Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukujemy działki budowlanej pod Krakowem

Recommended Posts

• 3 weeks później...
Amelek gdybus znalazla jakas wieksza do ewentualnego podzialu to ja sie pisze :) -podzial ja moge "zalatwic"

Jak byście potrzebowali jeszcze jednego do "spólki" to ja również bym się pisał. Też szukam działki ok. 10a za rozsądne pieniądze. Jak znajdę coś większego to również dam znać.

Pozdrawiam :p

Ktomasz jasne ze mozesz sie przylaczyc :D -ja nie jestem pies ogrodnika.Moze rzeczywiscie predzej znajdziemy wieksza dzialke do podzialu.Mnie najbardziej interesuje poludnie Krakowa ale w desperacji poprosilam kumpla geodete zeby mial na uwadze dzialki w swoich okolicach (gmina Skała).

Ja to nawet bym wolala miec kolo siebie kilku swiezych inwestorow bo wiadomo inaczej sie wspolnie buduje :D

Pozdrawiam i zapisalm Cie do priva jakby co :)

Fajnie, że jest już nas trójka. Może faktycznie uda się kupić coś większego z możliwością podziału. Przeglądacie na bieżąco ogłoszenia na stronach agencji nieruchomości? Ja się staram. Niestety muszę często fatygować moją szwagierkę z Krakowa do weryfikacji tego o czym mówią w agencjach i w 99% okazuje się, że bezp. sąsiadem jest kurnik, chlewik, stacja transformatorowa, słup wysokiego napięcia, fabryka manekinów, albo inny wałek :x

Po Waszych postach wynika, że szukamy tego samego więc mam nadzieję, że wspólnymi siłami się uda, bo duży może więcej!!

Pozdrawiam

Hej Amelek :D rzeczywiscie ciezko cos konkretnego kupic przez posrednictwo.Juz kilka opini slyszalam ze sa ta wrecz naciagacze :( Widze ze jestes w podobnej sytuacji do mnie-tez nie jestem na miejscu i musze tez prosic siostre o przysluge w weryfikacji jakis sladow dzialki :D Ale co tam nie poddaje sie mysle ze cos w koncu znajde tylko przeraza mnie ze czas ucieka a ceny dzialek rosna a ja juz w tym momencie jestem ograniczona finansowo :( -zreszta pewnie ajk wiekszosc hehe

Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwanw okolicach groda Kraka