działki budowlanej (10-20 a) pod Krakowem . Najbardziej interesują nas okolice gmin: Mogilany, Świątniki, Skawina, Wieliczka. Uzbrojona (woda, prąd) i fajny widoczek na góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 23.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ja kupiłem w Mogilanach, ceny masakryczne ale widok na góry jest wart ceny.21tys/ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 23.02.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 To jest chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ale niektorzy maja tle pieniedzy zeby zachorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Amelek gdybus znalazla jakas wieksza do ewentualnego podzialu to ja sie pisze -podzial ja moge "zalatwic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 23.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja działka jest tylko 10arowa.Na mniejszych działkach nie można dostać pozwolenia na budowę w Mogilanach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 23.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 .. i proponuję pojeździć, popytać! ludzi. Działek gotowych jest mało, ale można spróbować odkupić od nich część działki, np kilkanaście arów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 23.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Oczywiście znajdziesz tańsze działki, np. we Wlosani tam też są bardzo ładne widoczki na góry.Ja wybrałem Mogilany głównie ze względu na bliskość do: przedszkola,szkoły,kościoła,parku itd itdTam trudno znaleźć coś fajnego za mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktomasz 24.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Amelek gdybus znalazla jakas wieksza do ewentualnego podzialu to ja sie pisze -podzial ja moge "zalatwic" Jak byście potrzebowali jeszcze jednego do "spólki" to ja również bym się pisał. Też szukam działki ok. 10a za rozsądne pieniądze. Jak znajdę coś większego to również dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ktomasz jasne ze mozesz sie przylaczyc -ja nie jestem pies ogrodnika.Moze rzeczywiscie predzej znajdziemy wieksza dzialke do podzialu.Mnie najbardziej interesuje poludnie Krakowa ale w desperacji poprosilam kumpla geodete zeby mial na uwadze dzialki w swoich okolicach (gmina Skała). Ja to nawet bym wolala miec kolo siebie kilku swiezych inwestorow bo wiadomo inaczej sie wspolnie buduje Pozdrawiam i zapisalm Cie do priva jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 27.02.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Fajnie, że jest już nas trójka. Może faktycznie uda się kupić coś większego z możliwością podziału. Przeglądacie na bieżąco ogłoszenia na stronach agencji nieruchomości? Ja się staram. Niestety muszę często fatygować moją szwagierkę z Krakowa do weryfikacji tego o czym mówią w agencjach i w 99% okazuje się, że bezp. sąsiadem jest kurnik, chlewik, stacja transformatorowa, słup wysokiego napięcia, fabryka manekinów, albo inny wałek Po Waszych postach wynika, że szukamy tego samego więc mam nadzieję, że wspólnymi siłami się uda, bo duży może więcej!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.02.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Hej Amelek rzeczywiscie ciezko cos konkretnego kupic przez posrednictwo.Juz kilka opini slyszalam ze sa ta wrecz naciagacze Widze ze jestes w podobnej sytuacji do mnie-tez nie jestem na miejscu i musze tez prosic siostre o przysluge w weryfikacji jakis sladow dzialki Ale co tam nie poddaje sie mysle ze cos w koncu znajde tylko przeraza mnie ze czas ucieka a ceny dzialek rosna a ja juz w tym momencie jestem ograniczona finansowo -zreszta pewnie ajk wiekszosc hehe Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwanw okolicach groda Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 28.02.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Interesowałaby Was działka w Krzyszkowicach (gm. Myślenice)? Podobno piękna za rozsądne pieniądze z widokami na Kraków i góry. Jest możliwość podziału. W przyszłym tygodniu będą zdjęcia Kto jest chętny, to niech poda adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja niestety sie nie pisze jak poludnie to blizej Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 01.03.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mnie też interesowałyby południowe okolice Wieliczki. Może spotkałaś się z jakąś ciekawą ofertą sprzedaży większej działeczki do podziału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Niestety jeszcze nic ciekawego ( i o znosnej cenie) nie wynalalzlam ale ciagle szukam i bede Cie miala na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 02.03.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no to szukamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelek 02.03.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jakie ewntualne okolice Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wyslalam ci wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 05.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 http://tnij.org/dzia1 http://tnij.org/dzia2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts