Karsyk 06.02.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Chetnie przyjżabym sie cokołom które macie w domu ich zdjęciom oraz krótkim opisem z czego jak i za ile. Sam niedlugo bede robil cokolik i szukam natchnień. Zapraszam do umieszczania zdjec, opisoów itp. dotyczących cokołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.02.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dla kogo ma być ten piedestał? No, bo inny dla teściowej, inny dla żony a inny dla kochanki... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 07.02.2007 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no hmm, generalnie ma cieszyc moje oko, kosztowac tyle zeby starczylo na futro dla zony iwygladac tak zeby sasiedzi z zazdrosici zeby pozjadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.02.2007 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 U mnie cokół to klej + siatka na styropianie Jak będzie zwrot VAT-u, to będzie coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 07.02.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja wprawdzie jeszcze nie mam ale planujemy tynk strukturalny takie kulki z żywicą.Mamy to na komnie i jest git. Robi to Bolix, Atlax i jeszcze ktoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 07.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Też chętnie pooglądam cokoliki. A przy okazji: co robić wpierw: cokół, czy ścieżkę wokół domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 07.02.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja chcę zrobić z kamienia polnego (tluczonego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 07.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja mam z gresu o fakturze brązowych, szorstkich kamieni, z tego samego gresu są schody i tarasy. Wygląda to naprwdę dobrze, zresztą to było jedyne wyjście przy fundamencie ocieplonym styropianem. Nic cięższego np. naturalny kamień podobno nie utrzymałby się. Opaska wokół domu jest wysypana drobnymi otoczakami i ograniczona brązową opaską betonową.Bodajże w Liroyu są lekkie okładziny zew. o różnej fakturze kamiennej. Bardzo ładnie to wygląda. Koleżanka ma. Ale wychodzi to dużo drożej niż gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 co robić wpierw: cokół, czy ścieżkę wokół domu? no właśnie, co pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 07.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja mam z gresu o fakturze brązowych, szorstkich kamieni, z tego samego gresu są schody i tarasy. Wygląda to naprwdę dobrze, zresztą to było Masz może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.02.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja mam z gresu o fakturze brązowych, szorstkich kamieni, z tego samego gresu są schody i tarasy. A ja myślę o gresie polerowanym. Widziałem budynek, który ma całą elewację z takiego gresu. Wygląda super. Powinno być też bardzo łatwe do czyszczenia - 15 minut Karcherem i cokół czysty po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mój cokolik jest z mazatynku (mielony kamień naturalny mieszny z żywicą), kładziony był przed opaską ponieważ robiła go ekipa tynkarzy, a poaski jescze wtedy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 07.02.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Sorry, ale ciągle nie nauczyłam się wklejac zdjęć na Forum. Moge przesłać na podany adres mailowy, jak ktoś sobie życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosto 07.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam, skorzystam z okazji i podepnę się z pytaniem: jak połączyć (wykończyć, pogodzić) cokół wykonany np z płytek z wystającą z ziemii folią kubełkową?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 07.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Sorry, ale ciągle nie nauczyłam się wklejac zdjęć na Forum. Moge przesłać na podany adres mailowy, jak ktoś sobie życzy. Jeśli można to poproszę o fotki: [email protected] Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romwis 07.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z góry dziękuję za fotki: [email protected] pzdr.-romwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Gila 07.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam!Mój cokół mam obłożony granitem, który własnoręcznie wykonałem chociaż nie jest jest skończony tzn. nie ma fug bardzo chętnie wam go pokażę, aby uzyskać Waszą opinię, tylko proszę nauczcie mnie wklejać zdjęcia.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryku 07.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam! Mój cokół mam obłożony granitem, który własnoręcznie wykonałem chociaż nie jest jest skończony tzn. nie ma fug bardzo chętnie wam go pokażę, aby uzyskać Waszą opinię, tylko proszę nauczcie mnie wklejać zdjęcia. Marek. Jestem zainteresowany fotkami Twojego cokoliku. Jak wkleić fotki? Tu znajdziesz instrukcje: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63615 Pozdrawiam Bryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Gila 07.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Bryku - wkleję napewno tylko niewiem czy to będzie dziś czy za kilka dni. zależy mi bardzo na naszej opinii ponieważ mam jeszcze kilka dylemetów. Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts